fajna kobieta 05.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tez Zmykam rano na silke lecę ...nie wstane jeszcze i co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nie musisz się wyprowadzać z mieszkania, jeśli jesteś w nim zameldowana z dziećmi. Musi wam znaleźć lokal zastępczy albo zgłosić do gminy wniosek o lokal socjalny dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Trzymaj sie , do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.06.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Pa laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Buzka :)Dzięki dziewczyny....lepiej mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Reni....to moja koleżanka ma 35 lat rozwiedziona z 18 letnia córka . Wczesnie zaczynała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Wczesnie zaczynała... :lol2: chociaz tyle na koniec dobrego sorki nie bylo mnie... kapiel sie przeciagnela Fajna, dasz rade.. my cie wesprzemy chociazby psychicznie... i walczylabym... nie dalabym sie za cholere...nawet jakby to mialo trwac te kilka lat.. tu chodzi o twoja i dzieci przyszlosc i zabezpieczenie. Tresc smsow da sie odzyskac..moja bratowa odzyskiwala ale to juz wiesz Dobranoc dziewczyny ..do klikniecia z rana na kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Ja też bym się nie dała, ale...Ja nie mam dzieci. Walka sądowa rodziców odbije się na dzieciach, jesli są małe. Dorosłe zrozumie i wesprze. Dla młodego będzie znaczyło "tatuś mnie nie kocha".Ale czasami facet nie daje wyboru, jak mu na mózg padnie i zapomni , że ma dzieci i obowiazki także wobec nich. Na pocieszenie polecam film "Diablica" z Roseanne Barr i Meryl Streep - o zdradzonej żonie i jej zemście na mezu i kochance. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.06.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Fajna, kurcze... Nie wiem co napisać. Współczuję. Moja znajoma była w identycznej sytuacji. Też mieli dom, do tego doszło pobicie syna. Z tym, że on nie chciał jej dać rozwodu. Ona była głównym żywicielem rodziny. Na szczęście się od niego uwolniła, a potem wytoczyła mu sprawę o pobicie dziecka. Trzymam za Ciebie kciuki. Jesteś twardą babką! Nie wiem czy czegoś nie poplątałam. Jeśli tak, to natychmiast mnie poprawcie. Oglądałam jakiś czas temu Miasto Kobiet. Akurat poruszali wtedy temat rozwodów z orzeczeniem o winie. Prawniczka opowiadała, że jeżeli sytuacja materialna kobiety po rozwodzie ulega pogorszeniu, to eks mąż musi zapewnić jej taki sam standard życia po rozwodzie jaki miała będąc jeszcze z nim w związku. Fajna, musisz zawalczyć. Nawet nie o siebie, ale o dzieciaki. Gdzieś wyczytałam, że przy braku orzeczenia co do winy, Twoje szanse na uzyskanie jakichkolwiek środków finansowych w oparciu o art. 60 pat. 2 Kodeksu są prawie żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jesli dzieci są w wieku nastolatkowym to na uprzykrzenie życia kochance dobry jest patent z "Diablicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.06.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Hejka!!! Fajna współczuję :hug:.,straszne to wszystko . Ja bym chyba walczyła ,jakby sytuacja była odwrotna to faceci zachowywaliby się gorzej niz kobiety. Kawał z niego nie powiem czego ,dwa domy sprzedać , dzieci z mama na 2 pokojowe mieszkanie a on z kochanicą nowy dom zbuduje .Kasa ze sprzedaży też dla niego??? Oj, zabiłabym. Mój dzisiaj wraca ze szkolenia ,ale się mu dostanie na zapas .Tylko mój za każdym razem zaznacza ,że jakby co to jego połowa jest od córki. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.06.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Magda dzięki za korektor ,może zacznę wyglądać jak te na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2014 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Hejka laski Ja tylko mam nadzieje ze mój maz w razie w okaże się facetem a nie chamem, ale tego nie wiem Niestety faceta poznaje się na tym jak kończy a nie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.06.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Hej:) Fajna walcz i nie daj się dziadowi!!!! :hug: a koleżaneczce niech obwisną cyce:mad: ale sucz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 i wyschną Cześć Laski - niemoc czuję dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.06.2014 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 O tych cyckach dobrze napisałyście Ja też, na dodatek pada u mnie :mad: mam nadzieje ,że to chwilowe.Kurde młoda tydzień temu miała mieć Dzień Dziecka na dworze z jakimiś dmuchańcami i przełożyli na dziś ze wzgledu na pogodę a tu leje od 6.30 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Mirka od 7 u mnie już tez lało a teraz słoneczko może dojdzie do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2014 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dziś ma być słońce także luz Ja wczoraj umylam wszystkie okna na dole, zabezpieczylam olejkiem ramy a pol nocy qrwa lalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 jemu dzwonki tez wyschna Witam sie piatkowo... to juz weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.06.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Przejaśnienia już widać wiecie ,jak dzisiaj rano Was poczytałam to tak mnie nerwy noszą .Wczoraj koleżanka była świadkiem na rozwodzie - facet rękami i nogami bronił się przed alimentami, inna kolezanka po rozwodzie dała sprawę o podwyższenie alimentów .facet się obronił i pomogła mu sędzina zamiast mamę wspierać .Dziećmi się nie interesuje ,nie odwiedza ,młodsza go nie zna a starsza chce aby zrzekł się praw do niej . I jeszcze się buntują jak się powie facet to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts