Beata Weronika 11.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 O mamo jaki śliczny dom! Wpadłam tutaj od Julianny. I oczy zrobiłam wielkie, Łazienka duża - moje kolory, wanna cudna, lustro, drewno. Wszystko. Jest cieplutka, widna, sliczna. Deski na podłodze - pewnie to 16 cm albo więcej?? Baaardzo mi się podobają. Sypialnia - śliczna tapeta. Elewacja - zdjęcia wysłałam mężowi żeby popodziwiał Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.10.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 no niźle, fiu fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.10.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Powiem skromnie......NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ TAK POZYTYWNEGO ODBIORU Beata Weronika...O które deski pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.10.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aga - wielkie dzieki za fotki - w zupełności mi wystarczą Jesteś kochana Czyli modrzew nienajlepszy co? Ja cały czas marzę o tatajubie i chyba na niej stanie bo to egzotyk a mojej drewnianej elewacji jest raptem 12m2 wie nie zbankrutuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.10.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Do usług Pinacoladko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.10.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aga - wnętrza fantastyczne! Takie klimatyczne, lubię i drewno i cegłę i szarości...naprawdę pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bureczek 12.10.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Agi na prawdę piękny dom. Dopiero teraz śledzę ten wątek. I od razu mam kilka pytań. Biała cegła, gdzie kupiona, jak zrobiona i oczywiście jakie koszty ? Bardzo mi się podoba. Czy zajmujesz się projektowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.10.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Powiem skromnie......NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ TAK POZYTYWNEGO ODBIORU Beata Weronika...O które deski pytasz? Chodzi o deski w pokoju synka. A możesz zdradzic co to za płytki w górnej łazience? Własnie zmagam sie z wyborem płytek do dwóch łazienek. Jak jade do sklepów z płytkami kompetnie nie wiem jakim kluczem sie posługiwac. Wydaje mi sie ze te ładne ale co jesli za rogiem sa jeszcze ładniejsze?? A czy bedziesz moze pokazywac nam swoj salon? Ogromnie ciekawa jestem jaki on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.10.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Kochani jestem dopiero dzisiaj bo od piatku mieszkamy w naszym domku i oprócz tego , że jest CUDOWNIE to nie mam internetu Oczywiście chwilowo.Teraz piszę z pracy więc krótko i na temat. Salon będzie ...na pewno. W ogóle wrzucę więcej fotek wnetrz już ujarzmionych Co do desek w pokoju syna to panele z obustronną V-fugą 120cmx15cm, jakiś dąb syberyjski , tylko nie pamiętam jakiej firmy.Coś mi sie wydaje , że Krono original ale pewna nie jestem.... Płytki w łazience górnej to gres hiszpański Lyon marfil a dolne wc to Azteca Genius 67 Grafito Bureczek cegła zarówno biała jak i ta w łazience to Elkaminodom.Sprawdź aktualne ceny na ich stronie. A wnetrzami zajmuję się tylko prywatnie ...np. zaprojektowałam mój dom A dlaczego pytasz? Bo widzę, że Ty chyba jesteś projektantem więc tym bardziej mi miło, ze doceniasz moja pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.10.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Agi,a to okrągłe lustro w łazience to jaki to producent/nazwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 15.10.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Agi - obejrzałam zdjęcia łazienki Efekt końcowy świetny! Bardziej harmonijny niż wizualizacje i odpluwam wszystkie moje wątpliwości co do cegły w Twojej górnej. czekam aż mi się połączenia drewna szarością znudzą - ale na razei dolna Twoja łazienka mogłaby znaleźć się w mom przyszłym kiedyś domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.10.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Proponuję teraz założyć nowy temat w dziale "Galerie" z samymi zdjęciami (najlepiej w komentarzem - jaka płytka, farba, mebel, oprawa, ceramika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.10.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Agi,a to okrągłe lustro w łazience to jaki to producent/nazwa ? Lustro Grundtal Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.10.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 AAntenka miło mi , że efekt końcowy lepszy niż wizualizacje Masz racje , ze szarość i drewno może się znudzić bo jest jej w nadmiarze ale uwierz mi , że bardzooooo przyjemnie korzysta się z takiej łazienki. Elfir w załozeniu tego watku pomogła mi Joliska a w zasadzie zrobiła to za mnie. Nie wiem jak sie za to zabrać.Zresztą zdjęcia z fotosika tez jakos nieudolnie wklejam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.10.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego raz moje zdjęcia widać a raz nie, raz są małe a za chwilę duże...Czy Wy widzicie wszystkie moje zdjęcia? Własnie wiatrołap zniknął i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.10.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ja też nie widzę zdjęć. A nie zablokowali Ci konta na fotosiku? Ja wrzucam często zdjęcia bezpośrednio z komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.10.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Rere bezpośrednio z komputera???? A jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.10.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Agi, otwieram okienko z drzewkiem i mam do wyboru: z komputera, lub ze strony przez adres url. Wybieram z komputera dane zdjęcie ( trzeba uważać żeby nie było za duże) i wklejam. Wkleja się miniaturka, ale można ją powiększyć klikając na zdjęcie. Aaaa, jeśli nie masz możliwości wyboru skąd chcesz załadować zdjęcie, to musisz zmienić w ustawieniach edycja zaawansowana W coś tam Jak będziesz chciała to Ci to na obrazkach przedstawie, tylko muszę więcej czasu znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 16.10.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witaj AgiZacznę od tego, że piękny dom masz!!!Niby projekty mamy te same, a jakie różne. Wybielona cegła bardzo ładna, mebelki fiu, fiu, wanna z super zagłówkiem (ja też bym taki chciała). Gabinecik niczego sobie. Elewacja super, drewno dodaje ciepła. Jeszcze zostały schody do zrobienia, ale to już pryszcz.... no nie całkiem, bo moja wycena z najtańszego granitu powaliła nas na kolana, dlatego na razie są z betonu.Czekam na zdjęcia salonu! Najpiękniejsze chwile tuż , tuż. Ja mam już to za sobą ...., ale taka kolej rzeczy. Urządzanie ogrodu jest fajniejsze. Jak ci coś nie spasuje, to przesadzisz i tyleJa teraz mało na forum, a jak już to tylko w ogródkach siedzę. Wlazłam dziś na muratora i trafiłam na taką niespodziankę.Fajnie pozwiedzać prawie "swój dom". Szkoda, że mieszkasz tak daleko...Odezwij się czasem, bo ja jeszcze nie zniknęłam, choć mało latam po dziennikach, w zasadzie wcale, to zawsze muszę zobaczyć co dzieje się w "naszych domach".Pozdrawiam ciepło. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Agi - założenie nowego tematu jest jak wpis we wątku. Wchodzisz do działu "Galerie zdjęć domów forumowiczów" i na dole masz czerwony przycisk "napisz nowy temat". Klikasz na niego i w tytule wpisujesz np. "dom Agi" a w okienku treść posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts