Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Musi Sie Udac - komentarze

Recommended Posts

Ponieważ inwestorka ma pozytywne adhd i raczej nie da się wyłączyć z procesu budowania proponuję powierzyć jej bardzo odpowiedzialne lecz mniej angażujące fizycznie role na budowie np: metrologia i kontrola jakości, analizowanie i przygotowywanie danego etapu z kierbudem budowy-czyli praca technologa , prowiantowanie i napitki wszelakie, zagospodarowanie terenów działki poza budynkiem, tworzenie bazy danych materiałowych : ile kupić, za ile, i gdzie, wyszukiwanie trudnych tematów występujących na każdej budowie, z którymi się na pewno zetkniecie a są słabo czy w ogóle nie opisane w necie,

...........no ja to do tej pory ogarniałam to wszytko procz prowiantu dla pasibrzuchów. Tak czy siak na dzien dzisiejszy czuje sie niestety do duuupy i na razie zadowole sie tylko tym....niestety:(

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kochaniutka wpadłam się przywitać i zdrówka życzyć. ja też przy betoniareczce stałam a jakże ale nosić bloczki to letka przezada.przestaw się kochana na logistyczne zabezpieczenie żywności dla ludzi pracujących. a i pisz dużo pisz i fotorelację zdawaj bo lekuchno i z humorem "smarujesz". pozdrawiam

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif

Witam Cie Tom Bor w swoich skromnych progach:) Zawsze mi sie kojarzylo zes ty Tomek albo jaki inny facet, a bylam w dzienniku i sie okazalo zes Ty Ilona:oops: Dziekuje za zyczenia, ale jakos nie moge przelknac sobie tego, zeby tylko prowiant nosic, bo mnie energia roznosi :rolleyes:

Odpocznij sobie, poza tym zawsze możesz sobie pobiegać, porozgrzewać się w czasie budowy....

No prosze Cie Inz, gdzie ja do biegania, ja teraz od kierowania jestem:cool:

Kochana masz słuszną rację TOM to od Tomasza męża znaczy się konto założył i jego działaność na forum się zakończyła, a mnie to tak wciągnęło że dzień bez fm dniem straconym. pozdrawiam.

Niestety tez tam mam, bede musiala potem chodzic na terapie uzaleznienia od FM

Witam

Każdy pisze ( ja również), że buduje dom, ale Wy to naprawdę go budujecie w pełnym słowa tego znaczeniu. Jestem pełna podziwu i chylę czoła.

Pamiętajcie tylko , że zdrówko przede wszystkim , jak już są fundamenty to on już Wam nie ucieknie . Trzymam mocno kciuki

Witam w skromnych progach:) Jaki tam fundament, zebro nie zalane, chudy nie zalalany, rury nie polozne jak sodoma i gomora.

Ale mam nadzieje, ze nadrobimy

Jaki tam fundament, zebro nie zalane, chudy nie zalalany, rury nie polozne jak sodoma i gomora.

Ale mam nadzieje, ze nadrobimy

Witam.

A Ta znowu swoje. Zamieszczam wierszyk z pobytu w szpitalu ku ,, przestrodze''.

Na oddziale w nocnej zmianie

Takie słyszy się szeptanie

Może pani zrobić kawę

Może pączka, inną strawę?

Sąsiad chorą w plecy klepie

Jak sąsiadko? Coraz lepiej?

Dzięki ,dzięki Panie Rochu

Jakoś żyje się po trochu.

Lecz serducho z nim jest gorzej

Bo budować chce niebożę

Polatała bym ci z bloczkiem

Zagęszczała ziemię skoczkiem

Takiej babie nigdy mało

W kaftan związać by się zdało

Nie dokazuj miła, nie dokazuj

Pudzianowki większy biceps przecież ma

Nie od razu , mila , nie od razu

Postawicie swego domu piętra dwa

pozdrawiam.

ps. czytajcie dzieciom bajki przed snem.

Edytowane przez tomraider

Obawiam sie, ze psychiatra czy tam psychoterapeuta, ( ale w naszym przypadku to juz tylko psychiatra) sfisiowałby przy nas, biorac pod uwage tematy...krecic w betuniarze czy w taczce, jak zrobic slizgawke dla bloczkow i jak łazić po dachach bez zabezpieczen.... to juz nawet do lekarza sie nie nadaje

Tomraider, ty po prostu jestes debesciak, az sie poryczalam ze smiechu :lol2: ale przeciez obiecalam, ze bede kierowac, wiec rozliczam czego jeszcze nie zrobili :wiggle::wiggle:

Tomraider, tak lekko idą Ci wiersze i dowcipy, masz do tego niezły dryg. Powinieneś wydać zbiór wierszy, dowcipów i anegdot na FM:) Ja już się ustawiam w kolejce do kupienia

Witam.

He,he i pomyślałby kto że ja po technologii budowy maszyn jestem. Czytuje córce do łóżka Brzechwę i takich tam innych wielkich wierszoklepków i czasem fantazja poniesie...... . Lata temu przez 5 lat jeżdziłem pociągiem na uczelnie i poznałem tyle kawałów że teraz bardzo rzadko zdarza mi się poznać jakiś nowy i na dodatek śmieszny ale zawsze można te stare trochę ,,poprzerabiać'' i porobić trochę śmiechu, niech się ludziska trochę pośmieją w tych smutnych ostatnio czasach.

Jeszcze nie raz coś o Was naskrobię, swoją drogą sama pióro masz lekkie i jak ten wirus zarażasz wokół entuzjazmem i pozytywną energią, fajnie się czyta Wasz dziennik i oby tak dalej. Strzelajcie foty i opisy a zagotujecie smar w łożyskach licznika odwiedzin.

pozdrawiam.

ps. ja się ustawiam w kolejkę do kupienia Twojego ADHD, rozlej to w butelki i wio na rynek europejski. :)

Witam.

He,he i pomyślałby kto że ja po technologii budowy maszyn jestem. Czytuje córce do łóżka Brzechwę i takich tam innych wielkich wierszoklepków i czasem fantazja poniesie...... . Lata temu przez 5 lat jeżdziłem pociągiem na uczelnie i poznałem tyle kawałów że teraz bardzo rzadko zdarza mi się poznać jakiś nowy i na dodatek śmieszny ale zawsze można te stare trochę ,,poprzerabiać'' i porobić trochę śmiechu, niech się ludziska trochę pośmieją w tych smutnych ostatnio czasach.

Jeszcze nie raz coś o Was naskrobię, swoją drogą sama pióro masz lekkie i jak ten wirus zarażasz wokół entuzjazmem i pozytywną energią, fajnie się czyta Wasz dziennik i oby tak dalej. Strzelajcie foty i opisy a zagotujecie smar w łożyskach licznika odwiedzin.

pozdrawiam.

ps. ja się ustawiam w kolejkę do kupienia Twojego ADHD, rozlej to w butelki i wio na rynek europejski. :)

Tomraider, ja tak sobie skrobie...nawet nie wiem czy czasem ktos chce to potem czytac, ale dla mnie to bedzie pamiatka no i mam motywacje, zeby miec o czym pisac to najpierw trzeba cos zrobic.... Co do czytania dzieciom, ja znam na pamiec wszystkie wiersze Tuwima. Moj mlody je uwielbia, a zwlaszcza jak mu czytam i akcentuje, chyba wiesz jak mozna pojechac aktorsko z "Ptasim radiem" .....:D

A Ty pisz jak najwiecej, bo twoja tworczosc i fantazja jest niesamowita...!!!!