rataj75 07.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 szczególnie takie "pomazane" ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.02.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Uff, dzięki za jakiś odzew Cieszę się, że Wam się podobają. Mój mąż sceptycznie podszedł do nich zaraz po malowaniu, a teraz mówi, że to jedna z lepszych decyzji była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 10.02.2011 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Mi też się drzwi podobają myślę że to dobry pomysł z ta farba sama o tym myślałam już dawno. Często potrzebuję coś zapisać a potem szukam kartek a taka tablica to rozwiązanie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Mam pytanko jak ścieracie tę tablice? bo kurde jak na sucho to się pyli, a jak na mokro to trzeba czekać az wyschnie, a potem zostają mazaki? Pytam bo słyszałam o farbie magnetycznej... gdzie można magnesy przyczepiać... Ktoś zna te farbe, na pewno nie ma jej beckers, tikku i ralston....a inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 10.02.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Często dają farbę magnetyczną pod tablicową i wtedy masz dwa w jednym. Możesz przyczepiać magnesy i pisać. Świetna sprawa. Tez chcieliśmy tak zrobić. W Casto jest farba magnetyczna. Nalezy pomalować min. 3 warstwy im więcej tym lepiej. My naszą tablicową też malowaliśmy 3 razy. Magnetycznej w końcu nie kupiliśmy, ze względu na cenę. Koszt taki jak tablicowa 70zł za puszkę ale w tej chwili u nas liczy się każdy grosz i wolimy go wydać na normalną farbę,. by w końcu skończyć kuchnię. Myślę, że każda magnetyczna będzie ok. taka z casto też My jeszcze naszej nie ścieraliśmy. Próbowałam ale delikatnie Na sucho faktycznie gorzej. Na mokro się boję, myślę, że najlepsza będzie wilgotna ściereczka, zresztą tak jest napisane na opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 10.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Podejrzewam że do mycia takich drzwi najlepiej używać mokrych chusteczek dla dzieci. Na pewno są delikatne i żadnych chemikalii w nich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 10.02.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Podejrzewam że do mycia takich drzwi najlepiej używać mokrych chusteczek dla dzieci. Na pewno są delikatne i żadnych chemikalii w nich nie ma. A ja myślę, że sama woda lepsza, bo w ten brak chemikaliów to bym raczej nie wierzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja bym stawiała na zwilżoną, nie mokrą, kapiącą mikrofibrę... dla mnie nie ma lepszych ścierek do mycia ścian i powierzchni na wysoki połysk.... myśle, że tu tez by się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 21.02.2011 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Monika,kupilas juz te zolte plytki?wpadly mi jeszcze w oko takie,nie wiem czy byla juz o nich mowa?http://plytki24.pl/tubadzin/plytki-uniwersalne/pastele/pastel-21-20x20/prod_5556.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Te pastele widziałam ale nigdzie nie mogłam ich znaleźć na żywo. Ale płytki już nie aktualne!!! Zapowiadam, że zakupiłam żółte płytki z kolekcji Zienia. Już są do odbioru i w tym tygodniu będę je miała. Położy pewnie mąż więc nie wiem kiedy ale jak coś zrobimy to na pewno pokażę. Dziękuję wsyzstkim za rady w sprawie płytek. Teraz czeka nas wybór farby :D:D Płytki - żółte - zakupiliśmy prostokąty 30x15 i kwadraty 15x15. Ze względu na cenę płytek nie mogliśmy sobie pozwolić na więcej wymiarów. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHj56HOVx1guE3dg4aTgrO7QzvcezBdzDYNvgD4SeCwfxI5vjy7g Edytowane 21 Lutego 2011 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No to czekamy na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.02.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Efektu jeszcze nie ma ale jest kolejny problem. Proszę Was znowu o radę...Jaki układ kafli wybrać? Kafle ułożone dowolnie czy w wersji muru czy może jeszcze innej? Proszę ponownie o głosowanie Wersja nr 1 - wersja tzw. mur http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/3sOtqdSlAckvVRIBVB.jpg Wersja nr 2 - kafle ułożone dowolnie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/m8cWrRe5BW64eFmsKB.jpg Wersja nr 3 - inna - podaj jaka Sory za zdjęcia ale nie umiem zrobić tak, żeby było widać to jak w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 26.02.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 wersja nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Z tych dwóch zdecydowanie pierwsza. Druga wprowadzi niepotrzebny nieład.A jakby ułożyć po prostu tak jak układa się płytki? Brałaś pod uwagę taką opcję? Poziomo lub pionowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Monia , abyś nie pomyślala żle , nie rób ządnych kafli plissssssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 26.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 wersja nr 1 lepsza. Te kafle wydają się jakieś duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Z tych dwóch zdecydowanie pierwsza. Druga wprowadzi niepotrzebny nieład. A jakby ułożyć po prostu tak jak układa się płytki? Brałaś pod uwagę taką opcję? Poziomo lub pionowo? No właśnie nie brałam. Kafle zostały zakupione specjalnie w dwóch rozmiarach, żeby pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Monia , abyś nie pomyślala żle , nie rób ządnych kafli plissssssssssssssssssssssss Jakies uzasadnienie. Kafle już kupione, a że tanie nie były to muszą być Poza tym sama ściana zostać nie może, a już uzgodniliśmy, że szyby nie damy. Poza tym chcemy dać jakiś kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 wersja nr 1 lepsza. Te kafle wydają się jakieś duże... Chyba tylko się wydają. Duże kafle to 15x30, małe to 15x15. Czyli na razie 100% na wersję nr 1 czyli moją. Mąż jest za 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts