agalind 15.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wywal okna a elewacja na pewno zyska. Pomyśl, że jak Ci przyjdzie do głowy wyróżnienie wejścia przez np. położenie cegły/klinkieru/kamienia wokół drzwi to te okienka popsują cały efekt. Inna sprawa, że okno w spiżarni nie jest wskazane. Poza tym łatwiej będzie zaaranżować przestrzeń pomieszczeń bez okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wywal okna a elewacja na pewno zyska. Pomyśl, że jak Ci przyjdzie do głowy wyróżnienie wejścia przez np. położenie cegły/klinkieru/kamienia wokół drzwi to te okienka popsują cały efekt. Inna sprawa, że okno w spiżarni nie jest wskazane. Poza tym łatwiej będzie zaaranżować przestrzeń pomieszczeń bez okien. ta Pani dobrze prawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ta Pani dobrze prawi... Komplement z Twoich ust, tzn. spod Twoich palców - bezcenne Aż się zaczerwieniłam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Komplement z Twoich ust, tzn. spod Twoich palców - bezcenne Aż się zaczerwieniłam:oops: Aga już nie przesadzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a jak się pojawią rośliny, to nikt nie będzie widział, że nie ma okienek:http://img209.imageshack.us/img209/8331/bezokien.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Lukarna, ja to w ogóle nie lubię okien wielkości pięści... Myślę, że nie bedą Ci potrzebne te okienka, a elewacja na tym nie straci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Niespodziewanie nawiedził nas dziś kierownik - przyjechał sprawdzić jak się ma nasza więźba:) Relacja potem jak położę kurczaki spać. Dziękuję wszystkim za głosowanie w sondzie. Okna magicznie znikną Muszę uciekac ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kładź ich w takim razie szybciej bo ja dzisiaj długo nie zabawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Opierają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 I kiedy ta relacją? Chyba poczytam jutro, bo muszę jeszcze nad papierologią popracowac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 I kiedy ta relacją? Chyba poczytam jutro, bo muszę jeszcze nad papierologią popracowac:( zajęłam uwagę Lukarny cóż zakochana jest w moich dzieciach a ja tą miłość jeszcze podsycam poza tym zajęła się nieco moim salonem, ale za chwilę powinna (w zasadzie już powinna była) obudzić sie Lena na jedzenie, więc ja wam oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 I kiedy ta relacją? Chyba poczytam jutro, bo muszę jeszcze nad papierologią popracowac:( No juz już zaczekaj jeszcze minutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Przede wszystkim coś co zauważyłam przed chwilą:/ szkoda że jest juz tak późno bo dzwoniłabym do kierownika... Wydaje mi się że za blisko umiescili krokwie przy oknach w lukarnach:/ Nie umiem wyczytać tego (odległości)z rysunku ale patrząc na zdjęcie krokwi http://img52.imageshack.us/img52/3751/1000628i.jpg Uploaded with ImageShack.us i owej lukarny na wizualizacji http://img593.imageshack.us/img593/8331/bezokien.jpg Uploaded with ImageShack.us Czy nie wydaje wam się ze powinno być więcej miejsca pomiędzy oknem a krawędzia ściany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 przecież w projekcie jest rzut więźby, więc niech się trzymają projektu...tel do kierownika i niech z nimi dyskutuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No tez mówię że gdybym się nie bała że kierownika z łózka wyciągnę to bym zaraz dzwoniła:/Cholerna więxba:/ Rano do niego zadzwonię i tak ma dzwonić on do ciesli bo parę niedoróbek jest do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 oj Aśka, Aśka, trzeba było zabrać moją ekipę i więźbę miałabyś w 3-4 dni zrobioną...ile niby w sumie zaoszczędziłaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 nie podoba mi się jeszcze, że jedne krokwie narożne są przed ścianą szczytową, inne za...p.s. ale to trzeba sprawdzić w projekcie i niech kierbud się wypowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.01.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 czy w miejscu gdzie płatwie opierają się na ścianach szczytowych, jest podłożona papa? bo na fotkach nie dowidzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 oj Aśka, Aśka, trzeba było zabrać moją ekipę i więźbę miałabyś w 3-4 dni zrobioną... ile niby w sumie zaoszczędziłaś..? Nic mi nie mów bo zaoszczędziłam nic. Już mi za bardzo nie chodzi ile on to robi byle zrobił poprawnie. Jutro rano zadzwonię do kierownika niech sprawdzi dokładnie z projektem co i jak. Dzis sprawdzał tylko przekroje, mocowania i takie tam:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 czy w miejscu gdzie płatwie opierają się na ścianach szczytowych, jest podłożona papa? bo na fotkach nie dowidzę... Tak, wszędzie jest papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts