marek_wawa 14.02.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Hej Chciałem pokazać meble które udało mi się wykonać. Wszystkie są wykonane z drewna sosnowego. Jako dodatek dekoracyjny pokazuję zegar tablicę do kredy. Można po nim pisać jak po zwykłej szkolnej tablicy. Wszelkie merytoryczne komentarze mile widziane Dodaję jeszcze jedno zdjęcie. Tym razem dziewczęcy regał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 15.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 mi się podoba kuchenna szafeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 15.02.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dzięki Duży wpływ na wygląd ma wykończenie. W tym przypadku szafeczka jest woskowana. mi się podoba kuchenna szafeczka... Toaletka dla dziewczynki ( chodzi oczywiście o mniejszy rozmiar mebelka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 16.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ja bym ją tam wykończyła w stylu shabby chic albo decupagowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 16.02.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Pewnie, że można. Nie chcieliśmy przesłodzić ja bym ją tam wykończyła w stylu shabby chic albo decupagowo... Szafeczka na klucze z tabliczka do pisania kredą. Lepsze niż karteczki na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Marku, pisanie kolejnych postów jeden pod drugim jest nieregulaminowe (bo służy nabijaniu licznika) - nie edytuj więc moich poprawek scalających Twoje serie A tak poza tym - czemu ma służyć ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Bardzo sympatyczne mebelki Gdybym miała czas sama wolałabym część mebli robić we własnym zakresie... bo lubimy coś własnymi rękami wykonane. Dla nas to satysfakcja i przyjemność. Widzę, że dziewczyna też swój udział miała w projekcie zegara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 16.02.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) Marku, pisanie kolejnych postów jeden pod drugim jest nieregulaminowe (bo służy nabijaniu licznika) - nie edytuj więc moich poprawek scalających Twoje serie A tak poza tym - czemu ma służyć ten wątek? Scalanie 2 różnych postów chyba nie ma sensu. Została połączona odpowiedz na post innego uzytkownika z nowym postem przedstawiajacym kolejny mebel z mojej kolekcji. Dlatego chcialem to rozdzielic. A czemu ma sluzyc ten wątek ? hmmmmm np żeby na świecie nie było wojen - Musi byc jakis konkretny wyznaczony cel ? Bardzo sympatyczne mebelki Gdybym miała czas sama wolałabym część mebli robić we własnym zakresie... bo lubimy coś własnymi rękami wykonane. Dla nas to satysfakcja i przyjemność. Widzę, że dziewczyna też swój udział miała w projekcie zegara. Dzięki Właśnie dlatego się tym zająłem. Też wolę meble wykonane własnoręcznie oprócz satysfakcji i przyjemności to także oszczędności Dziewczyna ma udział w każdym meblu. Zawsze jej powtarzam - Ty mi cos narysuj albo pokaz zdjecie a ja to zrobie Edytowane 17 Lutego 2011 przez joliska Scalenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.02.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 O cel wątku pytam m.in. po to, żeby uniknąć sytuacji jak tu: http://forum.gazeta.pl/forum/w,43139,122184118,122184118,Moje_drewniane_meble.html , bo na Muratorze to skutkuje banem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 17.02.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A coz tam takiego strasznego sie stało ? Ktos zadał pytanie. Odpowiedz poszla na priv właśnie zeby uniknąć takich oskarżeń. O cel wątku pytam m.in. po to, żeby uniknąć sytuacji jak tu: http://forum.gazeta.pl/forum/w,43139,122184118,122184118,Moje_drewniane_meble.html , bo na Muratorze to skutkuje banem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SubExecutive 17.02.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Szafka kuchenna - świetnie wyszła. Żona zajrzała mi właśnie przez ramię i powiedziała krótko - zrób mi taką W pewnym sensie jest to odpowiedź na pytanie Administracji, czemu ma służyć ten wątek. Żeby żony zaczęły nam marudzić co mamy robić w wolnym czasie albo co kupić do domu Gratuluję talentu i chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 17.02.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Heheh te żony to potrafią marudzić ). U nas niejedna gwałtowna dyskusja odbywała się na ten temat bo często mamy odmienną wizję jaki mebel powinien być zrobiony. Dobrze ze przynajmniej podoba nam sie ten sam styl Szafka kuchenna - świetnie wyszła. Żona zajrzała mi właśnie przez ramię i powiedziała krótko - zrób mi taką W pewnym sensie jest to odpowiedź na pytanie Administracji, czemu ma służyć ten wątek. Żeby żony zaczęły nam marudzić co mamy robić w wolnym czasie albo co kupić do domu Gratuluję talentu i chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lennka 18.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Fajna ta szafeczka kuchenna. Skąd czerpiesz inspiracje ? Chętnie bym u siebie taką powiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 18.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Marek, sprzedajesz to gdzieś? Chyba masz popyt, co? Takie cudeńka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lennka 20.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Jestem również bardzo ciekawa czy mógłbyś zrobić podobne meble na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 21.02.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Jestem również bardzo ciekawa czy mógłbyś zrobić podobne meble na zamówienie. Hmmm to bardzo budujące. Nie sądziłem ze moje meble wzbudzą takie zainteresowanie . Jutro kolejny model. Muszę tylko zawoskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 22.02.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Kolejny model szafki na buty. Mebel świeżutki - jeszcze ciepły od woskowania http://mebledrewniane.blox.pl/resource/szafka_na_buty_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_wawa 15.03.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Kolejny mebel z kolekcji. Biurko z tablicą do kredy. http://mebledrewniane.blox.pl/resource/biurko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amoniaq 06.03.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 SZafeczka kuchenna super, szczególnie z tymi kubkami i filiżaneczkami. Podoba mi się ten regał do dziecięcego pokoju. Robią fajny klimacik pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 06.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Już miałem napisać, że joliska chyba za ostro podchodzi do tematu, bo też zrobiłem kilka mebli z drewna i miło popatrzeć na inne realizacje, ale zdjęcie tego "świeżutkiego - jeszcze ciepłego" mebla było w kilku miejscach w sieci dwa lata temu! Coś wolno stygnie ten wosk Prawdomówność świadczy o czystych intencjach i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts