monikaa13 20.09.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Jako zafiksowana na punkcie liter mogę powiedzieć tylko, że jest pięknie! Cała Twoja kuchnia mi się bardzo podoba Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.09.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ale super to wygląda i będzie nawiązanie do żółtej ścianki Nie będzie tylko tak miało być oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 23.09.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 jestem w szoku kuchnia najpiekniejsz z tych co widziałam do tej pory a widziałam dużo:) Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.09.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 jestem w szoku kuchnia najpiekniejsz z tych co widziałam do tej pory a widziałam dużo:) Gratulacje! Jej, dzięki ogromne. A co do reszty to: - meble do salonu kupione z Ikea, model Besta, białe z lakierowanymi na szaro frontami - karnisze (jednak!!!!!!!) do salonu kupione, zwykłe, proste rurki - komoda się już robi, będzie sosnowa i zrobi ją mój mąż Teraz czeka mnie wybór firany. Polecaliście woal ale mi chyba średnio się podoba. Widziałam takie coś jakby lniane, te mi się bardzo podobają i chyba takie będą. Nie mam niestety zupełnie pomysłu jak je na tych karniszach upiąć, na taśmie, na tych kółkach, na żabkach, czy takich "lapkach" jak jak to mówię, materiałowych??? Jak przywiesimy meble to pokażę jak to teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.09.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 firanke w sypialni mam zmarszczoną na taśmie - potrojna zakladka (mi tez to niewiele mówi) - ale masz ładne, rowniutkie brzuszki. efekt zależy od tkaniny, dlatego polecam tego typu rozwiazanie dla lejących się, miękkich firanek. w salonie mam organze zmarszczoną na taśmie, wiec faldki nie są takie rowniutkie, ale ponieważ orgaza jest bardziej sztywna niż to co mam w sypialni - faldki są całkiem spore. to tylko dwa z wielu możliwych efektów. najlepiej podejdź do jakiegoś dużego salonu i sobie oblookaj różne marszczenia i różne tkaniny, tak najlepiej coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 duś, a gdzie ja u mnie znajdę duży salon Mogę oblukać Ikea, Leroy itp. Kurcze jakiegoś specjalnego z firanami w trójmieście nie widziałam. Ale do Gdańska też mam trochę daleko, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 o kochana, w trojmiescie powiadasz... wyśmienicie trafilaś nie wiedziałam (albo nie skojarzyłam) że ty z moich stron. tak wiec słuchaj: spory wybór firan i przyzwoita ekspozycja jest w eurofiranach w matarnii (na przeciwko ikei ). www maja gów... no kiepską, wiec się nie sugeruj, ale babki w sklepie kumate i życzliwe. no i wybór na miejscu też jest spory (cenowo są porównywalne ze znanymi mi sklepami, postanowiłam tam zamówić zasłony i roletę rzymską do kuchni) przegenialny salon jest w Gdyni na władysława iv - mały, niepozorny, ale to taki trojmiejski wypasik. obsługa w pełni kompleksowa - pani firanka przyjedzie, wymierzy, zrobi projekt, potem ci go zainstaluje. ale i skasuje odpowiednio fajny punkcik jest koło top mebli we wrzeszczu, mega ładne rzeczy robią, ale ekspozycja nie bardzo. sopocki skwer - tam bym mogła w ogóle urządzić całe mieszkanie. na piętrze, koło siłowni jest sklep z pięknymi meblami, w kolejnym piękne kafle, w nastepnym ceramika, dalej kuchnie. od niedawna jest tam tez coś od okien - aspiro - ja tam nie byłam, bo mam zakaz zagladania tam, ale koleżanka się zachwycala we wrzeszczu na Partyzantow (ze 100m od Manhattanu) jest fajna babka i z 0,5 km dalej na tej samej ulicy druga. dosyć klasyczne firanki w ofercie, ale żeby podpatrzec co i jak - idealnie. na piekarniczej przy carrefourze tez coś jest - chyba się jutro na myjnie przejade, to wstapie. kiedyś była tez babka w geanie (czyli dziś to jest Real, ten naprzeciw casto, po 2 str obwodnicy), ale tam dawno już nie zagladalam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.09.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Oj duś, dlaczego ty nie mieszkasz w moich stronach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.09.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Duś nie wiedziałaś, bo pewnie nie pisałam. Co do salonów z firanami, dzięki. Najbardziej pasują mi te eurofirany. Ciężko mi pojechać do centrum Sopotu czy Gdańska, daleko i nie ma kiedy. Wracam z pracy o 16-17. Już bardziej do Gdyni. Tyle razy byłam w Ikea i nie pomyślałam, by poszukać tam gdzieś firan. Dzięki, będzie trzeba się w niedzielę wybrac i zobaczyć. Bardzo mi się podoba taki materiał, jak to pani w sklepie nazywa: etamina - cokolwiek to znaczy wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.09.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 eurofirany do 21, a w nd do 20 ) ostatnio otworzyli tk maxxa tam - do domu tez tam kilka fajnych rzeczy widzalam, choć akurat tez nie namierzylam nic, co bym "musiala" kupić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.09.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A co Wy doradzacie: Takie: http://zdrowie.e-sklepy24.com/grafika/katalog/156c.jpg czy takie: http://www.stoklasa.pl/fotkymiddle/700228_01.jpg?20101101092112 czy jeszcze inne i ważne pytanie czy jak będą już firany to zasłony muszą być tak samo upięte, tzn. np. też na przelotkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.09.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Na dekoringach łatwiej "chodzą" niż na szelkach. Pytanie, jak czesto będziesz je przesuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.09.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Na balkon czasami wychodzimy więc ew. tu muszą się przesuwać ale i tak w tym miejscu muszą być dzielone, reszty nie będę raczej odsuwała, chyba że do umycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.09.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 mi się z kolei szelki nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 mnie też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 miałam szelki ( w firankach)i z radością zmieniłam na tuneliki, chociaż bardzo podobają mi się także kółeczka (tzn przelotki;)kółeczka będą praktyczniejsze przy ciągłym przesuwaniu i zdecydowanie ładniej się układają niż szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.09.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ok. kółeczka wiem, szelki też się zorientowałam ale co to są tuneliki to jeszcze nie wiem. Dla mnie te wszystkie nazwy to mogłyby być po chińsku równie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.09.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 inaczej z grzywką. Bo najbardziej pasowały mi do wystroju. Sfotografuję, to pokażę albo na jakiś stronach firanowych (ja mam swoje z dekorii) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.09.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ave plisss z grzywką ??? - o co chodzi ?! Daj jakiś przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.09.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A widzę chyba, czy to takie przez co nie widać karnisza? Też się nad takim mocowaniem zastanawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts