monikaa13 24.01.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No wiecie co, chciałam już kupować żółte kafle, a tu proszę...teraz dopiero mam do zastanawiania. Jest jeszcze gorzej niż było :D:D Szczerze powiem nie spodziewałam się tak krytycznego podejścia do tego żółtego. Dochodzi też kwestia ceny, na korzyść kafli oczywiście. Blat mam taki jakby kamień, boję się że z tą tapetą będzie tego za dużo ale widzę, że chyba nie. Daliście mi do myślenia. Proszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Aha lampy sufitowe nie podlegają dyskusji, bo za bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulowy domek 24.01.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 wersja pierwsza -żółty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.01.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 jak dla mnie żółte płytki genialne Fototapeta moim zdaniem zbyt efekciarska, poza tym staje się 'oklepana' ostatnio POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 24.01.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ja jestem za opcją nr 1. fototapeta znudzilaby mi się dośc szybko, te żółte płytki jak dla mnie są świetne;) ewentualnie rozwazylabym jakas ciekawą mozaikę (rozwazam rowniez do siebie wlasnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 O fajnie, że są też głosy za 1. Problemem przy wersji 1 jest niedostępność żółtych kafli w polskich sklepach. Chyba żółty jest niemodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No wreszcie, bo myślałam, że mi coś na rozum padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A co myślicie o żółtej mozaice? Tylko te fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 24.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 e tam fugi;) dasz tytanową czy epoksydową albo jakis impregnat i bedzie dobrze (siebie tez musze przekonac) moim zdaniem zolty sie super komponuje z szarym, nadaje takiej fajnej energii. a czy to beda zolte plytki czy mozaika - bedzie rownie fajnie, moze nawet z mozaika fajniej? tylko, kurde, nie widzialam nigdzie zoltej mozaiki. inna sprawa to taka, ze w sumie nie szukalam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.01.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Żółte płytki, dałabym ich tylko troszkę więcej. Szkło i tapeta za szkłem, to już teraz'' katalogowy standard Kowalskiego''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mozaika właśnie jest np. w leroyu taka mocno cytrynowa, w necie też jest, czego nie można powiedzieć o płytkach. A jak myślicie fuga żółta, biała, szara, grafitowa - jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.01.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 wg mnie ten zolty kolor wyglada okropnie, moze jakis inny kolor? jesli tylko pod okapem to wogole tam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.01.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 monikaa pisała, ze płytek będzie więcej. Monika, kiedyś Baldocer miał taką kolorową serię, albo coś zmyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Płytek będzie ciut więcej maks. do 90cm. Mi się właśnie podoba, że ich jest tylko tyle. Absolutnie nie wchodzi w grę cały pas z płytek. Śmieszne jest to, że żółty mi się też nie podoba, nie lubię tego koloru ale widzę, że tu pasuje, dobrze współgra z tym ciemnym szarym, fajnie ożywia i może dodawać energii, a ja gotować nie cierpię wieć może mi trochę doda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 24.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mozaika właśnie jest np. w leroyu taka mocno cytrynowa, w necie też jest, czego nie można powiedzieć o płytkach. A jak myślicie fuga żółta, biała, szara, grafitowa - jaka? ja bym dała albo w kolorze mozaiki albo sciany - wiec albo zolta albo grafitowa czy szara, zalezy jaka ta sciana ostatecznie bedzie. ja z kolei mysle o mozaice w kolorze paprykowym (biale fronty, debowy blat) - jakbys gdzies przy okazji się natknęła to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.01.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 wstaw tu inspirację, która cię naprowadziła na ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Myślę, że dużo z was to zdjęcie zna http://babeczkaa.blox.pl/resource/sarahkaye_com_KITCHEN_020.jpg Na fototapetę wpadłam sama. Wymyśliłam, że pasowałaby. W salonie będzie najprawdopodobniej ściana betonowa. Podoba mi się taki surowy styl ale nie tak aż do końca. Mam też małe dziecko, które za bardzo za szarym, czarnym nie przepada W kuchni podłoga biała, stół biały z czarnym szkłem, krzesła dwa białe, dwa czarne. Są też drzwi, na które na 99% pójdzie farba tablicowa czarna. Może to pomoże w wyborze Tu muszę jeszcze podziękować jednej osobie z forum, która mi podpowiedziała dużo rzeczy w temacie kuchni. Która mi podsunęła rozwiązania i zrobiła te wizualizacje, bo ja na pewno tego sama bym nie zrobiła. DZIĘKI ROKOKO Edytowane 24 Stycznia 2011 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.01.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 jeśli znajdziesz bardzo niepowtarzalną tapetę - czemu nie. ale landszafty i panoramy (i filiżanki z kawą, i owoce...) zrobiły się tak okropnie popularne, że... no wyjątkowo czy oryginalnie nie będzie, nie ma siły. do żółtego natomiast trzeba mieć trochę odwagi - pięknie to wygląda, no i nie znajdziesz tego w kuchni co 2 znajomego. ale nie każdy lubi aż takie wyróżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja chciałam kuchnię oryginalną i inną niż wszystkie. Problem z tym, że nigdy jeszcze u nikogo nie widziałam fototapety i myślę, że w naszych kręgach jest to coś bardzo oryginalnego i niepowtarzalnego. Ale jest pomysł, by dać fajne zdjęcie z takim miastem na betonową ścianę w salonie, a w kuchni pozostawić płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Żółte płytki (mozaika też) są na pewno w tej serii Rako: http://www.eleganckielazienki.eu/?s=aranzacja&id=90 Moim zdaniem żółty śwetnie się komponuje z szarym (sama będę miała szaro-białą kuchnię z żółtymi akcentami). Edytowane 24 Stycznia 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts