jaksie 28.01.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 z tymi krzesłami, to miałam na myśli, że IMO narzucają bardziej elegancki styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.01.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 z tymi krzesłami, to miałam na myśli, że IMO narzucają bardziej elegancki styl. Rozumiem i co teraz Siódma strona leci, a ja nada nie wiem. Kusi mnie ten żółty normalnie. Ciemna ściana, te żółte kafle, drzwi czarne, na ścianie koło stołu obrazki w czarnych ramach z czymś żółtym, na stole coś żółtego i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.01.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 jak kusi, to może warto zaryzykować? żebyś potem tego żółtego-niedoszłego nie widziała ilekroć do kuchni wejdziesz. a na stół można pacnąć żółte podkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 @nitubaga zdecydowanie granitowy blat bym wybrała- będzie tworzył fajną całość z płytkami. nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, ale muszę przyznać, że bardzo elegancko wygląda takie połączenie płytek i drewna (tj. nie sądziłam że taki sposób łączenia mi się spodoba). bardzo fajna kuchnia się u ciebie tworzy, bardzo bardzo! jak to mówią "nie chwal dnia przed zachodem słońca" ale dzięki blat z kamienia (nerro absoluto) jest moim wymarzonym, zobaczymy kusi mnie jeszcze pomalowac ściane z oknem (lewą boczną ) na grafit, ale nie wiem czy nie będzie za dużo tego dobrego... co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.01.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 nitubaga pomalowałabym jak już wszystko będzie gotowe...ale jak ci szafki zmaontują to pokażesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLEYD 29.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Niekoniecznie szklo hartowane mozesz zamontowac tylko na szerokosci plytki.reszta to moze byc zwykle szklo.Wybierasz kolor jaki ma byc,robisz podzialy szklo przy kuchence hartujesz reszty nie obniza to koszty i ty masz to co chciales.Zahartuja Ci zwykle szklo ale sa firmy ktore je pomaluja farbami do szkla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 30.01.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Absolutnie nie wchodzi w gre jakaś wielka szyba ew. pasek lub tylko nad kuchnią. Też rozważałam opcję z granatem, później pokażę próbkę. Lodówki nie ma na żadnym zdjęciu To jak kafle i to w dodatku oliwkowe to może już zostać przy tych żołtych :D:D cytrynowej mozaice np. Zobacz sobie Ezarri Aurum, to szkło ale ma metaliczny połysk, połowę mniej zapłacisz za Lisa( jest tam jaki intensywny cytrynowy kolor). Gdybyś w to miejsce dała szary, grafitowy, brązowy kolor to mogłabyś na zasadzie kontrastu bardziej poszaleć z dodatkami, drobnym agd w kolorze itp.Jak już dasz coś intensywnego na ścianę to będziesz miała ograniczony wybór. Fototapetę odradzam, po prostu do kuchni nad blat się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.01.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Drobne agd kolorowe nie wchodzi w grę, bo już prawie wszystko mamy. Z fototapety już zrezygnowaliśmy. Mąż jutro kupuje farbe tablicowa na drzwi. Wciąż zostaje ściana nad blatem i pozostałe ściany ale coraz bardziej skłaniamy sie ku temu żółtemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pytanko mam - jaką te farbe tabilicową kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.01.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pytanko mam - jaką te farbe tabilicową kupujecie? Farbę tablicową czarną z Leroya - nie mam pojęcia jakiej marki. Koszt ok. 75zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.01.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 nielot2 zdjęcia opraw wieczorem: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/O5qAfZnBafMrJUmyOB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/JNBYvPrLk6cKqfp1KB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.01.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 I jeszcze jeden, najnwoszy nabytek http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/BFx7B46q0pBpgi4oUB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/huBbdDeYtKTB7srWWB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 monikaa, fajne lampki nad stołem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Monika bardzo lubie patrzec na Twoją kuchnie bo moja jest identyczna :D co masz na suficie? bo mam takie same dziurki i się właśnie zastanawiam co tam zamontować i rolete tez będe miała... powiedz mi jak jest z otwieraniem okna przy spuszczonej w dół rolecie? trzeba podciągac do góry? czy jakoś z boku daje sie rade? dzięki za namiar na farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.01.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hmm, sądzę że Twoja będzie ładniejsza Chodzi o lampki nad blatem? Pisałam o nich chyba na 5 stronie. To zwykłe oprawy Brilux za 30zł. W środku żarówki energooszczędne 11W. Z otwieraniem okna nie ma żadnego problemu z boku. Wkładam tam rękę i otwieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 31.01.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dziekuje pieknie za fotki. Juz postanowione - beda wlasnie te Briluxy. w jednym ze sklepow sa za 20zl z malym hakiem Takie same oprawy ma tez Kwazar ale kosztuja okolo 60zl. A tez sa metalowe i z aluminiowym odblysnikiem wiec zasadniczo budowa ta sama. Monika, a co to za zwis nad stolem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 31.01.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nielot2 cena opraw Brilux jest różna i zależna od wielkości. Są też szare ale nie ryzykowałabym, bo za tą cenę może być to brzydki szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 31.01.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Lampa nad stołem to Bolt firmy Alfa: http://www.alfasc.com.pl/oferta2009/13243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 31.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Dzieki bardzo. Wlasnie chyba znalazlem lampe nad stol do salonu http://www.alfasc.com.pl/oferta.php?nr=11873 EDIT - ojojoj :) Tam jest wiecej fajnych zielonych lamp. Rewelacja. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez nielot2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 31.01.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Lampy są na pewno dostępne w Obi, przynajmniej my kupowaliśmy tam swoją. Mają też znośną cenę. Nielot2 ale jak zrobisz to pokażesz kuchnię, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts