Elfir 28.04.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 pomysł na sporą działkę: górka + brzózki. Pod domem kępki owsicy i lawendy oraz niewielki trawnik. Dalej łąka. http://www.indac.net/wp-content/uploads/2014/03/summer-ideas-of-dragonfly-garden-decor-with-small-waterfall.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lennak 29.04.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Od kilku miesięcy tworzę własny ogród, za wszelką cenę staram się nie zmienić koncepcji, ale to bardzo trudne, bo cały czas jakaś nowa myśl pojawia się w mojej głowie, w moim ogrodzie z pewnością nie zabraknie róż, ale nie chciałabym przesadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 30.04.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 pomysł na sporą działkę: górka świetny pomysł, ochroni nas to od wiatrów. tylko jak ja zaaranżować na płaskim do bólu terenie? a obok pola rolne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ponieważ brzozy nie mają wygórowanych potrzeb, możesz napisać ogłoszenie, że przyjmiesz ziemię z wykopów. Na to tylko żyzna warstwa, brzózki, kosówki i trochę sucholubnych traw w formie łąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 30.04.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 nie chodzi mi z czego utworzyć górki, tylko jak zrobić żeby pasowało do otoczenia pól rolnych. Tak znienacka na środku górka 5mx5m? nie mam tujek ani innych krzaczkow przy granicy działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 mówimy o dużej działce, więc górek może być kilka, o różnej wysokosci i wielkości. I nie kopce, ale o nieregularnym kształcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 01.05.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 dziękiczyli po prostu nie bedziemy wyrównywać działki po budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.05.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 wyrównać jedynie blisko domu, pod niewielki trawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 02.05.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) Witam,Elfir czy jest możliwość abyś jeszcze raz wstawiła zdjęcie z postu nr 146?Dziękuję. Edytowane 2 Maja 2014 przez ziuta62 błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.05.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Niestety własciel fotki usunął ją ze swego serwera dlatego jest niewidoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 02.05.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Szkoda. Martwi mnie północna strona domu-od wejścia. Zakupiłam książki, które polecałaś. Katalog roślin i katalog bylin. Za dużo mi się podoba. Póki co grupuję z 5A wszystko ze względu na nasłonecznienie. Od czegoś trzeba zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts