netbet 01.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ile macie czasu na ukręcenie zbrojenia?? 24H??:jawdrop: ja pier#%$^ ... ja juz różne rzeczy widziałem, ale WY to macie tempo nie z tej ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 01.04.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Stal wlasnie dzis rano przyjechac ma, a jak nie zalejemy jutro to kto ta stal bedzie pilnowal, zapiernicza mi. fuck, fuck fuck witam. Do pilnowania stali pożyczyć psa , najlepiej z budą. Potem za upilnowanie stali nakupić strażnikowi żeberek. pozdro ps. gratulacje, życzę dobrej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 01.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 witam pełen szacun dla Was!!!!!! my też bedziemy sami budowac ile się da a myslę że dużo się da pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 01.04.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ładny ten piaseczek macie jak słoneczko przypali to nie bedzie czuc ze sie na budowie robi tylko plaza ...... plaza .....Na sobotę zapowiadają dobra temperaturę załatwcie sobie coś do przykrycia betonu. Do zacierania kupcie heblowana deskę ok 15 cm szerokości dl tak aby do szalunku nie wpadała będzie do zacierania lawy. Jeśli idzie o zalewanie to ten kto będzie trzymał pompę niech załatwi sobie gogle i kalosze (najlżejsza praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ojojoj to sie narobilo...ja to bym spiwor wziela i spala przy tej stali zeby to ona na jakims zlomowisku nie wyladowala,a wiadomo co to moze sie stac po zmroku? :lol2: Bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.04.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja stal nakręcona i wstawiona w szalunki to nie słyszałem, aby ktoś zapierniczył - u nas dość długo była kręcona, na piętrzy na kolankowej w szczególności (bo wyjechaliśmy w międzyczasie na wakacje) a jakoś nie dostała nóg... ps.Albo mi nachodzi na oczy po dzisiejszym listwowaniu ściany na ręczne tynkowanie, albo nie i pisałaś że macie 24h na ukręcenie zbrojeń wszystkich ław... szacun... Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 01.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Pomalujcie dechy jakimś starym olejem bedą lepiej odchodzić po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 02.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 No inwestorzy jak tam? udało się? wierze że tak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.04.2011 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Hej nie mam sily pisac, udalo sie udalo ale jaja byly. Odnosnie stali to byla tak jak pisalam w dzienniku, ani schowac, ani zakopac latwo wyniesc, w belkach. Zreszta chcialam zeby moj brat byl przy zalewaniu a on mogl tylko w ta sobote... pozniej napisze wiecej pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.04.2011 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 łeeee... z gotowych belek ... a ja myślałem że wy naprawdę opierdzieliliście wcale nie małe zbrojenie w 24h:P pięknie to wam wyszło, a opis - masz talent! pisz...pisz... coś czuję że tu będzie więcej takich hardkorowych akcji;) pozdroNETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 03.04.2011 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Wow, szczena opada, fundamenty pierwsza klasa, szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.04.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Gratulacje! Wczoraj na budowie tak sobie myślałem o was - pompa z gruchami na południe zamówiona, a ciotka samorobna pewnie nie skończyła się zbroić, bo to wydawało się nierealne do ukończenia w jeden dzień. Sprawa się wyjaśniła za sprawą gotowych beleczek. Super! 3 dni odpocząć i jazda dalej! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Czesc Samoroby i pol samoroby i inwestorzy. No, to wczoraj troche sie Miskowi narazilam. Siedzialam do 2 w nocy zeby Wam zdac realcje zamiast do lozka;)Sasiedzi ostatnio byli trzy razy okradzeni, a tak jak wyzej pisalam chcialam zeby przy pompie byl moj brat, wiec musiala byc sobota i juz!. Misiek troche bal sie tej pompy, ale franca musiala potrzymac ( nie chcieli mi dac na dluzej, przy stropie sobie odbije:), wogole nie wiedzialam ze to beda takie emocje - normalnie jak przy pierwszym razie:) Jedziemy zaraz podlewac. Zycze wszystkim milej niedzieli. Ja dzis odpoczywam na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 łeeee... z gotowych belek ... a ja myślałem że wy naprawdę opierdzieliliście wcale nie małe zbrojenie w 24h:P NETbet Jakie leee, łeee ..............to byl najlepszy interes, w cenie VAT-u cieie, giecie. Zarobilismy na tym czas i money. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 03.04.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Normalnie SZACUN!!! miłego odpoczynku należy się Wam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 03.04.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Piknie wam to poszło...Wiedziałem, że pompa się spodoba...To taka większa wersja urządzenia które też drga, dlatego się kobietą podaba:) Cieszy fakt, że jesteście tak zdeterminowani - sukces gwarantowany....Fundamenty wyglądają super a to najważniejsze - mam nadzieję, że beton B20? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Piknie wam to poszło... Wiedziałem, że pompa się spodoba... To taka większa wersja urządzenia które też drga, dlatego się kobietą podaba:) Cieszy fakt, że jesteście tak zdeterminowani - sukces gwarantowany.... Fundamenty wyglądają super a to najważniejsze - mam nadzieję, że beton B20? Powodzenia Zamowiony byl B20 i tu mam nadzieje ze juz nie oszukali. A pompa, fakt to juz jest jazda na maxa. Mielismy ta 30m, beton wali z taka sila i bryzga na lewo i prawo. Przy stropie nie dam sie tak latwo zbyc:cool: Potrzymam 2 minuty zamiast jednej:cool: Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 gratPieknie to wszystko Wam wyszlo:) Przez te dwa dni siedzialam jak na szpilkach, szczegolnie w sobote, w glowie tylko jedno-udalo im sie czy nie? Jak na zlosc zle serwer FM mi dzialal i strony dluugo sie otwieraly lub nie chcialy otworzyc, a ja czekalam na wiesci z placu boju! Na te betoniary to trzeba uwazac i pilnowac ich, moj maz powiedzial jak przyjechali do nas ze ma dokladnie wyliczone, co do kubika i jak tylko zabraknie betonu to bedzie dzwonic do ich szefa, miny zrobili ze hoho, nie kombinowali ze zabraknie i ze za malo maja betonu, no coz, zarobic na betonie na lewo tez mozna, ale nie z nami te numery o nie:evil: co do pompy:lol2: fajna zabawka co nie? niestety nie mialam okazji takiej potrzymac bo bylam w 5miesiacu w ciazy i ta sila lejacego sie betonu moglaby mnie jeszcze powalic na lopatki,albo i zalac:lol2: gratuluje odwagi podejscia do dzialania i tak na marginesie kibicuje przy nastepnym wylewaniu, moze zamiast tej minutki beda 2 albo i 3:cool: Ale fajna pogode dzisiaj mieliscie ulala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zapomnialam sie zapytac-a mialam .... skad sie wzial u Ciebie pomysl na login? czyzby z refrenu tej piosenki? bo ja tak sobie go skojarzylam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 03.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 powiem Wam że też siedzialam jak na szpilkach i czekalam na dobre wieści!a tak na marginesie w której części Polski budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts