Monis067 02.05.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witaj z rozmachu wpisałam Ci się w dziennik wykasuj wpis.Abyś szybko te warunki dostała.To jeszcze raz powodzenia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Szybko uwinęliście się z porządkami na działkce Jestem pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.05.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witajcie dziewczyny! Monis nie przejmuj się, ja tez tak mam - gdzie czytam tam pisze Matilde1 nie godnam twego podziwu:oops: Owszem - wkład pracy własnej był: syn, Pan Mąż i mój tato. Z mojej strony raczej bieganie za dzieckiem, żeby nie brała do ręki żadnych "skarbów" typu kolorowych, ostrych szkiełek, wystających z ziemi resztek nie-wiadomo-czego itp. Ale głównie to Pan Koparkowy i Pan od Przyczepy. Pracowali,ładowali, wywozili. Od 8 do 12. Zostawili w miarę czysty teren i fakturę na 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.05.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Kondolencje z powodu śmierci teściowej. Takich ludzi podziwiam. Przeważnie są cierpliwi i na nic nie narzekają. Mój mąż ma takiego dziadka (i dzięki temu i ja). A co do pisma nt WZ - dostaliśmy takie samo. Wniosek był złożony w październiku 2009, pismo przyszło gdzieś w grudniu (ale cwaniaki wpisali datę październikową w piśmie). A pismo, że zebrali komplet dokumentów i że robią ostateczna wersję dostaliśmy.... w październiku 2010. Także życzę cierpliwości, cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.05.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 bardzo mi przykro z powodu śmierci teściowej co do wz to szkoda gadac, musisz sie wykazac wielka cierpliwością, bo cóż Ci innego pozostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.05.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dziewczyny dziękuję za wsparcie.Był śnieg - jest słońce.Życie toczy się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 10.05.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam się u ciebie Daj znać jeśli kupisz Fauna:) Odnośnie twojego wpisu "Dostałam wczoraj pismo z Gminy. Termin wydania decyzji odnośnie warunków zabudowy zostaje wyznaczony na 30.06.2011 r. Przypominam, że wniosek złożyłam w styczniu. "Na postanowienie niniejsze nie służy zażalenie".!!!!!!" to jestem w szoku bo ja warunki zabudowy dostałam w ciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 10.05.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No tak, niektórzy mają szczęście:) a innym kłody pod nogi Myślę, że powinnam zgłosić swoją Gminę do konkursu: "Gmina Przyjazna Inwestorowi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 10.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Ale w końcu ten dzień nastąpi. Będę śledziła postępy na twojej budowie...:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nie wal łbem w ścianę, tylko kombinuj z projektem, rozkładem pomieszczeń, kolorem ścian w sypialniach, rodzajem drewna na meble, wysokością okien się nie dołuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 11.05.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) Się nie dołuję Leżę w ogrodzie, wiosna w rozkwicie, słoneczko grzeje, życie jest piękne w takich momentach. A te cholerne wz tez kiedyś otrzymam. Relax http://i53.tinypic.com/6sb2uh.jpg Edytowane 11 Maja 2011 przez kocimieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 12.05.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ale czadowy mur!!! co ta za rurę widać na jego tle? to u Was jest na działce? dobrze Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 12.05.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ogród jest mój, osobisty, "tymi rencyma" sadzony, na obecnej działce, przy aktualnym domu. Rura na murze odprowadza deszczówkę z domku ogrodowego do oczka wodnego. Jest tam za mną, zarośnięte, ale żaby tak lubią. Odwdzięczają się głośnym rechotem. Mur z kamienia - chciałam,żeby był klimat jak z "Tajemniczego ogrodu".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.05.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.05.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 mur z polnych kamieni, tak? taki chciałam u nas strzelić przy bramie, ale się okazuje, że... nie ma polnych kamieni:rolleyes: a drinki tam masz jakieś? się wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.05.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Nie ma sprawy, w weekendy serwujemy trzy drinki do wyboru... http://img713.imageshack.us/img713/1610/drinkit.jpg Uploaded with ImageShack.us A Podlasiu pól pod dostatkiem to i kamień polny jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 31.05.2011 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 i co z warunkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 31.05.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nie chcę zapeszać ale wszystkie znaki na Ziemi i Niebie wskazują, że niebawem będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 oby mam nadzieje ze ta wizyta pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 31.05.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 wspaniały ogród!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts