thnd 07.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Czy mozecie polecic jakiegoś dobrego, delikatnego stomatologa z Lim/Luxmed? Panicznie boję się dentysty dlatego zależy mi na kimś miłym i delikatnym (sprawdzonym!) z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiesekLeszek 01.09.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Delikatni i mili dentyści pracują w Klinice Impladent na Woli Robiłem tam kanałowe i wyrywałem ósemki dwie. Było przyjemnie i bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 02.10.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 (edytowane) Dentalux na Ochocie wypraktykowane z moimi dziećmi panicznie sie bojacymi wiertła stomatologicznego. Sprawdzone od lat i potwierdzone. Zagadaj tylko przy zapisie że jest problem bo się boisz. Sama będziesz później chciała chodzić. Ceny nie są niskie ale materiały i obsługa zasługuje na te ceny.Pozdrawiam Edytowane 2 Października 2016 przez inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 28.02.2017 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Ja wysyłałem dzieci do p. Romanik na Radną. Fajnie, że na naszym forum możemy również wymienić się doświadczeniami poza budownictwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaPerlik 16.08.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 To prawda, w końcu nie samym bodowaniem i urządzaniem człowiek żyje, a zdrowie jest najważniejsze, szczególnie jeśli chodzi o maluchy! Ja swoje dzieci zabieram tylko do dr. Agnieszki Miszkurki, uwielbiają ją po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts