ave 19.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 firany - ładne zagnieceń nie widać a ja bym je rozsunęła na boki - ale u Ciebie okna nie symetryczne..... i czekam na komodę i to, co nad nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.10.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Na boki nie mogę. Po to kupiłam tę firanę za dużą kasę, by ludzie, którzy mieszkają w sąsiednim bloku, tuż za oknem nie wiedzieli mnie, bo denerwuje mnie jak ciągle ktoś się gapi. Firana jest na tyle gęsta, że ja też ich prawie nie widzę i jest super. Jak będę w dzień to zrobię zdjęcia i wstawię za dnia. Okno jest jedno, a obok drzwi balkonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.10.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Fajnie wyszły firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.10.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Fajne, a zaslony kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.10.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Zasłony - nie wiem kiedy...Kiedy będę wiedziała jakie, bo na razie nie wiem. Dawać jednolite czy raczej jakiś wzór. Coraz częściej zastanawiam się nad kolorowymi dodatkami typu grafiti - czyli wszystkie kolory razem,np. taki obraz albo coś, kolorowe poduszki itp. bo nie wiem co z dodatkami zrobić. ZÓŁty dać jak w kuchni, trochę dużo go będzie chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wiesz, mnie tam się widzi jakiś kolorowy fotel zamiast tego. Zrobiło się dość szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.10.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No właśnie też tak myślę, dlatego pomyślałam o dodatkach wielokolorowych, a ten fotel do wywalenia ale nie wiem kiedy, bo jak narazie sprawdza się super mimo, że jest okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ładne ''fierany'' , ja też ostatnio myślę nad takimi z przelotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no fiu fiu... bardzo ładnie wyszło... elegancko i lekko. zwracam honor firankom na przelotkach Tylko trochę pognieciona jescze. mój patent? popsikać spryskiwaczem tak gadacie o kolorach to pomyślałam o patchworkowym fotelu jako takim dodatku out-of-nowhere. lubię takie ufoludki, pięknie wyglądają w monochromatycznym otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.10.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Duś dzięki. Trochę mnie pocieszacie z tą firaną, bo ja sama nie wiem co myśleć i czy takiego właśnie efektu oczekiwałam za taką kwotę. No ale jak piszecie, że ok. to ok. Na początku nie miało być przeletek ale teraz to one mi się najbardziej podobają Właśnie taki fotel patchworkowy by mi się marzył. A co myślicie, by te krzesła obić na kolorowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karna 20.10.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Od niedawna jestem na forum, ale widzę, że już znalazłam coś dla siebie Przyłączam się do dyskusji... ostatnio sceptycznie podchodziłam to firan, ale muszę przyznać, że takie proste świetnie wyglądają - też bym ich nie rozsuwała na boki, tak się bardzo dobrze prezentują Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.10.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A zatem z masą obaw ale co tam, wrzucam naszą komodę. Jednak stanęło na naszym więc jestem świadomo krytycznych uwag Taka czy inna uchwytów potrzebuje więc czekam teraz na podpowiedzi, plisssss, bo nie mogę nic do niej włożyć http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/dMybZG9iIJ3W1fNpYB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/ZF9PdHBxPOJub4mKiB.jpg NA RAMKI NIE PATRZCIE !!!! Już rozdaję po rodzinie Będą najpradopodobniej proste, białe, duże - tak jak radziłyście, chyba że teraz coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ok. Ramki większe, równej wielkości z jednakowym passepartout, białe albo spatynowane ciemne srebro (cienkie ramki mam takie, bardzo nienachalnie wygladają) i w takim wypadku dałabym większe uchwyty - skoro szafka jest "nie od kompletu" niech taką konsekwentnie będzie - w stylu tez nie muszą być mocno stylizowane, ale takie... mocne. Jak mi cos wpadnie w oko -link podeślę a wymień na zabawny w kolorze tylko fotel. A jakie krzesła chcesz jeszcze obijać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Z innymi ramkami bedzie się dobrze prezentowała, ale tak sobie "głośno myślę", czy nie lepiej wyglądałaby komoda ciut odsunięta od ściany. Chyba, że ze względu na drzwi jest to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 hehe no szafka się broni wyglada bardzo ładnie i fajnie ze nie jest aż tak ciemna (sądziłam ze chciałaś kolor bardziej zbliżony do drzwi, tj ze schody są w rzeczywistości ciemniejsze) ale uchwyty rzeczywiście... coś wyrazniejszego, mocniejszego... niekoniecznie stylizowane i chyba jednak matowe (a przynajmniej nie srebrne błyszczące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.10.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Z innymi ramkami bedzie się dobrze prezentowała, ale tak sobie "głośno myślę", czy nie lepiej wyglądałaby komoda ciut odsunięta od ściany. Chyba, że ze względu na drzwi jest to niemożliwe. Od której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.10.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Krzesła te: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/Q8BsZR7u1oOUiz9uFB.jpg Stare, z dawnych lat ale jak je pomaluję, obiję to będą całkiem, całkiem myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.10.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Pliss dziewczyny jakiś link do uchwytów - jaki styl w ogóle, kwadraty, listwy, wpuszczane, gałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.10.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 może niekoniecznie ten kolor na "żywo" spójrz, czy lepiej patynowane czy szczotkowane czy srebrne j/w, ale ja dałabym takie w tym stylu:http://www.akcesoria.meble.pl/p28531,uchwyt-2026-z-kolekcji-druckguss-stary-mosiadz.html ładne te krzesełka!!! szczególnie gdy zostaną odnowione! obicie dałabym w jednym kolorze - może coś korespondujacego i z szarą kanapą i z tym fotelem, który bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.10.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A ile tych uchwytów jeden czy dwa? A bardziej nowoczesne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts