justka86 20.02.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam jestem początkująca na tym forum pomimo czytania i przeglądania od ponad roku.Planuję za 3 miesiące rozpocząć remont naszego małego mieszkanka. Planuję także połączyć kuchnię z salonikiem zachowując drzwi do kuchni.Mam nadzieję że pomożecie.czekam na wasze pomysły.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/34f8a4ae008fe999.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie rozumiem w czym konkretnie problem? To ma być otwarta, półotwarta kuchnia? Z mojego doświadczenia wynika, że akurat drzwi do kuchni rzadko kto zamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka86 20.02.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 chciałabym aby była półotwarta ponieważ chcę jeszcze na tej ścianie w salonie postawić stolik rtv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Kuchnia jest duża, salon też spory. Napisz coś więcej, co stanowi dla ciebie problem w aranżacji? Bo w sumie możesz zrobić i wyspę i półwysep i rozsuwane drzwi i duży otwór, mały otwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka86 21.02.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 problemem jest ścianka działowa między kuchnią a salonem. chciałabym to jakoś połączyć. Pod oknem balkonowym planuję postawić stół z krzesłami. na lewej ścianie chciałabym również bliżej drzwi wygospodarować kawałek ściany na stolik rtv. nie wiem czy chce wyspę czy półwysep, chcę wybrać to co będzie najlepiej wyglądać i będzie funkcjonalne. Wolałabym większy otwór bez drzwi rozsuwanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nadal nie wiem z czym masz problem Bo naprawdę można tam dowolnie wybijać sobie otwory jakie się chce. Chyba, że chcesz, by ktoś za ciebie zrobił za darmo projekt wnętrza? Bo to może być i tak (z miejscem do pracy): http://img826.imageshack.us/img826/8463/34f8a4ae008fe999.jpg albo tak (z półwyspem): http://img148.imageshack.us/img148/3668/wersja1p.jpg Albo na jeszcze setkę innych sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka86 21.02.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 bardziej podoba mi się drugie rozwiązanie, własnie ustawienie chcę mieć salonie i także w tym miejscu chcę mieć to przejście z kuchni do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts