malka 18.09.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Drogo, chyba,że producent ze świecznika patrzaj Pani http://www.budowlanysklep.warszawa.pl/styropiany/styropiany-grafitowe-eps-fasada-wsp-lambda-0-032-0-031-w-mk_k_251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ze świecznika Genderka:D Dobra nie będę zaprzątać slicznej główki jakimiś lambdami - sprawę przekazałam w ręce inwestora i kierownika - zobaczymy co chopaki wymyśla;)A myslą już wspólnie więc za jaką s chwile powinno wymyslone być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A to jakiś Wasz lokalny, bo ja nie znam ale pierwszy z brzegu sklep ma go za 196 zł (bez negocjacji ) http://bednarek.sklep.pl/styropian-fasadowy-genderka-fasada-extra-grafitowy-p-1005.html?osCsid=2e725907970a98aeb63e3cecfb708086 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.09.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 4 zł różnicy, pytanie za ile m3 transport gratis...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Przyznaję, źle obstawiłam:rolleyes: Fornirowane orzechem będą przepiękne:) ja mam klejonkę, bo fornirowanie wychodziło jeszcze drożej, ale też jest pięknie:) Luka, a o co chodzi z mikro i z dziećmi? przecież i tak talerzyk z podgrzaną potrawą będą musiały przenieść do stołu??? Ciepłego styro życzę i słownego Boskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ardea źle mnie zrozumiałaś będzie mdf w okleinie a nie fornir:lol2::lol2: Ale piękne będą na bank bo moje:) Zupę przeważnie w garze podgrzewam;) Bardziej chodzi mi o to co same sobie przygotowuja czyli kakao, mleko z płatkami albo herbatę. Będzie im łatwiej jak blat pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Asia, no będzie pięknie, co ma nie być Mdf też można fornirować, ale rozumiem, że u Ciebie laminat drewnopodobny - ? Laminat na pewno będzie się mniej rysował i zero stresu, gdy np. doniczka przecieknie. A z lodówką czy mikro to zależy pewnie od przyzwyczajeń, ja wolę mieć lodówę bliżej blatu, bo nawet kako nie piję na stojąco nad blatem tylko niosę do stołu. Ważne, że masz przemyślane i czujesz, ze właśnie taki układ będzie u Was ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dokładnie Ardea, wydaje mi się ze taki układ sprawdzi się najlepiej. Napisałabym cos więcej ale wiecie - laptop domowy = pisanie ciurkiem:mad: Widziałam fajne płytki szare jasne. Cudne są, ale mają dwie wady: sa takie matowe, satynowe w dotyku i kosztują 110-130 zł (zależy jaki rozmiar). To i tak lepiej niż ich starsza siostra w której się zakochałam - tamta kosztowała ponad 200:(. Pojadę je jeszcze raz obejrzeć chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Lukarna - mój styro kupowałam w Lesznie przez Allegro. Transport grati przy pełnym tirze.Czarny Swisspor - 192 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 widzisz Luka, jednak wszytsko masz przemyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dzięki Elfir, zerknę na ten swisspor. I podsunę Panom pod nos;) Nita trochę mam a trochę nie mam... Muszę podjechać do sklepu płytkowego i fotę zrobić tym płytkom bo mi spać nie dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Rano wpadłam na budowę, a tam: Zapakowane ale są:) A w kotłowni idzie moooooozoooolnie Ślicznosci nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.09.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No śliczności, aż szkoda, że to kotłownia:D A szare bóstwo pokaż koniecznie, bo ja nie w temacie jestem i pojęcia nie mam, co Ty planujesz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.09.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 cześć Luka. i co tam z drzwiami? gdzieś mi się o uszy obiło, że coś się Pani nie spodobało. to może pokaż, to ocenimy. a schody gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 masz moje płytki w kotłowni tylko w drugą mańkę połozone u mnie tak i nie patrzeć na nieschodzące się narożniki -toć to hand made i co z drzwiami ?? no i pokazuj szare kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.09.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 co Ci się tam Malka nie schodzi?porządny kawał roboty odwaliłaś. szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja jestem ale wiecie - ciurkiem:) Ardea szarych nie pokaże na razie bo nawet nie wiem jak się nazywają, muszę podjechać tam raz jeszcze i sprawdzić co to, ewentualnie cyknąć fotkę Drzwi mam, ogólnie wyszło wszystko na plus, powiem więcej baaaaardzo mi się podobają ale fota jutro bo kabel od telefonu w pracy... Parapety tez są OK chociaż nie pasują idealnie;) Ale cóż, nie można mieć wszystkiego nie?? Malka ja mam położone pionowo bo sobie wymyśliłam że mi się zejdą fugi z tymi co na podłodze, co druga podłogową płytkę... a czy się zejdą pociotkowi to najstarsi górale nawet nie wiedzą. Kasia schody będą tylko nie wiem kiedy bo do pracy zapominam zabrać płyty a na tym $%%^#$#%## lapku to jak mam je ciurkiem:mad:. Ale zaraz płyte wrzucam do torebki i powinno być ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Malka za samodzielne położenie płytek masz ode mnie gratki w osobnym nieciurkowym wpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dzięki dziewczynki, ale nie ma powodów do chwały idealnie nie jest, ale nie płacze, bo to tylko kotłownia Luka, no jest to jakaś myśl - to zgrywanie się fugi , u mnie, ani w te , ani wewte by się nie zgrały i ja chcę ZOBACZYĆ drzwi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Tupnełas przy tym?? idą telefonem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts