Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co do pompy sila lejacego sie betonu moglaby mnie jeszcze powalic na lopatki

Heh - u mnie był taki motyw. Swoją masę mam, ale pan pompiarz stanął nieco za daleko od wyznaczonego punktu albo nieco przesadził z obiecanym zasięgiem pompy i najdalsze zakątki ław musiałem zalewać w nieco nietypowej pozie jak na szkicu sytuacyjnym poniżej :)

bash-pompa.jpg

Zapomnialam sie zapytac-a mialam .... skad sie wzial u Ciebie pomysl na login? czyzby z refrenu tej piosenki? bo ja tak sobie go skojarzylam....

:cool:

Melisko login, wiesz to u mnie chwila, nie rozkminialam, moze po prostu dlatego ze za kazdym razem jak mielismy sie budowac to cos zlego sie wydarzalo i rezygnowalismy, a to rodzinna przykra sytuacja, za drugim razem mielismy wypadek a teraz Misiek stracil prace, ale mnie jest bardzo ciezko zgiac, wstaje jak feniks z popiolu i dalej ciagne, wiec moze stad ten login, ze teraz musi sie poprostu udac. A piosenka fajna, pierwszy raz widzialam. A avatar bo tak nasz projekt sie nazywa, a ze troche przekorna jestem i nie z tej Ziemi:) ( moj maz czasem sie mnie pyta - Ty chyba normalna nie jestes, skad Ty sie wzielas??) to infantylnie wrzucilam sobie tego alfa:)

powiem Wam że też siedzialam jak na szpilkach i czekalam na dobre wieści!

a tak na marginesie w której części Polski budujecie?

Asia - pod Szczecinem, a swoja droga to musialo byc Ci bardzo nie wygodnie na tych szpilkach:) Trzymaj sie i czekam na Was, az znow cos wrzucisz do dziennika

Myślę, że szalunki mozecie zacząć ściągać już jutro albo we wtorek...

Beton już związał i nic nie popłynie... a jak są świeże to łatwiej odejdzie deskowanie...

A wiesz, ze mialam sie o to zapytac??? Czy mozemy sciagnac je w srode?? Telepatia:)

Heh - u mnie był taki motyw. Swoją masę mam, ale pan pompiarz stanął nieco za daleko od wyznaczonego punktu albo nieco przesadził z obiecanym zasięgiem pompy i najdalsze zakątki ław musiałem zalewać w nieco nietypowej pozie jak na szkicu sytuacyjnym poniżej :)

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: super pozycja :rotfl: pewnie nie bylo lekko,ale samozaparcie o szalunek pewnie bylo :D

Witam,

A jak daleko spod tego szczecina budujecie...

Przyznam się, że z ziem zachodniopomorskich pochodzę i nawet tamtejszą uczelnię skończyłem - PS....

Jeszcze cztery lata temu mieszkałem w szeczinie w Akademiku:)

Spokojnie szaluneczki możecie ściągać, po za tym wodą będziedzie mogli oblewać z boku, a to też robi betonikowi dobrze:)

Szalunki to wam się jeszcze ze trzy razy przydadzą... a na koniec, żeby zabić garaż od środka na zimę...

Witam,

A jak daleko spod tego szczecina budujecie...

Przyznam się, że z ziem zachodniopomorskich pochodzę i nawet tamtejszą uczelnię skończyłem - PS....

Jeszcze cztery lata temu mieszkałem w szeczinie w Akademiku:)

.

Hehheh Inż no widzisz, ja tez po PS :lol2:

Ja tez zachodniopomorskie:D do Inz.mam od budowy prawie jak rzut mocherkowym beretem:cool:

p.s.sorrki za moje mozolne pisanie,ale moja konczaca dzisiaj 5miesiecy coreczka miala szczepienie i tak mi co chwile sie wybudza,steka,poplakuje.... poki co nie goraczkuje, a starsza to caly dzien na brzuszek marudzila, ehh dzieciaczki.

Meliska, teraz widze ze Ty ze Slupska, no jakies 150km nas dzieli:(

Bede przejezdzac pod koniec maja przez Slupsk jak bede jechac na targi:)

Trzeba bedzie jak przyjedziecie do PL poznac sie. Moj maluch ma 2.5 roku, ale na cale szczescie chlop jak dab i prawie wogole nie choruje. To jest maly fan tirow, zna wszystkie marki i ma cala kolekcje ( juz nie policzalna ilosc) i nie moge nawet ich tknac. Doslownie swietosc:) Codziennie musze mu wlaczac na youtube filmy o tirach, jest tak nakrecony, ze w zyciu bys nie uwierzyla....

Edytowane przez MusiSieUdac

Dobra Mądrale, kto pyta nie błądzi....Rozumiem, ze jeśli mamy piwnicę to dobrze jest wysmarować ławy jakimś śmierdzidłem.

- Gruntowac wszystko wlacznie poziomo tam gdzie bedzie papa??

- Co najlepsze z tych smarowidel??

- Jak zaizolowac poziomo tam gdzie wystaja slupy??

- Jak zaizolowac poziomo uskoki??

Bo teraz Misiek rozbiera szalunki, nie chcialo mu sie ale go zmobilizowalam ;) chce zaizolowac do konca tygodnia bo nastepna pojdzie scianka fundamentowa na dolnych lawach. I tak se mysle, ze pojedziemy z nia na zaprawie gotowej tak jak NetBet, duzo metrow nie ma, a nie mam jeszcze ani pradu(licznika) ani betoniary (pozniej pozycze od siory).

Edytowane przez MusiSieUdac