Elfir 15.04.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 na ścianie można zrobić też trzy pionowe żółte pasy. A o obrazkach to myślałam o rysunkach córeczki (w sensie namalowanych przez nią) a nie jej zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.04.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Monika, jak nowe to tym lepiej, może szybciej znajdą amatora i za lepszą cene Ok, daję ci juz spoój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 16.04.2011 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ale słuchajcie aż tak straszne są te krzesła? A co myślicie o ciemno szarym prostokącie za stołem, a na nim...coś, obraz, ramki, obrazki, jakiś napis np. duże eat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.04.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 mnie podoba sie ostatnio dekoracja w formie samej ramy a w środku coś np litera jakas.......albo sama ozdobna ramatu jest np naklejka taka:http://www.twojewnetrze.com.pl/galerie/n/naklejka-ramka-3_410_k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 16.04.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 na ścianie można zrobić też trzy pionowe żółte pasy. A o obrazkach to myślałam o rysunkach córeczki (w sensie namalowanych przez nią) a nie jej zdjęciach. Mężowi bardzo podoba się pomysł z pasami żółtymi! Powiem szczerze mi średnio. Dyskutujemy Czy takie pasy widziecie długie do od podłogi do samego sufitu czy jakieś krótsze? I czy na tej ew. jasno szarej ścianie (której jeszcze nie ma ) te żółte pasy będą dobrze wyglądały? Na tych pasach umieściłabym jakieś ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.04.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ja tam żadnych pasów nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 16.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Właśnie znalazłam twój wątek Pozwolę sobie wkleić wizualizację, którą zrobiłam dla ciebie z moim pomysłem na ścianę za stołem: <a href=http://farm6.static.flickr.com/5221/5625522242_3a1a3b0b46.jpg' alt='5625522242_3a1a3b0b46.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.04.2011 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Właśnie znalazłam twój wątek Pozwolę sobie wkleić wizualizację, którą zrobiłam dla ciebie z moim pomysłem na ścianę za stołem: <a href=http://farm6.static.flickr.com/5221/5625522242_3a1a3b0b46.jpg' alt='5625522242_3a1a3b0b46.jpg'> Dziękuję. Chciałam też wrzucić ale jeszcze chciałam troszkę poczekać. Mnie się bardzo podoba ta wizualizacja podoba. Niestety mąż nie jest przekonany do tego szarego na tej ścianie. On mówi, że chciałby w tym miejscu mieć kącik jadalny i chciałby, żeby niejako był oddzielony od kuchni. Ni echciał by powielać szarego w tym miejscu ew. żółty. No i te 3 zegary - kolejny koszt - i skąd dostać kolejne dwa takie, poza tym nie wiem czy akurat 3 zegary fajni eby wyglądały z moimi trzema lampami. Lampa nie będzie zmieniana na pewno. Ale ogólnie pomysł według mnie świetny. Będę rozmawiała z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ale Monika, wszystko kosztuje: plakat, ramki, obraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.04.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ale Monika, wszystko kosztuje: plakat, ramki, obraz ... No tak ale jaksie napisz co myślisz, seri, o pomyśle rokoko? A może sam prostokąt szary i na nim np. ramki lub obraz. Chociaż nie wiem czy uda mi się męża przekonać do szarego na tej ścianie. Mąż chciałby, żeby po tej stronie było jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 17.04.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Litery to świetny pomysł na tą pustą ścianę! Wizualizacja rokoko ciekawa, ale jeśli nie chcesz szarego prostokąta to może same ciemnoszare i żółte litery ułożone w konkretne napisy lub zupełny misz-masz literkowy? http://s10.thisnext.com/media/largest_dimension/71DF8D8D.jpg http://4.bp.blogspot.com/_-Fitcb1ZpZg/S5p13A5nN4I/AAAAAAAACKE/wlM2wT_SF40/s1600-h/3437824.jpghttp://tillyscottage.files.wordpress.com/2010/12/alphbet-arrangement-on-wall.jpg http://4.bp.blogspot.com/_-Fitcb1ZpZg/S5p13A5nN4I/AAAAAAAACKE/wlM2wT_SF40/s1600-h/3437824.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_-Fitcb1ZpZg/S5p13A5nN4I/AAAAAAAACKE/wlM2wT_SF40/s1600-h/3437824.jpghttp://allendesigns.typepad.com/photos/uncategorized/2008/01/04/redletterheadboard_2.jpg Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez zetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.04.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Zdjęcie wklejone przez Zetkę z wieloodcieniową rozsypanką żółci, czerni i szarości świetne! Litery zamów, Moniko, ze styroduru, pomaluj sama lub z pomocą dzieci i będzie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Litery jak na razie dla mnie też najlepszy pomysł, w szarościach i żółtym będzie ekstra! Idealnie będą pasować do Twojej nowoczesnej kuchni:)Nie wypowiadałam się wcześniej bo żaden pomysł mi do końca nie leżał, choć każdy był ciekawy, sama lepszego nie miałam, ale litery to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Mnie też to przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 17.04.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Litery są świetne!!! A powiedzcie mi-co to styrodur?? Ja też zamawiałam do siebie nad stół(eat) i planowałam je postawić na półce nad stołem. Ale to zdjęcie jest genialne, świetnie by wyglądał cały taki fragment. Ja za jedną gotową literę płaciłam 30 zł... To trochę dużo. Rzućcie jakimś namiarem na literki do malowania proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.04.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Styrodur to taki sprasowany styropian - gładki. Mnóstwo tego jest na allegro, litera o wys. 20 cm kosztuje ok. 4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.04.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Zetka jesteś genialna. Mąż jest w 100% na tak, mi się też pomysł podoba. Jesteśmy w 99% zdecydowani na rozsypankę literową z różnej wielkości liter w kolorze żółtym, czarnym i szarym. Może już zamawiać Chcemy najpierw pomalować kuchnię na jasny szary. Co sądzicie o tym pomyśle. Oczywiście mam na myśli ścianę z drzwiami i ścianę koło stołu. Malować czy zostawić biały? Al eten biały to się brudzi... Myślałam o jasnym szarym, bo taki chciałabym dać na przedpokój, który bezpośrednio łączy się z kuchnią. Jeszcze raz dzięki za ten pomysł. Napis miał być w przedpokoju ale teraz nic z tego. Rozsypanka literowa bardzo nam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 17.04.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Hej Monika. Kibicuję już od jakiegoś czasu (z ukrycia ) Twoim poczynaniom w kuchni i muszę przyznac, że jestem pod wrażeniem tego, w jaki sposób traktujesz porady Dziewczyn. Wbrew temu, co piszesz, doskonale wiesz, czego chcesz, co Ci się podoba, choc nie zawsze przychodzi Ci to od razu do głowy. Bardzo podoba mi się Twoja współpraca z Dziewczynami, to w jaki sposób słuchasz ich porad, komentarzy i wreszcie to, jak wspolnie z mężem wcielasz je w życie, krok po kroku, szukając inspiracji na tym forum przed każdym następnym. Sama nidawno ujawniłam się na forum i chciałabym również poszukac porad dekoratorskich wśród życzliwych istot i mam nadzieje, że tylko na takie się natknę, a otrzymane porady będe realizowac z podobną konsekwencją jak Ty. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za kuchnię Twoich marzeń. P.S. Literki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.04.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Toscana, jej...dzięki. Ale mi napisałaś. Już dawno nikt nie napisał i nie powiedział mi tak miłych słów. Sama się sobie dziwię, że wcielam te porady w życie. Kiedyś myślałam, że zrobię sobie super kuchnię i pokażę efekt końcowy. Uff, całe szczęście, że tak nie zrobiłam bo byłaby z tego niezła kiszka. Całe szczęście, że szukam, że pytam i że znajdują się osoby, które chcą mi doradzać i że ja te porady przyjmuje i mój mąż też Bo gdyby nie to, to kuchnię też bym miała...tylko jaką???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ja bym została przy bieli. moja złota zasada mówi: 3 kolory. u ciebie tło jest białe (meble i ściany), przeciete szarym pasem, a mocnym akcentem wkradajacym sie gdzie-niegdzie jest żółć. nie widzę potrzeby, żeby cześć "tła" pomalować na jasnoszary - lepiej niech literki bedą w kilku odcieniach szarości, ładnie nawiaza do blatu i pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts