elifit 09.03.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witajcie forumowicze! Jestem na etapie kupna mieszkania. Znalazłam fajne 3-pokojowe mieszkanko w przystępnej cenie (a wierzcie mi u mnie w mieście trudno o takie) ale jest beznadziejnie usytuowane. Mianowicie, okna trzech pokoi wychodzą na płn-zach, kuchnia zaś na wschód. Proszę poradźcie mi jak to będzie wyglądać w kwestii oświetlenia dziennego, jakie farby na ściany, jaką ogólnie kolorystykę. Widziałam mieszkanie za dnia i wydaje się jasne, ale jednak to północ ;/ Dodam, iż jeśli kupię to planuję wyburzyć ściankę między salonem a kuchnią. To by doświetliło salon i powiększyło wnętrze. Przedpokój jest cieeemny. Mieszkanie znajduje się na 3 piętrze, nic go nie zasłania. Załączam prowizoryczny plan Dziękuję z góry za cenne rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jesteś gotowa na białą stolarkę, jasne lakierowane meble w kuchni? Jeśli tak, nie powinno być problemu z usytuowaniem... Zerknij do Mojego M (sygnatura) - kuchnia ma okno wychodzące na północ właśnie, salonik jest od zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elifit 09.03.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Super masz tą kuchnię!!! Powiem ci, że hmm biały rzeczywiście dobry pomysł Kuchnia jest mała w ogóle więc na pewno duuużo jasnych kolorów.. na podłogę wziełabym jednak gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Skoro chcesz otwierać kuchnię na salon, to gres tylko przy meblach, inaczej potnie Ci przestrzeń... A chodzi o to, żebyś miała tam złudzenie oddechu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.03.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dulux ma farby z drobinkami odbijającymi światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts