Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Po 40-stce do parteru.."

Recommended Posts

Dziękuję :rolleyes:

W odróżnieniu od mojego obecnego domu ogród nam się udał. Są miejsca cieniste ( dla Pana Męża) i moje słoneczne.

I zażabione oczko wodne. I skrzypiące huśtawki. Mam zarośniętą pnączami piramidę pośrodku trawnika, moje prywatne "miejsce mocy" Lubi w niej odpoczywać moja mama, więc może faktycznie działa :o

Z naszych licznych acz chaotycznych nasadzeń - prawem naturalnej selekcji - przetrwały tylko najsilniejsze rośliny.

Są miejsca półdzikie gdzie syn z kosiarką już nie dochodzi ;)

Własny ogród jest ok. Polecam :wave:

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry

Ale masz piękny i tajemniczy ogród...też mi się taki marzy :D Mam nadzieję, że już niedługo ruszycie z budową :D

Kobieto! Twój staw jest za...rąbisty:tyle wody, grążele i żabki. Ślicznie. Trochę drzew też widać na zdjęciach czyli zaczątki ogrodu są :yes:

Ja tez mam nadzieję ale wiesz czyja to matka...:bash:

Moja działka wymaga jeszcze wiele pracy, a przede wszystkim ogromnej ilości dobrej ziemi, bo tam sam piach...ponieważ to spore koszty trzeba będzie czekać z tym do końca budowy...ale ten staw i świerki to uwielbiam:)

Wiem czyją jest matką nadzieja...ale pamiętaj każda matka kocha swoje dzieci :D Będzie dobrze

Co do podłogi z żywicy czytałam gdzieś, że okropnie na niej brud widać.

Edytowane przez tutli_putli

• 4 weeks później...