naberia 10.01.2014 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 To fakt, pionowe pasy tworzą fajną ramę A co sądzicie o czarnych krzesłach? Kuchnia naprzeciwko jest jaśniutka, hokery przy barku też białe. Będą pasować? czy lepiej będą wyglądać białe? Stołu raczej nie wysuwamy. Stoi tam gdzie stoi. Jedynie raz na jakiś czas, ale to wtedy łączymy kilka stołów wzdłuż salonu i kuchni. Ale to naprawdę rzadko.Teraz właśnie szukamy jakiegoś fajnego rozkładanego stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.01.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Zastanawiam się czy nie pomalować tego kąta jadalnianego na ciemnoszary kolor w ten sposób: Tylko ta ściana do niczego by nie nawiązywała (ta ciemnoszara jak i z pasami Elfir). W sensie takim, że wszystkie ściany w domu są białe i w ogóle jest przewaga jaśniutkich kolor. A tu nagle ciemny kąt... Pozostaje jeszcze kwestia krzeseł. Białe, szare czy czarne ? Doradźcie coś. Mi by się bardzo podobały białe, ale obawiam się o praktyczność Może ktoś z Was użytkuje takie? A pytanie do Elfir: czy są jakieś ładne odmiany traw, które nadają się do hodowli w donicy w domu? Chciałabym postawić donicę obok narożnika. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.01.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Naberko powiem Ci ,że też fajny pomysł z szarą ściana a co do krzeseł, to chyba faktycznie białe najbardziej by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.01.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dzięki Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.01.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Rama obrazu zamówiona, stół wybrany Pozostała kwestia krzeseł. I roślina do do takiej donicy: Wymiary: 33 x 61 cm. Może filodendron, dracena, zielistka albo nolina? Elfir - pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Korzystam gościnnie z komputera, bo u mnie w domku będą montowac z poniedziałek. Co do roślin, to fajny byłby Phormium tenax (Len nowozelandzki), ale wymaga pełnego słońca. Podobnie cibora ("papirus") - Cyperus (są różne gatunki, wieksze i mniejsze). Trawy pokojowe sa małe (Pogonatheum paniceum lub Saccharum paniceum)W półcieniu da rade zielistka. Ale może skrzydłokwiat, sanserweria lub zamioculcas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.01.2014 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Skrzydłokwiat wydaje mi się mało "elegancki" (może dlatego, że miałam taki w pokoju przez całe dzieciństwo), zamioculcasa już mam - stoi na szafce tv, ale może sanserwiera będzie ok. Muszę ją zobaczyć na żywo. Dziękuję Elfir. Gdyby Ci coś jeszcze wpadło do głowy, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 23.01.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Odsunięcie krzesła to pół metra jak nic! A tam jest ciasno Więc jak jest krzesło odsunięte to prawie do ramy kominka. Nie będziemto wtedy żle wygladać? A moze całą tą ściane przyciemnić? Podobają mi się te pasy na wiz ale obawiam się, że w rzeczywistości będą się za bardzo rzucać w oczy, przy tak jasnym salonie. A gdyby pod obraz który już mam dać oprawę z czarnego szkłą? [ATTACH=CONFIG]234173[/ATTACH] bardzo maly ten naroznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.01.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.01.2014 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A czy ktoś wie gdzie można kupić jakieś proste, nowoczesne i niezbyt drogie krzesła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 27.01.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 zajezy jakich szukasz zajrzyj do jyska, jest jeszcze koncowka promocji a w ogole to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.01.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Yaa, witam Cię serdecznie i dziękuję za namiar:) Sprawdzę na pewno, bo w Agacie niestety nic nie znalazłam... Jestem ciekawa gdzie wszyscy kupują swoje piękne krzesła... Pewnie w Kler! Tam są cuda Edytowane 29 Stycznia 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.01.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Zastanawiam się nad takim zegarem na ścianie przy stole: Wyglądałoby to mniej więcej tak: Czy nie za dużo tego? Edytowane 29 Stycznia 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.02.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 naberia witam serdecznie, trochę póżno się witam, ale dziennik przecztałam od dechy do dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.02.2014 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Witam Cię Kori w moich skromnych progach Znalazłam w końcu roślinkę do salonu: Howea forsteriana Mam tylko nadzieję, że u mnie nie padnie. Niestety nie mam ręki do roślin :/ Co do zegara, zrezygnowałam z tej opcji. Jakoś nie widzi mi się w taki miejscu zegar. Już widzę, jak goście zerkają co chwile na niego, myśląc że już pora iść do domu... Tam by musiało zawisnąć coś relaksującego. Coś ładnego. Ale jeszcze nic nie znalazłam Myślałam też o lustrze w czarnej ramie - np. takiej szklanej jak będzie przy obrazie. Latem ogród by się w lustrze ładnie odbijał... Obraz z czarną rama: Edytowane 4 Lutego 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 hello! pieknie u ciebie wersja z bialymi krzeslami na tle ciemnej sciany zapowiada sie ciekawie!! czytalam ze masz jakies watpliwosci co umiescic nad naroznikiem? a nie chcialabys powiesic kilka grafik/obrazow? a czy planujesz tez cos powiesic na scianie z tv? jak dla mnie to troche tam pusto no i dotatki dodatki dodatki! poduszki, ceramika, grafiki, obrazy - to wszystko stworzy klimat i udomowi troche surowe wnetrze tak na szybko dorzucam swoje propozycje (grafiki i zdjecia przypadkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Naberia,witam się po raz pierwszy - strasznie ładną masz podłogę, napiszesz, co to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.02.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 poza tym ze na scianie przy stole mozna cos powiesic ( obraz, obrazki, zdjecia, lustro, zegar, kinkiet itd)to mozna tez postawic komodę i na niej np lampy z jakimis dekoracyjnymi podstawami lub cos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.02.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Cześć Dziewczyny! Dziekuje slicznie za propozycje Na ścianie nad kanapą mam obraz - czekam tylko na czarna rame. Planuje wprowadzic czarne dodatki. Dzis pojawiła sie palma Nie wiem tylko czy z donica nie jest za duza... czy to tylko takie wrazenie po pustce jaka tam byla... Dodatkow, ozdób na szafce rtv nie stawiam ze względu na buszującą córę, a i druga niebawem do niej pewnie dołaczy i nic by z nich nie zostało Póki co, muszę się ograniczyć do ozdób ściennych Ale tv jest na tle tapety, która stanowi ozdobę sama w sobie. Zdjecie nie oddaje jej urody. Tam juz bym nic nie dawała. W ogóle nie lubię duzo dodatków, raczej minimalizm. Edytowane 4 Lutego 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.02.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam Cię Sharlotka Jesli pytasz o podłogę w salonie - to panele Balterio - Dąb Szroniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts