Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj arnika i dzięki

dziewczyny właśnie skończyłam malować podbitkę bo nad pokojem syna jeszcze jej nie ma, podlałam trawę, nawiozłam iglaki, zaolejowałam frontową elewację, zaolejowałam meble ogrodowe i mam już dość.

Człowiek siedział sobie na 50 m2, to nie dom chciał mieć cholera jasna.

anna klon ma 54 cm a perukowiec 150

ktoś mnie pytał o odległość od domu do wiaty ale nie wiem kto w kazdym razie 3,20mb

Niestety, ale coś za coś... W mieszkaniu roboty nie ma, ale nie masz tarasu, własnego ogródka, ptaszki Ci nie ćwierkają do porannej kawki, nie masz przestrzeni... Bo metraż mieszkania, jaki by nie był, to nie to samo co kilka arów własnej ziemi. Ale są tacy, którzy za nic do domu nie chcą, tak więc dla każdego coś dobrego :)

anna noo myślę że moich okien to za 5 lat nie będę musiała lakierować, mam je rok i nic na to nie wskazuje, są jak nowe, ale.....

dwa razy w roku czyli na wiosnę i jesień , muszę je nasmarować takim mleczkiem który zamyka mikropęknięcia powstające na skutek wody i słońca, nie jest to jakieś pracochłonne no tak jak bym czyściła dłużej ramy, dziś jeszcze to zrobiłam w dolnych oknach

noo,

bezobsługowy tylko bałagan, sam się robi

:lol2:

no mój jest wyjątkowo bezobsługowy, podwójnie ... potrójnie może nawet :lol:

A ja jak kocham drewno na podłodze i sztucznych paneli nie znoszę, tak okna drewniane w ogóle mnie nie kusiły jednak (przede wszystkim dlatego, że po kilku latach się wypaczają - nie ma bata), i jeszcze to mleczkowanie :no:. No ale Twoje - piękne są, nie da się ukryć

No i zarwałam nockę :rolleyes: ale warto było :)

Twój dom jest jednym z najpiękniejszych jakie widziałam,pełen smaku i taki normalny, katalogowy ale nie muzealny...cudowny.

Jak nieco ochłonę zasypię Cię pytaniami :oops: mam nadzieję ,że to przezyjesz bez uszczerbku na zdrowiu, głównie psychicznym ;)