tutli_putli 04.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 przyłączam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.07.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin . http://img705.imageshack.us/img705/3461/5f55ce2d52334c38a19e057.png Masz bardzo dobrze wychowane córeczki. Super postawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Podpisuję się pod tym co napisała adk Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 15.07.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 16.07.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Dziękuję bardzo U weterynarza: kocie podrzutki okazały się braciszkiem i dziewczynką. Będzie Łatka ( wybór Małej) a imię dla kocurka jeszcze nie wybrane. Ja obstawiam - Benek Koty mają wilczy apetyt - trzeba często karmić małymi porcjami i chore uszka, musimy wyleczyć... U architekta: dach wychodzi nam przeogromny:o - domena rozłożystych parterówek. Bye, bye dachówko,trzeba będzie przeprosić się z blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 16.07.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 ja mam parterowy dom, który ma pow. użyt. 120m plus garaż dwustanowiskowy, nie jest więc jakiś ogromny:)a jeśli chodzi o blachę to też rozważaliśmy taką ewentualność, jednak wybraliśmy dachówkę ponieważ różnica nie była porażająca, a tak naprawdę mało różniła się od ceny w miarę porządnej blachy!warto jeszcze raz przemyśleć wybór;)pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 (edytowane) Też przed budową przerabialiśmy ten temat Monikarat ma rację trzeba szukać promocji i można w cenie naprawdę zbliżonej dostać nawet ceramikę (tak mieliśmy) Ponadto w zależności od kształtu dachu możesz mieć spore straty blachy nie mówiąc o komforcie użytkowania:p Edytowane 16 Lipca 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 29.07.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 stoooooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.08.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Mnie się podobają elewacje. Dach rzeczywiście sporawy. Nie będę się mądrzyć bo się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.08.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dach ma dokładnie 330 metrów. Nasze wątpliwości dotyczą najbardziej strefy wejścia (zostawić taki trójkąt czy symetryczny, wyprostować nad drzwiami ?) i jakie okno nad przeszkleniem ogrodowym, takie "skrzywione" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.08.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ooo jak ja marze o takich wakacjach, jezioro ( mimo ze mam do niego 10km), pomost i mazury....... ale to chyba dopiero na emeryturze co do elewacji to ja wole proste bryły, skoro nie macie przekonani, niech Wam zrobi druga wizualizacje i porównacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 06.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Kocimięta, ile masz metrów użytkowych? Może gdzieś pisałaś, ale nie doczytałam.Dach spory faktycznie ale i dom zdaje się niemały.Asymetria podoba mi się bardziej frontowa niż ta ogrodowa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.08.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ooo jak ja marze o takich wakacjach, jezioro ( mimo ze mam do niego 10km), pomost i mazury....... ale to chyba dopiero na emeryturze Nie odkładaj na emeryturę NIC z tego co możesz zrobić teraz. A 10 km - to przecież na rowerze można dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.08.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Matilde1 - dom w początkowych (styczniowych) założeniach miał być parterowy i nieduży. Obecnie mamy 146 m na parterze + 40m garaż na dwa samochody. W związku ze spadkiem terenu garaż znajduje się ok 80 cm niżej niż zasadnicza bryła. Dodaliśmy kilku stopniowe schodki i powstało półpięterko nad nim, gdzie mamy ok 40 m użytkowej przestrzeni. Docelowo będzie to syna "kawalerka" z jego bałaganem,muzyką, kolegami i zbliżającą się maturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 07.08.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 te skosy nad wejściem i w elewacji ogrodowej ładnie grają z dużymi skosami skraju dachu nie bardzo podoba mi się natomiast pomysł na trapezowe małe okno w elewacji ogrodowej lepsze byłyby wysokie płaszczyzny bez podziałów ale: nietypowe okno=nietypowa cena , dach ze skosami tez będzie droższy od prostego wnioski: poproś o drugą wersję wizualizacji z wyprostowanym dachem i porównajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 07.08.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Koniecznie poproś o wyprostowaną wersję. W tej, szczegolnie od ogrodu, od razu widać, że "coś" nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.08.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 jeszcze raz obejrzałam elewację wejściową i dojrzałam skos jeden, którego nie wychwyciłam wcześniej - pod daszkiem wejściowym za dużo dobrego chyba jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 08.08.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wersja "wyprostowana" Lepiej:???::???: http://img844.imageshack.us/img844/9964/eleprosto06.jpg http://img843.imageshack.us/img843/6380/eleprosto07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.08.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 wg mnie o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.08.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 lepiej, ale mnie coś z oknami od ogrodu nie gra - którędy sie wychodzi do ogrodu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts