Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prezent na parapetówkę

Aglaia

Recommended Posts

Jak w temacie. Dom jest już raczej urządzony więc jakieś drobne AGD, durnostójki, kurzołapki itp.bibeloty odpadają (zresztą nie za bardzo znamy gust gospodarzy). Myślałam o jakiejś sadzonce do ogródka ale impreza będzie późną jesienią więc nie wiem czy zdążą wsadzić tak żeby się przyjęła.

Czy możecie podzielić się pomysłami?

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 years później...

forumowiczom jeszcze trudniej doradzić, bo Twoich znajomych .... znamy jeszcze mniej :D

my ostatnio byliśmy na parapetówce u znajomych z czymś takim, ale zaznaczam od razu, że z tekstem poniżej wiąże się cały zabawny kontekst i jesteśmy ze znajomymi w takich relacjach, że mogliśmy sobie na to pozwolić ;)

40093_0..jpg

forumowiczom jeszcze trudniej doradzić, bo Twoich znajomych .... znamy jeszcze mniej :D

my ostatnio byliśmy na parapetówce u znajomych z czymś takim, ale zaznaczam od razu, że z tekstem poniżej wiąże się cały zabawny kontekst i jesteśmy ze znajomymi w takich relacjach, że mogliśmy sobie na to pozwolić ;)

[ATTACH=CONFIG]41348[/ATTACH]

zajebista, mnie by się przydała i wycieraczka i taka znajoma

Ja to bym bardzo chciała takie coś:

http://www.planetadesign.pl/files/products/WYCIERACZKA%20_%60Oh%20No%20Not%20You%20Again_%60_0%5B1%5D.jpg

ale zawsze są pilniejsze wydatki :)

Poza tym przyjęłabym wszystko z drobnych rzeczy do kuchni np. wspomniane młynki, moździeż, komplet noży, deskę szklaną, plastikową, wszelkie szklane pojemniki - takie słoiki z przykrywkami itd. Jak coś z droższych to jakiś blender, mieszacz, wiaderko do lodu. Łopatka do lodu, ciast, komplet szklane itd. Piszę co mi przychodzi do głowy. Może jakiś fajny otwieracz do wina.

To musi być rzecz, która jest przydatna ale której nie widać. Nawet jak już mają to nic. Mnie takie rzeczy cieszą, w przeciwieństwie do pięknego świecznika, który ląduje w piwnicy :D:D:D

a propos wycieraczek, ja chcę tą:

http://www.planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=1358&sName=WYCIERACZKA-I-LOVE-MY-HOME

albo czajnik:

http://magazynobrazu.pl/product-pol-768-Haen-ceramiczny-czajnik-elektryczny-CK-1000-TOKYO-Natychmiastowa-wysylka-Sprawdz-cene-z-promocja-.html

tak w razie gdyby moi znajomi weszli na forum :p

Ja na parapetówkę kupiłam znajomym komplet pościeli do pokoju gościnnego - kołdra i poducha, byli zachwyceni, ale nie jestem pewna, czy coś nie bąknęli kiedyś o takiej potrzebie.

Raz z ekipą złożyliśmy się na odkurzacz, bo akurat znajomi nie mieli, a do innych przyszliśmy z dobrym winem, jak się okazało dostali 3 storczyki (3 pary oddzielnie wpadły na ten "niecodzienny" pomysł;p) Dobrą opcją jest stacja pogody, komplet pościeli, ręczników, pucharków do lodów czy shaker. Też osobiście nie przepadam za dodatkami, jeśli już to coś ze szkła - może karafka:)