kocimieta 08.08.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Do ogrodu wychodzi się z prawej i lewej strony, w podcieniach tarasowych. Jedno wyjście jest z salonu - podwójne drzwi przesuwne w elewacji bocznej ( więc nie widać) drugie z aneksu przy kuchni ( po lewej). I tu faktycznie jest błąd, bo narysowane jest okno a powinne być drzwi. Brawo sylwestron, cóż za spostrzegawczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 hihi - przekręcasz imię me wirtualne ale jestem wspaniałomyslna i nie będę żądać maksymalnej wysokości kary PS mój nick: srebrny syn w wymowie specyficznej i zapisie fonetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 11.08.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Teraz przejrzałam na oczy:eek: Srebrny syn bo "żywe srebro" ? W pełni zaznajomiona z etymologią tego avatarka obiecuje nie przekręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 12.08.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ależ lingwistki się spotkały - fonetyczny, etymologia tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.08.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam się deszczowo! obejrzałam wizualki elewacji. Teraz od ogrodu dużo lepiej:-) A z przodu zostawiłabym asymetrię I życzę powodzenia na budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witaj kocimięta! Przeczytałam na jednym wdechu Twój dziennik ... fajny język, fajna rodzina, fajny projekt ... Też budujemy, tfu, wykańczamy parterówkę, też*czekałam długo na WZ (2 lata!), mam żywicę (co prawda tylko w garażu i kotłownio/pralni) i też moim faworytem był Szpak (był, bo dziś nie mam zdania nt) ... i też, do pewnego momentu widziałam sylwestrona Pozdrawiam i trzymam kciuki za lekką budowlaną przeprawę. Będę zagłądywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.08.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 A u mnie, tfu, nie zapeszyć, słońce i słońce. I jak się to ma do obiegowej opinii: wschodnia Polska - biegun zimna ??? Balbina200, Monsanbia - witam pozytywnie zakręcone forumowiczki No dobra, przyznaje się - podczytuje wasze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.08.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Zapraszam do mnie!Zapraszam!Będę kibicować rówieśniczce, też z trójką dzieciaczków, i ja również po zakończeniu budowy przymierzam się do własnej działalności;-D Dojrzałam już do tego:)Teraz ćwiczę samomotywację i organizację czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.08.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Kocimięta, nie mam dziennika Ale dobra, wierzę Balbina Ja też się przymierzam, od początku (czyli od końca studiów) ... niestety inwencji brak i wiary też. A pracy na etacie w ścisłych ramach sobie najzwyczajniej w świecie - nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Pracowałam 10 lat dla duuużych firm, praca super wymagająca czasowo (zdarzało się do rana, a w standarcie do godzin późnonocnych). Było fajnie:-), ale jak się nie ma dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.08.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Było fajnie:-), ale jak się nie ma dzieci:) O to to Jak dla mnie to i jedno dziecko eliminuje taki styl pracy Kocimięta, co Ty rozkręciłaś, a Balbina - Ty co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.08.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Na razie nie powiem:PZdradzę tylko, że w naszych jedzeniowych tematach:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.08.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Na razie nie powiem:P Zdradzę tylko, że w naszych jedzeniowych tematach:p Nieee. Osz Ty! Nie szukasz wspólnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.08.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Zdecydowanie najfajniej nie mieć szefa i być sobie: sterem,żeglarzem i ...płatnikiem zus... Moja działalność to świadczenie usług (dodam przyjemnych i pożądanych) dla ludności płci obojga i w różnym wieku, jakkolwiek to brzmi . "I choćbyś upadł na kolana, I choćbyś błagał...", że tak zaśpiewam za Cerekwicką Katarzyną, to już nie powiem ani słowa więcej bo konkurencja nie śpi tylko forum czyta :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.08.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Widzę, że Ty też ładowałaś akumulatory na urlopie Co do projektu - sylwetką troszkę zbliżony do mojego Dach ma dokładnie 330 metrów. Nasze wątpliwości dotyczą najbardziej strefy wejścia (zostawić taki trójkąt czy symetryczny, wyprostować nad drzwiami ?) i jakie okno nad przeszkleniem ogrodowym, takie "skrzywione" ?Mój dach będzie miał chyba z 500m:( Co do asymetrii elewacji - ja bym zostawiła. Moim skromnym zdaniem ciekawie to wygląda i jest to niepowtarzalne gdzie indziej wykończenie, które może być właściwie cechą charakterystyczną Waszego domu. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 22.08.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 gdzie jesteś? co robisz? dlaczego nie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 23.08.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Jestem, jestem Okulista mi zabronił nadwyrężania wzroku, czyt. ślęczenia przy komputerze, to tylko zerkam jednym okiem (tym zdrowszym) co tam u kogo się wydarzyło, jakie nowości i znikam. A że pan doktor mądrym człowiekiem jest i utytułowanym i jest między nami sympatii nić to go słucham, żeby tej mojej wady już nie pogłębiać Chociaż czuję,że już lubić go przestanę, bo ostatnio to poleciał z tekstem: "Pani Ewo, pani to się tak ładnie starzeje, tylko te oczy szwankują..." Taki chyba komplement miał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.08.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Taaaaa, wie facet jak rozmawiać z kobietą . To tak jak moja córcia kazała cioci odpocząć, bo jest już taaaka stara... Ciocia z tych obrażalskich, więc myślałam, że się spalę ze wstydu. A moja Mała nie miała niczego złego na myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 25.08.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 witam, zajrzalam do dziennika z ciekawosci, zaintrygowal mnie tytul, ilosc dzieci ujawniona w innych wpisach i swietnie sie u Ciebie czuje co prawda ja przed ale moj maz juz przekroczyl 40, tez trojka dzieci, zadne jeszcze pelnoletnie, najstarsze gimnazjum, najmlodsze jak u Ciebie u nas WZ i PZP nie pozwalaly na parterowke, ale tez szczegolnie nie zaluje, bo na waskiej dzialce trudniej byloby ulokowac. jestem jedynie krok i to malutki za Toba, projekt indywidualny sie finalizuje, jestem w trakcie zdobywania ostatnich dokumentow potrzebnych do zlozenia wniosku o PnB, nie mam na razie pojecia o kosztach realizacji mojego projektu, jak zostanie skonczony dopiero po ekipach porozsylam zapytania mam za to pytanie innej natury, czy dla kabla z TP lub/i rury z wodociagow robicie sluzebnosc ? jesli tak, podpowiedzcie mi prosze, jak sie do tego zabrac pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 25.08.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witaj kjuta! Jaki piękny rudzielec w avatarku, Twój? Fajnie jest z trójką dzieci: dużo zamieszania, wydatków , ciągle coś u któregoś albo z którymś się dzieje, ale - potrójna miłość i radość. A tu zdjęcie pod roboczym tytułem "Uroki macierzyństwa"... http://img710.imageshack.us/img710/5315/1005653.jpg Uploaded with ImageShack.us Co do pytania, które zadałaś: "czy dla kabla z TP lub/i rury z wodociagow robicie sluzebnosc ?" to odpowiadam, że nikt nas w tym temacie nie zaczepiał, jeszcze Ale w Gazowni to i owszem. Otrzymaliśmy Umowę o przyłączenie do sieci gazowej i tam jako załącznik był zapis O ustanowieniu ograniczonego prawa rzeczowego - służebności przesyłu. Podpisaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts