kalio 20.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 2. Jak nie chcesz poprawiać to olej fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) :) hahahha a ja myslalam ze cokolwiek sobie zaplanujesz to i tak wyjdzie innaczej... Edytowane 20 Marca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 22.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 To ja może nie będę dużo pisać tylko wytrwałości życzę i dużo cierpliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.03.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czesc Muzindaa i nie dzieki:) Co tam u Was zaczelo sie??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 22.03.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 U nas jeszcze się nie ruszyło bo teraz mamy inne sprawy na głowie a mianowicie po 5 latach w UK wracamy do PL i troszkę temat budowy odszedł na drugi plan bo przed przeprowadzką dużo załatwień i pakowania, już się nie mogę doczekać jupiii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 24.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A ja myślałam że mam wielką dziurę w ziemi. Nieźle to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.03.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Na poczatku jak zaczeli kopac to sama zaczelam sie bac, wygladalo to strasznie. Dziura po bombie. Maly domek, a taki wykop, no ale my mamy po ponad 2 m zapasu, bo sypki piasek mamy i leci w dol. Tak czy siak suchutko jest:) Troche grzebania w tej ziemi bedzie, oj bedzie..Obysmy do jesieni z piwnicy wyszli...no ale na wiecej budzetu nie mamy na ten rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 25.03.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dobra i piwnica na rok. Powolutku w górę . Ps. Mamy trochę wspólnego: 1. początek budowy, 2. różowe gumiaki, 3. opla vectrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.03.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 hahah tylko, ze Wasz poczatek to dopiero nasza future:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 28.03.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 yeee..... piękną macie tą dziurę w końcu się doczekaliście! no z szalunkami to jest troche roboty u nas też ciągle coś liczyli mierzyli sprawdzali... ale tak jest przez całą budowe... matematyka się kłania:) my na razie stoimy czekamy chyba na jakiś impuls hehe nic nas nie goni bo najważniejsze że mamy przykryte! a kasy to i tak za dużo nie ma więc ten rok będzie raczej spokojny. Planujemy zrobić ścianki dzialowe bo materiał mamy kupiony już 2 lata temu, elektryke bo mąż elektryk hehe a na jesien chyba okna ale to raczej na raty bo kredytu jeszcze brać nie chcemy to raczej zostawimy sobie na wykończeniówke! no to pare lat budowy jeszcze przed nami choc nigdy nie wiadomo:) buźka i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 29.03.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam, fajnie się czyta Wasz dziennik a za te kaloszki piąteczka, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.03.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Jak milo witac gosci i tych nowych i tych starych:) A juz myslalam, ze nikt mnie nie czyta:) Lilianette, witam w moich skromnych progach, kaloszki sa bardzo glamur, dżezi, sexi, cosmo i jak tam sie teraz mowi, a najwazniejsze ze byly tanie:) Asia, ja to wogole jestem pod wrazeniem Waszej budowy. Tyle zrobic bez kredytu i tak porzadnie to dla mnie jakas bajka. My od Was zgapiamy i sie uczymy. Tez na razie jedziemy bez kredytu i lekko nie jest, bo cala odlozona kase jaka mielismy wpompowalismy w dzialke. Edytowane 29 Marca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.03.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Co do scian piwnicy, o ktore sie pytalam. Mamy wyliczone 7 slupow zbrojonych 6-cioma pretami fi12 i do tego jeszcze poziomo fi 8. Normalnie bunkier, ale szczerze mowiac parcie gruntu jest ogromne. Jak mi w sobote polecial piach w dol to dopiero zobaczylam jaka to sila dzrzemie w przyrodzie. Wiec sie nie stawiam i zazbroimy jak Kierbud kaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 29.03.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 No faktycznie, duuużo zbrojenia, aż zaczęłam się bać, bo my wywaliliśmy wszystkie słupy z piwnicy, wszystko mają przenieść bloczki a kierownik nie protestował No wy w takiej sytuacji z pewnością nie musicie się martwić, że wam ścianę wepchnie ani żaden inny atom nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 29.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Podpatruj, podpatruj będzie mi miło. Tak sobie myślę, że Wy będziecie mieć większą satysfakcję z budowy bo własnymi rękami ją robicie. A jak ładnie sobie poobijasz przy tych szalunkach wszystkie paluchy na fioletowo to zaoszczędzisz na lakierze do paznokci "always look on the bright side of life" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.03.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Lilianette, jakby jakis nalot lub bombardowanie to zapraszam do swoje piwnicy:PCzym chata bogata:) Ewerolka, lakier lakierem, ja nie mam sily pisac tak mnie te palce bola:( Jeden plus samdzielnego budowania jest na pewno, zaden fitness nie da Ci takiej formy:)A brzuch jak kaloryfer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 30.03.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam,Widzę, że jedziecie z koksem jak trzeba...A cała gromatka samorobów z Netem na czele, już zawitała...Teraz to juz wam wsparcia nie braknie... Życze powodzenia i stale utrzymujacego sie zaparcia:) w dążeniu do celu.... P.S.Nie chodzi mi o to drugie zaparcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.03.2011 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam, Widzę, że jedziecie z koksem jak trzeba... A cała gromatka samorobów z Netem na czele, już zawitała... Teraz to juz wam wsparcia nie braknie... Życze powodzenia i stale utrzymujacego sie zaparcia:) w dążeniu do celu.... P.S. Nie chodzi mi o to drugie zaparcie... Czesc Inz. no zesz w koncu wpadles, a czekalam:cool: Czekam tez na twoj dziennik i ni widu ni slychu:)a za zaparcie dziekuje,teraz to wiesz moje zapotrzebowanie wzroslo do 6000 kalorii, ty wiesz co by sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 30.03.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Zaglądam do Ciebie i widzę że i Ty ostro zasuwasz podziwiam Cie kobitko i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam, musialam wejsc i sie przywitac. Super czyta sie Twoj dziennik:D ja to gadula jestem,ale u mnie to tylko krotki opis i zdjecia mozna zobaczyc:lol2: Dziura nieziemska, choc wszedzie w kolo piasek widac...w realu pewnie jest bardziej kosmicznie:) Podziwiam i obiecuje bacznie obserwowac Wasze poczynania na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts