dpo 18.02.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam czy ktos juz zbudowal (lub ma zamiar) Lugano z MG Projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/lugano/index.php ? Przymierzam sie (oczywiscie z przerobkami) a ich kosztorysy wydaja mi sie zanizone powaznie - stad tez prosba o podzielenie sie przemysleniami. Jest to projekt najbardziej zblizony do mojego (jaki sobie "wymarzylem" w excelu nie wiem co mnie taniej wyjdzie - czy przerabianie Lugano na podobienstwo mojego excelowskiego czy moj indywidualny....... Wjazd mam od poludnia i z uwagi na "pasywne" zboczenie nie robie okien od polnocy itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MG1719511863 11.04.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witamy serdecznie. Koszty realizacji jakie podajemy pochodzą z kosztorysu projektu. Kosztorys wykonywany jest w oparciu o katalogi nakładów rzeczowych, z aktualnymi cenami z Sekocenbudu. Przyjmujemy w kosztorysie budowę metodą gospodarczą, przy średnich cenach robocizny i materiałów. Wszystko zależy od przyjętego standardu wykończeń i od sposobu prowadzenia budowy ( system gospodarczy czy metoda zlecona ). MG Projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ocho, wreszcie zamiast nasyłać spamerów reklamujących MGProjekt wykupiliście płatny profil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts