Magda_lena85 05.06.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Fajna podziwiam Cię za odwagę !!! serio to piszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Fajna..a ja nie wiem co powiedziec.. czy to dobrze, czy zle... wiec zamilcze.... rety...prawnik to mial byc moj drugi zawod po lesniku dziewczyny...ta stronka z butami g.r. na alle... to wiecie co ja zrobie?? pojade w wakacje do nich osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Magda....sytuacja mnie zmusiła.Troje w związku to za dużo o jedna osobę prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A to juz ostateczna decyzja?dla mnie rozwód to ostateczność, choć wiem ze niekiedy to konieczność, w każdym razie zawsze szkoda, a ty chyba długo po ślubie? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, to bardzo osobiste Ja tez czasami bym nóż w plecy włożyła, właśnie mój mezus juz trzecia noc śpi na dole;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 prawda, prawda ! tylko i nawet do takiego "trójkąta" trzeba mieć odwagę i jaja tym bardziej przy dzieciach. Także kciukasy:cool: właśnie mój mezus juz trzecia noc śpi na dole;) a co materac obsikał jak mój Albinosek i jego połówka mokra? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tak troje to za dużo, o jednego czy jedna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Pierwszej nocy znioslam mu poduszkę i kołdrę na dół, teraz sam zabiera i idzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Nie No spoko ja nie jestem jakaś skrytka czy cos.;)Maz miał kochankę od września zeszłego roku dowiedziałam sie w styczniu i juz wtedy chciałam rozwodu ale ublagal mnie ze kończy ta znajomość wiec ze względu na dzieci wybaczylam.Teraz okazało sie ze nie skończył dalej sie z nia spotyka wiec na co mam czekać.Mnie sie wydaje ze on sie zakochał....w lipcu mielibyśmy 20 rocznice ślubu.Szkoda troche.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 20 lat, kupa czasu:yes: No nie wiem co powiedzieć, kurczę a co z domem, przecież budujecie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nawet nie trochę! tym bardziej, ze Ty serio FAJNA Kobieta musisz być z jajami i odważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) powątpiewam w sklep. W tej chwili by się przebić trzeba zaproponowac coś modnego albo skrajnie taniego.Na dostęp do skrajnie tanich może być ciezko, bo trzeba bezpośrednio kontener z Chin sprowadzać. Chyba, że będziesz kupowac na Alibaba i odsprzedawac na Allegro. Ale na to już wielu wpadlo. Jedyne co mogłoby się przebić (ale wymaga sporego wkładu wlasnego) to moda na ekologię - czyli ubranka z ekologicznych materiałów (bawełna z bio-upraw, len) szyte przez krawcowe w małych seriach - dla snobów i zakręconych ekologicznie i ideologicznie, którzy mają kasę. Tu konieczny byłby sklep w środku dużego miasta + sprzedaz internetowa. Trzeba byłoby poszukać dostawców i krawcowe. Opracować modele. Dlatego drogi wkład własny. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mamy rozdzielność majątkowa.Dla mnie to jest na niekorzyść.Maz chce sprzedać dom w którym obecnie mieszkamy i ten ktory wykanczamy.Adwokatka doradziła mi żebym z nim porozmawiala czy by tego w którym mieszkamy nie przepisał na dzieci i nie zostawił nam? Jeszcze z nim nie rozmawiałam o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 a o dzieciach? W sumie jak on to sobie wyobraża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 05.06.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hej Reni. Cześć dziewczyny:D zaglądam czasami i podczytuje Was tylko weny i czasu na pisanie brak;) Fajna- współczuję., to trudny czas , szczególnie jak są dzieci.. sorki ale te ceny usług prawnych jakie podałaś .. nie wiem gdzie mieszkasz.. ja w jednym z największych miast Polski i uwierz ale takich cen raczej nie ma tzn porada podziel na pół ( a to i tak podobno dużo:yes:) prowadzenie sprawy też na poł nawet minus 1 tys...wiem co mowię ale tak czy inaczej życzę powodzenie i oby wszystko przeszło w miarę bezboleśnie:yes: pozdrawiam Was wszystkie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Oj to szkoda ze na twoja niekorzyść, a to ze zdradził to nie ma żadnego znaczenia? Chyba okaże sie facetem z honorem i o kasę nie będziecie walczyć, chyba nie ma nic gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ma znaczenie... także pewnie Ci adwokatka powie, ze masz asa w rękawie do sądu Elfir - made in china nie wchodzi w gre - raczej same rodzime produkcje własnie spod igły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Adwokatka powiedziała ze jeśli rozwód bez orzekania o winie to dość szybko tylko alimenty na siebie dostanę na 5 lat.Z orzeczeniem o winie to mam sie przygotować na wojnę która moze sie ciagnąć i 6-7 lat ale jeśli wygram alimenty dożywotnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Fra to są ceny w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 a decyzje podjęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja bym nie walczyła, szkoda nerwów, mam nadzieje ze twój i mam nadzieje ze mój, gdyby taka sytuacja miała miejsce, okażą sie takimi facetami jak nam sie wydaje i o kasę nie trzeba będzie walczyć, tego z całego serca ci życzę, No jeszcze tego, ze moze sie ułoży wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts