monikaa13 24.03.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Coto za lapmka- ta czarna na ostatniej fotce? Cuuuudna i też taką chcę Lampa to Leitmotiv ale wątpię czy do dostania jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam mam pytanie o literki w kuchni,gdzie je można zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.03.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam mam pytanie o literki w kuchni,gdzie je można zamówić? Litery zamawiane tutaj (razem z malowaniem): http://www.rekart.pl/ Polecam. A co do krzesełek pliss, muszę je w tym tygodniu pomalować. Ja się skłaniam ku czarnemu, mąż twierdzi, że będzie kiepsko wyglądało jak meble z PRLu - jakiej farby ew. użyć, żeby wyglądało ok. Jakiejś farby, bejcy czy czegoś innego? Czy dać drewniane na kolor schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 czarne, konieczine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 25.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Najprościej zapełnić te luki książkami i problem z głowy, ale na upartego to wg mnie nie musisz koniecznie tych wszystkich wolnych przestrzeni zapełniać .Super te mebelki. Pasują u Was, krzesełka kolorowe też. Duś Ci dobrze radzi z tym czarnym. Będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) Zdecydowanie pomalowałabym na czarno. Czerń ładnie podkreśli tęczową tapicerkę. Farba akrylowa wystarczy. Dla pewności może jeszcze potem pociągnąć lakierem. A meble w PRL nie były czarne, tylko właśnie takie brązowe. EDIT: Zerknij na krzesła z tej aukcji: http://allegro.pl/kolorowe-lata-60-te-fotel-klubowy-lub-do-biurka-i2230612754.html Edytowane 25 Marca 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 26.03.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ale masz oko narendil:) No to teraz chyba Monika nie będzie mieć żadnych wątpliwości. Te ramki na tych półeczkach nawet pasują, tylko zamiast tego "czegoś" malutkiego po prawej stronie postawiłabym książki i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.03.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 O NIE narendil - TO NASZE KRZESŁA!!! Jak Ty je wynalazłaś??!! No ale one właśnie są trochę takie czarne. Poza tym mężowi się kojarzą ze starymi czasami, bo kiedyś mieli takie brązowe meble i pomalowali na czarno, żeby było nowocześnie, a wyszło, hmmm. Ale macie rację, już powiedziałam mężowi, że będą czarne. Moim zdaniem też najbardziej pasuje ten właśnie kolor do tej tęczy. Co do półek to na razie stoją tam przypadkowe ramki, co by pusto nie było ale w sobotę kupiłam wazon w Ikea, moim zdaniem fajny: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/jwvGssZJbiJfKaKaqB.jpg Zwróćcie uwagę jakie se lampki fundnęliśmy :D:D Jak się znudzą wymienimy, przynajmniej jest trochę kolorowo Parę innych, nocnych ujęć: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/tPWb6SPGoK9Sb6JPCB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/sEMjBTveTNxeBZi7VB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/GkBuc1tEf0KboKnurB.jpg Tę ścianę za schodami myślimy zrobić w czymś podobnym do betonu cały czas, co myślicie. W róg pasuje nam zegar Pendel z Ikea ale cena jest jak na razie nie do przejścia: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ikea-ps-pendel-zegar-podogowy__0085423_PE213138_S4.JPG lub takie regały, przynajmniej tanie: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lerberg-rega__0096352_PE235922_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jak je znalazłam? No wiesz, tak po prostu. Monika, ja non top śledzę allegro pod kątem takich mebli. Uwielbiam te wzornictwo! Ten zegar z IKEA moim zdaniem wart grzechu. Wpasuje się idealnie. Warto na niego zbierać Jeśli chodzi o dodatki, to polecam Ci wizytę w salonach BRW. O ile o ich meblach nie mam zdania, to dodatki mają naprawdę ciekawe i w znośnych cenach. Taką lampkę, jak Ty nad stołem, mam w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.03.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) A długo ją masz? Tą lampkę? Bo mi kiedyś, tu na forum podsunęli pomysł właśnie na taką. Znalazłam jedyną w Polsce czarną. Jest jeszcze chyba jedna srebrna i koniec. Producent ich już nie produkuje i jak mi napisali ze sklepu, że czarnej brak to się załamałam, bo gdzie indziej nie ma. Na całę szczęście jednak ostatnia sztuka była. A co do tych foteli to niezła cena na allegro!!! Moje dwa kosztowały 140 zł. No jeszcze farbę muszę dokupić. A Twoje mieszkanko podglądam regularnie. Twoje krzesła bardzo mi się podobają i cały salonik w ogóle. Teraz dopiero zobaczyłam, bo po nickach nie kojarzę niestety. Edytowane 26 Marca 2012 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ze dwa lata. Tylko moja jest biała. Co ciekawe sklep w którym ją kupowałam, nadal ma wszystkie trzy kolory w ofercie Ceny mebli z lat 60-70 osiągają niestety horrendalne ceny. Moda wróciła Można jeszcze trafić na okazje cenowe, ale niestety coraz rzadziej. Może to i dobrze, bo mi się miejsce kończy Za komplementy dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.03.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A moja teściowa wyrzuciła dwa stare fotele, za które teraz w necie chcą 700 zł - niezłe, co, a mieliśmy na nie chrapkę ale za późno powiedzieliśmy. Za to krzesła za darmo dostaliśmy, bo też by poszły do wyrzucenia A czy mogłabyś podać linka do tego sklepu, tak zupełnie z ciekawości, bo jak szukałam swojej to nigdzie nie było. Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 zegar bomba. muszę go oblookać na żywo. oświetlenie dla mnie zbyt hardkorowe, jeszcze nie wiem, co o nim sądze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.03.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Tylko on kosztuje 500 zł i co gorsza ma dość niskie półki i nie wiem czy nasze encyklopedie się tam zmieszczą, a mamy taki komplet co byśmy chcieli ew. tam postawić. No nic chyba będziemy zbierali, bo wygląda dośc fajnie. Światło i dla mnie hardcorowe ale powiem wam, że na żywo nie jest takie mocne, raczej punktowe bardziej. Zawsze można żarówki sobie zmienić jak się znudzi, a przynajmniej dziecko ma radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.03.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Macie już trochę moich zdjęć, powoli się to robi, jest szafa, krzesła kolorowe, zaraz pomalujemy je na czarno ale pojawił się kolejny problem - zasłona - jaka?? Siostra mówi, że taka jak krzesła, ja absolutnie tego nie widzę. Myślę, że chyba jakaś stonowana, gładka, szara. Co myślicie??? Doradźcie mi coś. I na czym ją powiesić, przelotkach jak firany czy szelkach czy normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dla mnie asolutnie gładka, stonowana zaslona. A na regałach może pojawić się jakas samotna litera w wyrazistym kolorze, wyrazista ramka, książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.03.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to tak jak ja myślałam, a kolor szara - jasna, ciemna, czarna, biała? I jak ją zawiesić? Sądzę, że tylko Ikea wchodzi w grę, znośne ceny i dostępność więc jakbyście coś miały na oko to poproszę o linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Kolorowa zasłona to już będzie za dużo.Na razie krzesła grają pierwsze skrzypce i niech tak zostanie.Zasłonę bym zrobiła jasno-szarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 29.03.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) jasne zasłony tylko i wyłącznie. żadnych kolorowych, jak z ikei to np Merete . Jaksie takie ma w salonie. I jak firanki masz na przelotkach to zasłony na szelkach mi sie nie widzą. Nie mogłam dziś znaleźć Tw wątku , widzę że przeniesiony A ślędzę, śledzę Edytowane 29 Marca 2012 przez amator33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts