spamik 12.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 WitamMam świeżo zamontowany kocioł vaillanta ecocompact i właśnie zauważyłem, że czujnik zewnętrzny podaje temperaturę o ok. 2 st wyższą niż rzeczywista. Ktoś może wie, czy czujnik się jakoś kalibruje lub jakoś inaczej się to zwalcza? Z czego to może wynikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 12.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 czujnik tez od vaillanta? ta renomowana firma spoczęła chyba na laurach ostatnio w 3 piecach trafiłem na jakieś niedoróbki przecieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcyg 13.02.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 W meni regulatora jest opcja "korekta temperatury zewnętrznej"( C-OT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spamik 14.02.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 W meni regulatora jest opcja "korekta temperatury zewnętrznej"( C-OT) Dzięki za pomoc - zadziałało:) czujnik tez od vaillanta? ta renomowana firma spoczęła chyba na laurach ostatnio w 3 piecach trafiłem na jakieś niedoróbki przecieki Nie rozumiem, co ma piernik do wiatraka - pytałem jak dostroić temperaturę, a a kolega kajmanxxl mi statystyki awaryjności zapodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 15.02.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ja mam ecocompacta i uwazam ze to jeden z lepszych kociolkow na rynku - jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertk123 13.12.2020 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 W meni regulatora jest opcja "korekta temperatury zewnętrznej"( C-OT) Gdzie fego szukac?? W menu instalatora nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 13.12.2020 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Gdzie fego szukac?? W menu instalatora nie mam:( MENU / Nastawy Podstawowe / KOREKTA / Temp zewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts