Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

marek_wawa

Recommended Posts

Hej

Chciałem pokazać meble które udało mi się wykonać. Wszystkie są wykonane z drewna sosnowego.

Jako dodatek dekoracyjny pokazuję zegar tablicę do kredy. Można po nim pisać jak po zwykłej szkolnej tablicy.

Wszelkie merytoryczne komentarze mile widziane :)

szafeczki..jpg szafka_na_buty..jpg zegara..jpg serduszko1..jpg

Dodaję jeszcze jedno zdjęcie. Tym razem dziewczęcy regał.

szafeczka..jpg

Marku,

pisanie kolejnych postów jeden pod drugim jest nieregulaminowe (bo służy nabijaniu licznika) - nie edytuj więc moich poprawek scalających Twoje serie :)

A tak poza tym - czemu ma służyć ten wątek?

Scalanie 2 różnych postów chyba nie ma sensu. Została połączona odpowiedz na post innego uzytkownika z nowym postem przedstawiajacym kolejny

mebel z mojej kolekcji. Dlatego chcialem to rozdzielic.

A czemu ma sluzyc ten wątek ? hmmmmm np żeby na świecie nie było wojen :) - Musi byc jakis konkretny wyznaczony cel ?

Bardzo sympatyczne mebelki :) Gdybym miała czas sama wolałabym część mebli robić we własnym zakresie... bo lubimy coś własnymi rękami wykonane. Dla nas to satysfakcja i przyjemność. Widzę, że dziewczyna też swój udział miała w projekcie zegara.

Dzięki :) Właśnie dlatego się tym zająłem. Też wolę meble wykonane własnoręcznie :) oprócz satysfakcji i przyjemności to także oszczędności :)

Dziewczyna ma udział w każdym meblu. Zawsze jej powtarzam - Ty mi cos narysuj albo pokaz zdjecie a ja to zrobie ;)

Edytowane przez joliska
Scalenie postów

A coz tam takiego strasznego sie stało ? Ktos zadał pytanie. Odpowiedz poszla na priv właśnie zeby uniknąć takich oskarżeń.

O cel wątku pytam m.in. po to, żeby uniknąć sytuacji jak tu: http://forum.gazeta.pl/forum/w,43139,122184118,122184118,Moje_drewniane_meble.html , bo na Muratorze to skutkuje banem :)

Szafka kuchenna - świetnie wyszła. Żona zajrzała mi właśnie przez ramię i powiedziała krótko - zrób mi taką :(

W pewnym sensie jest to odpowiedź na pytanie Administracji, czemu ma służyć ten wątek. Żeby żony zaczęły nam marudzić co mamy robić w wolnym czasie albo co kupić do domu :) Gratuluję talentu i chęci.

Heheh te żony to potrafią marudzić :)). U nas niejedna gwałtowna dyskusja odbywała się na ten temat bo często mamy odmienną wizję jaki mebel powinien być zrobiony.

Dobrze ze przynajmniej podoba nam sie ten sam styl :)

Szafka kuchenna - świetnie wyszła. Żona zajrzała mi właśnie przez ramię i powiedziała krótko - zrób mi taką :(

W pewnym sensie jest to odpowiedź na pytanie Administracji, czemu ma służyć ten wątek. Żeby żony zaczęły nam marudzić co mamy robić w wolnym czasie albo co kupić do domu :) Gratuluję talentu i chęci.

• 3 weeks później...
  • 1 year później...

Już miałem napisać, że joliska chyba za ostro podchodzi do tematu, bo też zrobiłem kilka mebli z drewna i miło popatrzeć na inne realizacje, ale zdjęcie tego "świeżutkiego - jeszcze ciepłego" mebla było w kilku miejscach w sieci dwa lata temu! Coś wolno stygnie ten wosk :)

Prawdomówność świadczy o czystych intencjach i na odwrót.