kjuta 26.08.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 hej na jakich warunkach ta sluzebnosc ? chodzi tylko o skrzynke gazu na Twojej posesji, czy jakies dodatkowe rury przechodzace przez Twoja dzialke nie zwiazane z Twoim przylaczem ? rudzielec nie moj, ja mam czarnego kocura, ale tylko wprowadzimy sie do domu wezmiemy przynajmniej jednego wiecej sliczna Twoja corus! i gustuje w rozowym moja chlopaciara, zastanawiam sie w co ja ubrac na poczatek zerowki, bo w spodnicy nie pojdzie i zakupy to katorga, nie lubi jezdzic, przymierzac i wybierac rzeczy, ktore musza byc (np biala koszula) i ktore jej sie nie widza, a tu ostatni dzwonek na takie zakupy, pogoda nie sprzyja ani zakupom ani mysleniu milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 26.08.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A właśnie miło się zaczął. Wywołałaś kjuta temat. Bez telefonu,bez zapowiedzi przyjechało czterech chłopa ze szpadlami Będą kostkę brukową rozbierać,drogę kopać,skrzynkę gazową stawiać,rury łączyć, o rety! A ja taka nieprzygotowana:popcorn: Bięgnę, lecę kawę robić,majstra rozmową miłą zagadywać. Może ładnie i sprawnie im to pójdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 27.08.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 i jak im poszło? gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 29.08.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 milczy, milczy nic nie gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 29.08.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Wiesz "mowa srebrem, milczenie złotem..." Już pisze Co do gazu - zaczęli i skończyli. Skrzynka jest - dowód w dzienniku Całą radość ze sprawnej akcji zepsuła mi kobieta z naprzeciwka. Najpierw czepiała się moich fachowców,że droga rozkopana,że ona na posesje wjechać nie może. Potem zadzwoniła do mnie z pretensją, że mogłam ją uprzedzić. A ja sama nie wiedziałam, przyjechali z zaskoczenia! Problem był w tym,że ona nie mogła wjechać na podwórko, samochód musiała zostawić 5 metrów dalej Około 16 już było po wszystkim, zasypane i posprzątane. Czuje,że będę miała z nią pod górkę w trakcie budowy Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez kocimieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.08.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 no prosze jakie dumne dwie skrzynki zrobili Ci podlaczenie gazu do granicy dzialki tak ? a przylaczenie do domu ? dopiero na Twoja zgloszenie, gotowosc odbioru instalacji w domu ? mnie w gazowni mowia, ze dopiero jak bede miala SSZ to moge podpisac z nimi umowe i pociagna jednoczesnie do domu, chyba sie jeszcze raz tam wybiore, bo niestety moj maz dopytywal sie, ale przewaznie ja musze pozniej domawiac szczegoly, bo on jakos nie mogl i zyje w niewiedzy czy stawiali skrzynke zgodnie z mapka, czy dostosowali sie do lini istniejacego tymczasowego ogrodzenia ? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 30.08.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hej kjuta:bye: Oczywiście, że od szczegółów są kobiety;)Mój PanMąż jak pojechał do Gazowni pytać o przyłącze to termin był na 2014 rok:o Jak pojechaliśmy razem to się dogadałam z uprzejmym panem,że można by zrobić etapami: postawić skrzynkę a do domu przyłączyć jak już będzie stał ten dom. W umowie mamy:" przewidywany pobór paliwa gazowego 10.2013r ". Jak się wyrobimy możemy wcześniej.Skrzynkę stawiali zgodnie z mapką. Powiem więcej - był jeszcze ich geodeta bo mieli jakieś wątpliwości. ale wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.08.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 piękne masz skrzyneczki Kocimiętko! Sytuację z uprzejmymi inaczej sąsiadami znam z własnego podwórka. Codziennie coś. Była już i policja i straż miejska i zastawianie się własnym ciałem. Ostatnio (2 dni temu) gdy sąsiad wmurował wielki betonowy słup na swoją niekorzyść granicy o którą*od kilku miesięcy walczy j.w. stwierdziliśmy, że jednak ma coś z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ach Ci sąsiedzi! Mój na razie wydaje się być OK. Co prawda panowie od SSO coś tam narzekali, ale ja nie mogę nic złego powiedzieć. Było małe zamieszanie z granicą - ale jak się okazało było to nieporozumienie i wszystko jest w porządku. A skrzyneczki ładne, ja bym sobie pożyczyła tą od prądu dobrze ? Oddam jak dociągną mi prąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 30.08.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Widzisz adk - Tobie prąd potrzebny - nie masz. A mi niekoniecznie - to jest ... Dobrze,że chociaż od sąsiadki nie muszę prosić I jeszcze news (zaaferowana tym przyłączem gazowym nie pisałam) Od wczoraj 29 sierpnia moja dokumentacja wreszcie została złożona w Starostwie i czekamy na pnb!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.08.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No to gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 30.08.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dzięki, zawsze to do przodu... Tylko dlaczego takimi małymi kroczkami, stópkami raczej. Nie wiem czy zdążymy wbić przysłowiową łopatę przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.08.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Z mojego punktu widzenia - langsam langsam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 31.08.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 kocimieta super gratuluje!czy kazda gmina moze czego innego zadac w komplecie dokumentow na PnB ? wiadomo 4 projekty, same warunki przylaczy wystarcza czy tez projekty tych przylaczy ?jutro szkola, mamo jak ja ogarne obecnosciowo wszystkih, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 31.08.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dziękuję! Co do papierów to w moim przypadku wszystko kompletował, ogarniał i wreszcie składał do starostwa architekt. Zadałam się na jego kompetencje i zbytnio nie wchodziłam w temat. Gotowy projekt dla inwestora ( czyli nasz) miałam w ręku może 15 min i od razu powędrował do majstra do wyceny. Teraz czekam na wersję elektroniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.08.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Wpadam z rewizytą, nigdy u Ciebie nie byłam (jak to się stało?!), trzymam kciuki i będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 31.08.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Zapraszam anula05 Nie sposób ogarnąć wszystkich wątków na Forum, ale jak to mówią: "lepiej późno niż w przyszłym życiu..." Trzymanie kciuków wskazane, za pnb i za całokształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.09.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 dobrze ze szybko zalatwilas pieczatki, mnie niestety tez dopadly braki, na dodatek babka jest chora i niewiadomo kiedy wroci, ehh ucze sie anielskiej cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a jakie pieczątki gmina stawia? co chcielibyście zrobić przed zimą? fundament i coś jeszcze? macie ekipę czekająca na znak-sygnał? robicie wyceny robocizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.09.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A bo to specyficzna Gmina jest Status uzdrowiska uzyskała moja mieścina - infrastruktury póki co brak. Ale wymogów,opisów i pieczątek z tym faktem związanych - co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts