aglig 16.05.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Absolutnie jestem przeciwna wymyślnym kuchennym gadżetom. No chyba że doskonale zna się obdarowanego i jego gust. Żadne prezenty z wystroju wnętrz bo można trafic jak kulą w płot. W przypadku parapetówki najlepsze są praktyczne, których napewno będzie się używać i które są uniwersalne. np. łopata do odgarniania śniegu, komplet drewnianych wieszaków do garderoby. Oczywiście wszystko dobrej jakości. Jakbym dostała kamień do pizzy to nie wiem czy wiedziałaby jak go użyć i leżałby w szafie może używany raz na ruski rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.05.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ja przez cały czas urządzania sądziłam ze uciesze sie na sprzęt. z dzika radością kupiłam sobie wszystko sama a znajomych poprosiłam o kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 17.05.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 hihi, z chęcią się wymienię, ja dostałam "stylizowany" Przez wiele lat byłam obdarowywana prezentami kuchennymi, z tego powodu w naczyniach kuchennych mam totalny misz-masz. Teraz dlatego dla odmiany marzy mi się dopieszczenie tego tematu - żadnych zbędnych sprzętów, sprzęt który sama wybiorę i który będzie mi pasował. no i właśnie w tym problem, że prezentów się nie odddaje.... ja mam mniejszy problem, stylizowany, który zresztą już mieliśmy będzie w salonie, a nowoczesny postawię na zewnątrz przy murowanym grillu.. a może ktoś będzie chciał sobie wykorzystać... jaklieś rozwiązanie znalazłam... Ty już masz gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 17.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ostatnio (ale na urodziny) dostałam porządną deskę, komplet uniwersalnych, bo białych swieczek z kominkiem i olejkami.. kwiaty w doniczce... i spokojnie mogę z tego korzystać i nie martwić się, że cos nie pasuje... także w dalszym ciągu polecam pomysły kuchenne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 17.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Na parapetówkę myślę , że kieliszków nigdy za wiele... w szczególności, że można kupić piękne ale proste szkło pasujące do wszystkiego i na pewno przydadzą się na imprezie.Ponieważ nie idzie się do obcych, a do znajomych to jakieś informacje na temat tego co lubią mamy np. na temat tego co lubią jeść- dla łasuchów - founde czekoladowe wraz z książką z przepisami- dla fanów surowej ryby - zestaw do sushi -pałeczki miseczki itp- dla fanów kina - widziałam fantastyczną wielką miskę np. na popcor z dwiema miseczkami przyczepianymi po bokach na dipy ( Home & You) - niestety tylko w kolorze fioletowo - różowym o takie: http://home-you.com/images/bigger/4871.jpgCo do kwiatków nie każdy je lubi- np. mam jeden i cwaniak już bez podlewania pół roku stoi i się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ja jestem za praktycznymi prezentami, kiedyś kupiłam znajomym czajnik elektryczny zdaje się firmy Savion i byli zadowoleni do dziś z niego korzystają. Najważniejsze to to, żeby te rzeczy miały fajny, nowoczesny design wtedy na pewno będą pasować do wystroju A co jeśli ktoś da domek w stylu dworkowym i np.rustykalną kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 kumpela na wszystkie uroczystości zamawiała rośliny do ogrodu.Jej ogródek jest w mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.05.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Wlasnie jestem na etapie wymyslania i szukania prezentu na parapetowke u znajomych Jedna juz u nich byla jakies 5 lat temu w mieszkaniu teraz bedzie w domkuMam kilka propozycji i jeszcze nie wiem na co sie zdecydujealbo patelnia na indukcje bo mieli do tej pory gazalbo podkaszarkaalbo suszarka na bielizne albo serwis obiadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 a potrzebują tego, co wymieniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.05.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 garow na indukcje nie maja a indukcje maja , podkaszarki ani kosiarki nie maja a dzialka 11arowa wiec mysle ze sie przydaloby, suszarka na bielizne ? ja mam jedna i szczerze jedna to dla mnie za malo jakbymm miala dwie to bylo superrrr bo duzo piore a talerze zawsze sie przydaja wiec mysle ze to co wymienilam byloby OK ale nie wiem na co sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 z talerzami byłabym ostrozna, chyba ze wiesz jaki pani domu ma na nie pomysł (i pewnie w jakim klimacie jest kuchnia)a jakbym miała 11 arów, to nabyłabym jakiś pojazd do koszenia i wtedy podkaszarka - świetny pomysł, bo pielęgnacja trawnika w tych trudno dostępnych miejscach bez takiego urządzenia to zmora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 19.05.2011 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 potrzebuję pomocy! jak korzystać z kamienia do pizzy? a konkretnie jak zsunąć przygotowane ciasto na kamień? są do tego jakieś łopatki? czy zaklęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.05.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jeśli nie znamy zbyt dobrze gustu osób do których się wybieramy, albo ich potrzeb, to lepiej być ostrożnym z bibelotami, wazonami itp. Wolę prezenty z jajem. My dostaliśmy np. wiadro, a w środku wypasione gumowe klapki do ogrodu, podstawowe narzędzia do ogrodu, książkę o trawnikach,pułapki na myszy i alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 19.05.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 zgadzam się! śmieszne prezenty są fajne nie tylko przy okazji parapetówki z okazji zamontowania u nas wc kumpela przywiozła nam papier toaletowy a od cioci dostaliśmy zapach do wc.... niedrogie, a pomysłowe i się wspomina później.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Wlasnie jestem na etapie wymyslania i szukania prezentu na parapetowke u znajomych Jedna juz u nich byla jakies 5 lat temu w mieszkaniu teraz bedzie w domku Mam kilka propozycji i jeszcze nie wiem na co sie zdecyduje albo patelnia na indukcje bo mieli do tej pory gaz albo podkaszarka albo suszarka na bielizne albo serwis obiadowy Z serwisem obiadowym bym nie ryzykowała czy trafię w gust.Bo z takim nietrafionym nie wiadomo co zrobić.....Chociaz-jeśli są temperamentni-na awanturę rodzinną jak znalazł .Ale podkaszarka czy patelnia (o ile nie mają ) na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 duś!Tak mnie intryguje i zastanawia.....Na jakich zasadach jest dostępna Twoja galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 duś! Tak mnie intryguje i zastanawia.....Na jakich zasadach jest dostępna Twoja galeria? hehe wyślij mi na prv jakiś adres emailowy, to wyślę z picassy zaproszenie (to jedyna opcja żeby galeria nie była totalnie publiczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) duś! wysyłam więc priv i.............dzięki :)To takie proste-myślałam,że jakiś casting,quiz organizujesz Cóż za błyskawiczna odpowiedz Edytowane 19 Maja 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.05.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 hehe rozważam wprowadzenie wpisowego - w końcu uzbierałabym na wymarzonego eggchaira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielona trawa 03.08.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) ja wybierając sie na parapetówkę tez mialam problem z wybraniem prezentu. w koncu zdecydowalam sie na taka mate na lodówkę http://oklejgo.pl/media/catalog/product/cache/5/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/6/46_6.jpg trochę sie martwilam jakoscia tych mat, ale okazało sie że są super i znajomym tak się spodobała że sprawili sobie oklejke na zmywarke do kompletu. Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez zielona trawa mod uznał adres za reklamę, a bez obrazka post nie ma sensu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts