kocimieta 31.05.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dziękuję W odróżnieniu od mojego obecnego domu ogród nam się udał. Są miejsca cieniste ( dla Pana Męża) i moje słoneczne. I zażabione oczko wodne. I skrzypiące huśtawki. Mam zarośniętą pnączami piramidę pośrodku trawnika, moje prywatne "miejsce mocy" Lubi w niej odpoczywać moja mama, więc może faktycznie działa Z naszych licznych acz chaotycznych nasadzeń - prawem naturalnej selekcji - przetrwały tylko najsilniejsze rośliny. Są miejsca półdzikie gdzie syn z kosiarką już nie dochodzi Własny ogród jest ok. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 31.05.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ja też taki chcę, ale niestety takiego bym nie miała:(mamy pieski a przy tych jak wiadomo ma się "ogród" ale raczej przekopany, zasikany, zas...hmmmm, będziemy mieszkać na zadupiu, więc nie wyobrażam sobie życia bez psów,pozdrawiam i życzę by wszystko szło do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.06.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Nasz piesek na szczęście z tych mniejszych, pokojowych. W ogrodzie zniszczeń nie robi chociaż próbuje trochę kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.06.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzień dobry Ale masz piękny i tajemniczy ogród...też mi się taki marzy Mam nadzieję, że już niedługo ruszycie z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.06.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzień dobry Ale masz piękny i tajemniczy ogród...też mi się taki marzy Mam nadzieję, że już niedługo ruszycie z budową Kobieto! Twój staw jest za...rąbisty:tyle wody, grążele i żabki. Ślicznie. Trochę drzew też widać na zdjęciach czyli zaczątki ogrodu są Ja tez mam nadzieję ale wiesz czyja to matka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 06.06.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Przyjemny ogródek, całkiem, całkiem.Doczytałam, że rozmawiałaś z wykonawcą posadzek epoksydowych. Napiszesz więcej o kosztach? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.06.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Moja działka wymaga jeszcze wiele pracy, a przede wszystkim ogromnej ilości dobrej ziemi, bo tam sam piach...ponieważ to spore koszty trzeba będzie czekać z tym do końca budowy...ale ten staw i świerki to uwielbiam:) Wiem czyją jest matką nadzieja...ale pamiętaj każda matka kocha swoje dzieci Będzie dobrze Co do podłogi z żywicy czytałam gdzieś, że okropnie na niej brud widać. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.06.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nasz lokalny, podlaski wykonawca mówił o cenach od 70 zł za m2. Ale jak pisałam w dzienniku - muszę zgłębić temat Najlepiej byłoby zobaczyć u kogoś kto ma i użytkuje w swoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 07.06.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Myślałam o takiej posadzce do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 30.06.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Droga Kocimięto;)gratuluję, gratuluję...i jeszcze raz gratuluję!no to teraz do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.06.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 wkońcu!!!!! gratulacje teraz pozostało sie tylko opić wszystkiego najlepszego dla Męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Gratulacje! I serdeczne życzenia dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.06.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 GRATULACJE..... ...i fajnej imprezki życzę i mężowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nareszcie... GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 GRATULACJE :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.07.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Wszystkim życzliwym duszom, czytającym i wspierającym dobrym słowem - dziękuję!!! Jak dobrze, że istnieje to Forum Pierwszy krok zrobiony, wz są "no to teraz do roboty!!!" że tak zacytuję hasło Monikarat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.07.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ja pamiętam, że jak odbierałam swoje WZ to czułam się jakbym co najmniej odbierała pozwolenie na budowę . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 02.07.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Kocimiętko - ale dobrze tak dostać coś, na co się czeka dłuuuuuuuuuuugo :) Oczywiście w którymś momencie spostrzeżecie, że poniektóre warunki dobrze byłoby mieć inne (mam z 5 takich ) Teraz szybko projekt szykujcie. Stolat (tak zwany) dla męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.07.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Nie nie, te warunki zabudowy mam "bardzo w porządku" jak zauważył mój nadworny architekt. Opłacało się czekać. Co do Pana Męża - czasami wydaje mi się, że on ma już te przysłowiowe 100 lat, chociaż jest młodszy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.07.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Mój tez młodszy trochę i chwalę to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts