losia 25.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Od niedawna jestem właścicielem starego 100 letniego drewnianego domu w górach. Dom nie ma instalacji CO jedynie kominek i piece akumulacyjne. Zamierzam założyć ogrzewanie ale nie wiem jakiego rodzaju. Dom nie jest podpiwniczony. Co zrobić Prosze o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 25.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ale kominek i piece akumulacyjne to jest właśnie ogrzewanie, czemu chcesz to zmieniać, ogrzewanie akumulacyjne + druga taryfa nie muszą wychodzić drogo. a kominek w drewnianym domu = klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 25.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Czy masz zamiar mieszkać tam ciągle, czy tylko na weekend??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁ1719508477 06.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam odświeżę temat żeby nie zaśmiecać forum mam podobny problem w starej kamienicy brak gazu i co.licznik mam 2taryfowy jedni polecają kominek z płaszczem+elektryczny kocioł inni kominek z rozprowadzeniem ciepłego powietrza+piece akumulacyjnektóra waszym zdaniem z tych opcji będzie najlepsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 07.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Kominek powietrzny (najlepiej z jakąś akumulacją w obudowie) + piece akumulacyjne lepiej pozwolą skorzystać z taniej taryfy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 08.02.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Od niedawna jestem właścicielem starego 100 letniego drewnianego domu w górach. Dom nie ma instalacji CO jedynie kominek i piece akumulacyjne. Zamierzam założyć ogrzewanie ale nie wiem jakiego rodzaju. Dom nie jest podpiwniczony. Co zrobić Prosze o poradę. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172447-Jakie-ogrzewanie-domku-letniskowego Pozdrawiam Bogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts