pt23 28.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich udzielających się na forum muratora.Poszukuję firmy na terenie woj lubelskiego która wykonuje wentylacje mechaniczne z rekup. Zaznaczam dobrej firmy aczkolwiek nie drogiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pejot30 06.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam, czy udało Ci sie kogoś rzetelnego znaleźć? Jeśli tak to czy możesz podesłać info na pw.I apel do innych - czy na terenie Lublina jest ktoś godny polecenia jeśli chodzi o temat rekuperacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 25.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam, czy udało Ci sie kogoś rzetelnego znaleźć? Jeśli tak to czy możesz podesłać info na pw. I apel do innych - czy na terenie Lublina jest ktoś godny polecenia jeśli chodzi o temat rekuperacji? Witaj, Czy znalazłeś kogoś do kompleksowego wykonania GWC, WN, z rekuperacją? Ja rozmawiałem z człowiekiem z firmy Goleniewski, ale nie zdobył mojego zaufania. Ja sam wykonuje projekty instalacji i instalacje wentylacji komór chłodniczych. Man kilkanaście działających montaży na terenie całej Polski nazywa się to kontrolowana atmosfera. Teraz równolegle robimy z kolegą sposobem gospodarczym dwa budynki jego i mój z WM. Jest klika firm z wentylacji: Klinawent, Wamaco itd...ale nie znam ich instalacji. Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 28.07.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Czy znalazłeś kogoś do kompleksowego wykonania GWC, WN, z rekuperacją? Ja rozmawiałem z człowiekiem z firmy Goleniewski, ale nie zdobył mojego zaufania. Też miałem kontakt z tą firmą i również nie zdobyli mojego zaufania. Zadałem gościowi z firmy pytanie czy robi projekt WM, przed montażem instalacji. Odpowiedział mi, że zrobi kalkulację cenową Ceny to również mają z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 28.07.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no posucha tam jest trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 28.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ano posucha w temacie WM, na Lubelszczyźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 29.07.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 ale nie jest źle, z innych rejonów tam przyjeżdżają i robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 31.07.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 ale nie jest źle, z innych rejonów tam przyjeżdżają i robią Bywasz czasami w Lubelszczyźnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 31.07.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 zależy od pory roku zimą nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 31.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Te wizyty to w celu wypoczynkowym, czy wykonania instalacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 01.08.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 instalacji jak ktoś potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngreen 08.06.2020 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Trochę odgrzeje, ale ten temat wyskoczył mi w Google. Dorzucę jeszcze od siebie Dobry stosunek jakości wykonanej instalacji wentylacyjnej do ceny. Edytowane 13 Października 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksosik 08.06.2020 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 A ja Ci polecę firmę Tora z Częstochowy. Dla nich odległość nie ma znaczenia. Do mnie mieli 300 km, przyjechał najpierw przedstawiciel, potem dostałem projekt, a ekipa zmontowała wszystko łącznie w 3 dni. Do dziś wszystko śmiga pięknie, tylko z samym ręku był problem, ale to nie wina Tory. Także polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert HEATPEX 10.06.2020 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 W przypadku gdybyście Państwo potrzebowali projektu instalacji, zapraszam do kontaktu [email protected] , w wiadomości proszę powołać się na ten post na forum, projekt wykonamy bezpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts