Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybieram do swojego domu:  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieram do swojego domu:

Recommended Posts

Dziwne pytania ludzie zadają. Oczywiste jest, że jak się ma dom to montuje się i wanne i prysznic. W jednej łazience, ale najlepiej w dwóch różnych. Jak się ma mieszkanie i nie ma miejsca to albo prysznic, albo wanna z przysznicem. Nie wierze, że można budować dom i nie mieć gdzie wstawić obu tych rzeczy.

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaznaczyłam 4 opcję, choć na górze będzie i wanna i prysznic. Narazie użytkujemy tylko parter z prysznicem, ale marzę o tym, żeby od czasu do czasu wymoczyć się w wannie. Na codzień preferuję prysznic, ale kiedyś nie myślałam, że tak mi będzie tego brakowało. Dwa razy próbowałam kąpać się w wanience w pralni (1 m) :lol: , ale to nie to samo.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Pomóżcie

mam w domu 2 łazienki na górze jest 9m2 i chce tam zamiescic przysznic i wanne oddzielnie czy to jest dobre rozwiązanie w tak malej łazience natomiast na dole malutka lazienka 4 m2 i tam chce taką malą wanne czy to są dobre rozwiazania moze dacie apropo tego postu jakies wlasne sugestjie

z góry dzieki

Quba

Pomóżcie

mam w domu 2 łazienki na górze jest 9m2 i chce tam zamiescic przysznic i wanne oddzielnie czy to jest dobre rozwiązanie w tak malej łazience natomiast na dole malutka lazienka 4 m2 i tam chce taką malą wanne czy to są dobre rozwiazania moze dacie apropo tego postu jakies wlasne sugestjie

z góry dzieki

Quba

9m2 to wcale nie taka mała łazienka. Wanna i prysznic to moim zdaniem dobre rozwiązanie. Szczególnie jek jest wanna z hydromasarzem. Napuszczasz sobie wody do wanny a w miedzyczasie wchodzisz pod prysznic i się myjesz przed masarzem. Ja tak mam u siebie polecam.

Pozdrawiam

Ja mam w tej chwili w łazience ogromną wannę i niemały prysznic i kibelek. To rozwiązanie sprawcdza sie znakomicie. żeby powiekszyc łazienke z 4.2 m na 7.5m2 zrezygnowaliśmy z osobnego kibelka przebudowalismy przedpokój i sciane w salonie.

ten sam efekt chcemy osiągnąć na piętrze naszego domku.

Na parterze gdzie zaprojektowana jest mała łazienka będzie prysznic a w kotłowni mała głeboka wanna na pranie i kapanie psa, choć ten nawet jest całkiem karny i kąpie sie pod prysznicem pod warunkiem że z panem czyli mną.

U nas na parterze będzie tylko ubikacja (bo na parterze nie mamy sypialni, więc po co prysznic???), a na piętrze wanna z osłonką i prysznicem (czyli 2 w jednym). Z doświadczeń w poprzednim domu, gdzie mieliśmy sporą rogową wannę, wiemy, że nie jest ona zbyt ekonomiczna (to nie do wiary, ile wody trzeba wylać, aby ją napełnić!).

• 1 year później...