Inż. 03.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Myślę, że szalunki mozecie zacząć ściągać już jutro albo we wtorek...Beton już związał i nic nie popłynie... a jak są świeże to łatwiej odejdzie deskowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 03.04.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dobra robota:) Mnie czeka akcja beton we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 co do pompy sila lejacego sie betonu moglaby mnie jeszcze powalic na lopatki Heh - u mnie był taki motyw. Swoją masę mam, ale pan pompiarz stanął nieco za daleko od wyznaczonego punktu albo nieco przesadził z obiecanym zasięgiem pompy i najdalsze zakątki ław musiałem zalewać w nieco nietypowej pozie jak na szkicu sytuacyjnym poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zapomnialam sie zapytac-a mialam .... skad sie wzial u Ciebie pomysl na login? czyzby z refrenu tej piosenki? bo ja tak sobie go skojarzylam.... Melisko login, wiesz to u mnie chwila, nie rozkminialam, moze po prostu dlatego ze za kazdym razem jak mielismy sie budowac to cos zlego sie wydarzalo i rezygnowalismy, a to rodzinna przykra sytuacja, za drugim razem mielismy wypadek a teraz Misiek stracil prace, ale mnie jest bardzo ciezko zgiac, wstaje jak feniks z popiolu i dalej ciagne, wiec moze stad ten login, ze teraz musi sie poprostu udac. A piosenka fajna, pierwszy raz widzialam. A avatar bo tak nasz projekt sie nazywa, a ze troche przekorna jestem i nie z tej Ziemi:) ( moj maz czasem sie mnie pyta - Ty chyba normalna nie jestes, skad Ty sie wzielas??) to infantylnie wrzucilam sobie tego alfa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 powiem Wam że też siedzialam jak na szpilkach i czekalam na dobre wieści! a tak na marginesie w której części Polski budujecie? Asia - pod Szczecinem, a swoja droga to musialo byc Ci bardzo nie wygodnie na tych szpilkach:) Trzymaj sie i czekam na Was, az znow cos wrzucisz do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Myślę, że szalunki mozecie zacząć ściągać już jutro albo we wtorek... Beton już związał i nic nie popłynie... a jak są świeże to łatwiej odejdzie deskowanie... A wiesz, ze mialam sie o to zapytac??? Czy mozemy sciagnac je w srode?? Telepatia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dobra robota:) Mnie czeka akcja beton we wtorek. Wiem bo czytalam:) Trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Bash, czego to czlowiek nie zrobi dla chaty, coo?? Swoja droga sympatycznie wyszles na zdjeciu obok pompy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A wiesz, ze mialam sie o to zapytac??? Czy mozemy sciagnac je w srode?? Telepatia:) Spokojnie - sciągać, czyścić, ułoyć sztapelek z przekładkami dla dobrego wysychania desek. A jak tam u was z warunkami wodnymi? Jaki macie poziom gruntówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Generalnie badania geologiczne wykazaly wod gruntowych daaaaaleko niet. Poziom mamy 25.90 n.p.m.Pustynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.04.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Heh - u mnie był taki motyw. Swoją masę mam, ale pan pompiarz stanął nieco za daleko od wyznaczonego punktu albo nieco przesadził z obiecanym zasięgiem pompy i najdalsze zakątki ław musiałem zalewać w nieco nietypowej pozie jak na szkicu sytuacyjnym poniżej :lol2::lol2: super pozycja pewnie nie bylo lekko,ale samozaparcie o szalunek pewnie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madric 04.04.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Czyli ławy wylewaliśmy tego samego dnia:). Życzę również powodzenia. Zajefajne zdjęcie (cyba synka) przy zachoddzie słońca na początku dziennika. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 04.04.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Asia - pod Szczecinem, a swoja droga to musialo byc Ci bardzo nie wygodnie na tych szpilkach Trzymaj sie i czekam na Was, az znow cos wrzucisz do dziennika no to ja już wiem skąd u Was tyle piachu hehe:) a my z drugiego końca Polski jesteśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Piachu jest tyle i to taki wstretny, sypki. Jak zawieje to jakby burza pustynna byla, dlatego nie mozna otwierac ust. Tylko wielblada tam brakuje i mozna krecic " W pustyni i w puszczy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 04.04.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam,A jak daleko spod tego szczecina budujecie...Przyznam się, że z ziem zachodniopomorskich pochodzę i nawet tamtejszą uczelnię skończyłem - PS....Jeszcze cztery lata temu mieszkałem w szeczinie w Akademiku:) Spokojnie szaluneczki możecie ściągać, po za tym wodą będziedzie mogli oblewać z boku, a to też robi betonikowi dobrze:)Szalunki to wam się jeszcze ze trzy razy przydadzą... a na koniec, żeby zabić garaż od środka na zimę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 no to ja już wiem skąd u Was tyle piachu hehe:) a my z drugiego końca Polski jesteśmy:) O ile dobrze pamietam z twojego dziennika chmury nad Czechami to Wy gdzies blisko Pepikow sie budujecie, racja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam, A jak daleko spod tego szczecina budujecie... Przyznam się, że z ziem zachodniopomorskich pochodzę i nawet tamtejszą uczelnię skończyłem - PS.... Jeszcze cztery lata temu mieszkałem w szeczinie w Akademiku:) . Hehheh Inż no widzisz, ja tez po PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja tez zachodniopomorskie:D do Inz.mam od budowy prawie jak rzut mocherkowym beretem:cool: p.s.sorrki za moje mozolne pisanie,ale moja konczaca dzisiaj 5miesiecy coreczka miala szczepienie i tak mi co chwile sie wybudza,steka,poplakuje.... poki co nie goraczkuje, a starsza to caly dzien na brzuszek marudzila, ehh dzieciaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Meliska, teraz widze ze Ty ze Slupska, no jakies 150km nas dzieli:(Bede przejezdzac pod koniec maja przez Slupsk jak bede jechac na targi:) Trzeba bedzie jak przyjedziecie do PL poznac sie. Moj maluch ma 2.5 roku, ale na cale szczescie chlop jak dab i prawie wogole nie choruje. To jest maly fan tirow, zna wszystkie marki i ma cala kolekcje ( juz nie policzalna ilosc) i nie moge nawet ich tknac. Doslownie swietosc:) Codziennie musze mu wlaczac na youtube filmy o tirach, jest tak nakrecony, ze w zyciu bys nie uwierzyla.... Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Dobra Mądrale, kto pyta nie błądzi....Rozumiem, ze jeśli mamy piwnicę to dobrze jest wysmarować ławy jakimś śmierdzidłem. - Gruntowac wszystko wlacznie poziomo tam gdzie bedzie papa?? - Co najlepsze z tych smarowidel?? - Jak zaizolowac poziomo tam gdzie wystaja slupy?? - Jak zaizolowac poziomo uskoki?? Bo teraz Misiek rozbiera szalunki, nie chcialo mu sie ale go zmobilizowalam chce zaizolowac do konca tygodnia bo nastepna pojdzie scianka fundamentowa na dolnych lawach. I tak se mysle, ze pojedziemy z nia na zaprawie gotowej tak jak NetBet, duzo metrow nie ma, a nie mam jeszcze ani pradu(licznika) ani betoniary (pozniej pozycze od siory). Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts