Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Firma do wentylacji mech. z rekuperacją - Chełm Lubelskie

Recommended Posts

• 3 months później...
  • 1 month później...
Witam,

czy udało Ci sie kogoś rzetelnego znaleźć? Jeśli tak to czy możesz podesłać info na pw.

I apel do innych - czy na terenie Lublina jest ktoś godny polecenia jeśli chodzi o temat rekuperacji?

Witaj,

Czy znalazłeś kogoś do kompleksowego wykonania GWC, WN, z rekuperacją? Ja rozmawiałem z człowiekiem z firmy Goleniewski, ale nie zdobył mojego zaufania. Ja sam wykonuje projekty instalacji i instalacje wentylacji komór chłodniczych.

Man kilkanaście działających montaży na terenie całej Polski nazywa się to kontrolowana atmosfera. Teraz równolegle robimy z kolegą sposobem gospodarczym dwa budynki jego i mój z WM. Jest klika firm z wentylacji: Klinawent, Wamaco itd...ale nie znam ich instalacji.

Kazjan :)

Czy znalazłeś kogoś do kompleksowego wykonania GWC, WN, z rekuperacją? Ja rozmawiałem z człowiekiem z firmy Goleniewski, ale nie zdobył mojego zaufania.

Też miałem kontakt z tą firmą i również nie zdobyli mojego zaufania. Zadałem gościowi z firmy pytanie czy robi projekt WM, przed montażem instalacji. Odpowiedział mi, że zrobi kalkulację cenową:eek: Ceny to również mają z górnej półki.

• 8 years później...
A ja Ci polecę firmę Tora z Częstochowy. Dla nich odległość nie ma znaczenia. Do mnie mieli 300 km, przyjechał najpierw przedstawiciel, potem dostałem projekt, a ekipa zmontowała wszystko łącznie w 3 dni. Do dziś wszystko śmiga pięknie, tylko z samym ręku był problem, ale to nie wina Tory. Także polecam.