Agduś 08.03.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Pytanie jak w temacie. Naszej lodówce coraz mniej brakuje do pełnoletniości, więc trzeba wiedzieć, czego będziemy szukać na cito, kiedy skończy pracowity żywot. Zresztą zapewne nie byłoby źle, gdybyśmy ją już wymienili, bo uszczelki już nie te, światła nie ma w środku, z ekonomicznością też pewnie jest na bakier... Póki co, na takie fanaberie kasy nie ma, ale w razie awarii jakoś trzeba będzie ją wygrzebać. Z zakupem lodówki trzeba się spieszyć, bo człek zbestwiony luksusami życia sobie nie wyobraża bez niej (a kiedyś żyliśmy bez...), więc nie będzie czasu na szukanie opinii. Nie chciałabym też kupować kierując się tylko opiniami sprzedawców. Wolałabym mieć już upatrzony model.Jakie firmy polecacie? Może jakieś konkretne modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ke_ke 24.10.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jaki masz budżet? Jak z wielkością? Potrzebujesz dużego zamrażalnika? Ostatnio miałam bardzo podobny problem i kupiłam Haiera, model z systemem no-frost, alarmem (w przypadku niedomknięcia drzwi albo podwyższonej temperatury), szybkim schładzaniem i mrożeniem, specjalną komorą na warzywa i półką na wina. Ogólnie lodówka idealna dla 4-osobowej rodziny, a w porównaniu z innymi lodówkami o podobnych funkcjonalnościach Haier był po prostu tańszy. Do tego dluższa gwarancja i spokój na kilka (oby kilkanaście) najbliższych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 29.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Przedłużona gwarancja to nie głupi pomysł. Jeśli nie jest to ogromny koszt, to się opłaca. Dla mnie dobre sprzęty robi LG, ale zalezy jakim budżetem dysponujesz, bo tak naprawdę to i za niecały 1 tys. kupisz lodówkę, tylko będzie miała podstawowe funkcje i pojemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 16.12.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Już jakiś rok temu wymieniliśmy naszą lodówkę, oj ponad pełnoletnią na model MasterCooka. Zależało nam jednocześnie na cichej pracy, jak i sporej pojemności i wysokiej klasie energetycznej. Ładna srebrna lodóweczka, za cenę ok 1500zł jak do tej pory nadal cieszy oko i wydaje się być ok. Oby tylko nam posłużyła dobre kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 16.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 akurat mastercooka to raczej należy unikać, ta firma upada i z gwarancją są problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 21.12.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Piotrek, po Twojej wypowiedzi zaczęłam czytać o firmie i faktycznie, okazuje się, że Mastercook jest bankrutem. Nie dość, że mogą nie uwzględniać już napraw gwarancyjnych, będą problemy z dostępnością części zamiennych do tych urządzeń. Cofam więc swoją poprzednią wypowiedź. Inną sprawą jest to, że mam w domu lodówkę, pralkę i kuchenkę mastercooka i ze wszystkich tych sprzętów jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 21.12.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Owszem - gwarancji producenta na te urządzenia już często nie ma w niektórych sklepach, ale jest za to dwuletnia odpowiedzialność sklepu wynikająca ze zgodności towaru z umową. Tak, czy siak te produkty nie mają przed sob a już długiej przyszłości. A może jakaś firma z Azji wykupi tę fabrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 21.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 i.buczyńska nie przejmuj się za bardzomastercook do dobra nazwa i na pewno ktoś ją przejmie i wznowi produkcjępracuję w branży rtv-agd i słyszałem pogłoski że haier ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.12.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 W dziale AGD znajdziesz wątek o polecanych lodówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saszka321 28.04.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Posiadam w domu Amicę ok 6 lat. Ani razu się nie zepsuła. Po co przepłacać, skoro można mieć dobrą lodówkę w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts