szczukot 08.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 WitamKupiłem sobie jakieś meble-puzzle do kuchni do poskładania i trochę utknąłem. Muszę zamocować listwy drewniane na szafki wiszące : wieńczące i podszafkowe. No i te pierwsze jeszcze jako tako - maja taki ksztalt i miejsce, ze mozna je np na wkreciki zlapac od gory (czy inaczej ?). Ale co z podzszafkowymi ?? W przyblizeniu maja ksztalt walca z jakimis zlobieniami itp)- nie mam pojecia jak to ugryzc. Jak to sie mocuje ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.02.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 W przyblizeniu maja ksztalt walca z jakimis zlobieniami itp)- nie mam pojecia jak to ugryzc. Jak to sie mocuje ?? Jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.02.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) http://images47.fotosik.pl/627/47ce27e8040d17c7med.jpg Normalnie jedyne co mi przychodzi do glowy to takimi malymi trojkacikami/katownikami. Srubka od tylu do listwy i od dolu do szafki. Ale nawet nie wiem gdzie jest jej dol a gdzie gora To jest akurat zdjecie listwy gietej dlatego taka "w prazki" Fantom Edytowane 13 Lutego 2011 przez szczukot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Hmmm... Faktycznie dziwna A nie było w zestawie jakiejś drugiej prostokątnej, do której dałoby się to dokręcić? A co to za meble (model, producent)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 23.02.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No to juz wiem. Przekrecic trzeba ta listwe o 90 stopni w prawo. Wtedy na gorze mamy dwa poziomy - nizszy i wyzszy. Ten wyzszy montujemy do szafki od dolu, katownikami od tylu. Wtedy ten nizszy poziom wystaje przed szafke i jest pod dzrwiczkami, ktore zaslaniaja ewentualna szczelinke meidzy listwa a szafka. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts