duś1719506024 19.02.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 jakiś obraz/grafika? może zegar?ponieważ to ciąg komunikacyjny nie stawialabym tam żadnych doniczek czy innych, gratów, w które potencjalnie aż chce się wpaść zbiegając z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.02.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Obraz nie wydaje się być dobrym pomysłem, bo na tej ścianie jest już TV. Może coś w róg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.02.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 tzn? nie rozumiem co byś w róg chciała dać obraz konkurencją dla tv być nie musi. powieszenie do dokładnie pośrodku schodów (na wprost jak schodzisz) spowoduje "zaznaczenie" klatki schodowej, a z tego co pamiętam do tv to jeszcze kawał wolnej sciany będzie. kupcie najlepiej gazetę z plakatem i poprzykładajcie go do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No nie wiem jakąś donicę wielką lub rzeźbę, hmm. Od razu myślę, że na tej ścianie za schodami, jaki kolor? i może tu jakiś obraz czy półki? Muszę się trochę sprężyć z tym urządzaniem Do kwietnia muszę mieć to w miarę wykonczone, a nie takie puste. To samo z zasłonami. Myślę, żeby dać w dodatkach kolor fioletowy i zółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.02.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No nie wiem jakąś donicę wielką lub rzeźbę, hmm. Od razu myślę, że na tej ścianie za schodami, jaki kolor? i może tu jakiś obraz czy półki? . To samo z zasłonami. Myślę, żeby dać w dodatkach kolor fioletowy i zółty. przednówek całą gębą!!! Monikaa, proponuje zrezygnować z tej rzeźby, donicy czy czegokolwiek. Wstrzymaj się. Jesli już spraw sobie jakiś "oldskulowy" plakat (jestem świeżo po zakupie na allpostersie Skup się na zasłonach.... resztę zostaw. Bo za chwile będzie problem, komu to oddać lub gdzie schować Jesli chodzi o Twoje wybrane kolory tychże.... też przemyśl PS a.. to tylko dodatki, to żółty, - ale też jeden akcent - bo chyba w kuchni masz takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kolory jakieś muszę dać, bo na razie mamy tylko szary i biały w pokoju, do tego drewno z czarnym. Czarny będzie też kinkiet. Ściany już mnie trochę denerwują, w całym domu białe ale nie mogę się zdecydować. Zasłony chcę kupić ale też nie wiem jakie właśnie - myślałam też o czymś z fioletem właśnie. Muszę się trochę pospieszyć, bo mąż mnie już goni, że nic nie mogę wymyślić. Dla przypomnienia salon: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/FlDUdzQMJRjOPA41MB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 21.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/OfTHEx94yJI7WlVnbB.jpg Witaj , Gratuluję pięknej i ciekawie urządzonej kuchni , bardzo mi się podoba spodobały u Ciebie listwy między blatem a ścianą , możesz zdradzić co to są za listwy i gdzie je kupowałaś , u mnie kuchnia już pół roku bez listew bo grubych nie chce a nie mogę nigdzie znaleźć takich cienkich , a te u Ciebie wyglądają rewelacyjnie . pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ja bym wymieniła ten fotel na coś jebitnie pomarańczowego lub fioletowego to tak w kwestii koloru hehe zgadzam się z ave! - nie ma co na siłę. zagracanie ciagu komunikacyjnego uważam za niedobre, więc od stawiania czegokolwiek w okolicy schodów będę odwodzić. skoro nie masz konkretnego pomysłu, to może rzeczywiście najlepiej z tym zaczekać i w 1 kolejności zrealizować pilniejsze pomysły. dopracuj kącik z krzesłami, okna (zasłony... hm... możesz wprowadzić na nich kolor czy wzór, ale poszukałabym czegoś niezbyt jaskrawego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witaj , Gratuluję pięknej i ciekawie urządzonej kuchni , bardzo mi się podoba spodobały u Ciebie listwy między blatem a ścianą , możesz zdradzić co to są za listwy i gdzie je kupowałaś , u mnie kuchnia już pół roku bez listew bo grubych nie chce a nie mogę nigdzie znaleźć takich cienkich , a te u Ciebie wyglądają rewelacyjnie . pozdrawiam Anka Aniu dziękuję za opinie. U mnie kuchnia też stała bardzo długo bez listew, bo grube absolutnie nie wchodziły w grę. To nie do końca jest listwa, tzn. jest ale taka miękka, zwinięta w rulon. Kupowana w sklepie z artykułami meblarskimi. Specjalna do tego typu połączeń ale po prostu ciensza. Radzę się wybrać do takiego sklepu/hurtowni. Na pewno znajdziecie. Cena jakaś śmieszna. To jest takie coś: http://thermoplast.eu/pl/profile/profile-gotowe/listy-przyblatowe/nowosc-listwa-przyblatowa-w-rolce/ http://www.belmeb.pl/upload/produkt_min3/3502_1.jpg Szukaj może "listwa przyblatowa w rolce". W necie też kupicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 duś, ten fotel jest okropny, wiem ale chyba na fotel mnie w tej chwili nie stać, no chyba że jakaś okazja, a jaki byś widziała - byleby wygodny Kącik z krzesłami się robi. O dziwo już jutro będzie kinkiet, yupi!!!!!! Pozostanie więc goła ściana, z którą nie wiem co zrobić i krzesła, które nie wiem na jaki kolor obić, hmmm - może fiolet, czy czarny czy zółty czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 za fioletem nie byłabym. a nie możesz przy okazji krzeseł obić fotela? Skoro i tak ma pobyć trochę?Jak dla mnie, będzie kinkiecik, obite krzesełka (i fotel?) pomyśl nad zasłonami i będzie dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No krzesła obite nie będą, bo nie wiem jak Z tym fotelem nic nie zrobię, szkoda kasy. Chciałabym nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.02.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 fotel oddaj w dobre ręce, nie będzie dostarczał widoku niedokończenia z wiadomego powodu a krzesełka obij!. Jeśli masz żądzę doznań wzrokowych może jakiś wzór op-art? ale tylko np. na oparciach a siedzisko jednokolorowe? albo odwrotnie? Sama musisz zadecydować, co Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ave dlatego mam jeszcze tak puste mieszkanie, bo właśnie wszystko mi się podoba i nie mogę się zdecydować. To jest najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.02.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 to jesteś bliska zrobienia tego samego błędu,co ja: mam kilka rzeczy, które mi się podobały - małe niezdecydowanie... Kupione zatopione... i już myślę, gdzie by upchnąć te rzeczy a wymienić na inne.... Ale nie spędza mi to snu z powiek Ale konsekwencji trochę się przydaje... no i kasy do wydania w krótkim czasie wtedy konsekwencja jest łatwiejsza. Tym sposobem mam wnętrze jedyne w swoim rodzaju, klimatyczne, moje - po prostu;) Kiedys będzie impuls do zmian - więc nie będzie nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No właśnie, chcę jak najmniej błędów popełnić, dlatego tak długo się zastanawiam i nie mogę nic wybrać. Już mam sporo błędów i rzeczy, które bym zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 duś, ten fotel jest okropny, wiem ale chyba na fotel mnie w tej chwili nie stać, no chyba że jakaś okazja, a jaki byś widziała - byleby wygodny no nie wiem jaki bym widziała, ale na bank coś ekstrawaganckiego, z zupełnie innej parafii. bazę masz biało-szarą i mimo całej mojej miłości do takich barw, uważam że aż się prosi o coś... tu masz mniej więcej obraz moich wyobrażeń, choć to mebel niekoneicznie dla ciebie (a jak znajdę tani, wygodny i oryginalny fotel to najpierw sprawię go sobie, a potem dam znać ) co do krzeseł - obiłabym je i zgadzam się, z którąś z przedmówczyń, że op-artowy wzór byłby fajny (krzesła nawiązują stylistyką do lat 60. a wtedy taka graficzność królowała). jeśli wolałabyś coś jednokolorowego, to odradzałabym żółty, bo jest już w kuchni - mógłby "się wprosić" do salonu. może wówczas pomarańcz... lub zieleń? fiolet mają wszyscy, lubię ten kolor, ale ostatnio widzę go dosłownie wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.02.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Co to jest ten op-art, jakiś przykład? Słuchajcie zamówiłam tę lampę leitmotiv czarną, zapłaciłam i wszystko ok. A dziś napisali, że jednak nie mają czarnej tylko srebrną Kurcze. A ona dostępna jest tylko w jednym sklepie w Polsce chyba, nawet na stronie producenta jej nie ma. A już się nastawiłam. Masakra - "uwielbiam" takie sklepy. Uważajcie zatem. I znów mam problem, muszę wybrać inną teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.02.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No nie gadaj:( A tak mi się bardzo podobała. NIemożliwe tylko w jednym sklepie ją mają? Wpisywałaś nazwę lampy w wujka google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.02.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Z tą lampą to w ogóle coś podejrzanego jest. Na stronie producenta jej nie ma, a jak szukam w googlach to tylko jeden sklep ją ma (tzn. nie ma ) Czyli już nigdzie, nigdzie nie ma tej lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts