staś100 12.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Czy możecie pokazać pokoje dzienne, w których są jasne meble? W salonach meblowych króluje obecnie wenge, śliwa- te kolory mi nie odpowiadają. Do swojedo pokoju chciałbym kupić meble jasne np w jasny dąb lub coś podobnego-chodzi mi konkretnie o witrynę, szafkę rtv,komodę,stolik kawowy,stół,krzesła.Gdyby ktoś miał u siebie coś innego niż wenge chętnie zobaczę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.03.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Polecam wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126220-poka%C5%BCcie-swoje-salony Galerie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171995-Darcy-zaprasza... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160316-Nasz-dom-... A najlepiej zmienić odwiedzane "salony" meblowe: obejrzyj meble Paged, Matkowski, Szynaka, Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 14.03.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Właśnie też ostatnio mnie kusi zmiana aranżacji salonu, gdzie będę miała same jasne meble. Najbardziej spodobało mi się takie rozwiązanie: http://www.esmebel.com/rodziny,marco,11.html Z jednej strony wygląda klasycznie, ale jednak ma w sobie ten nowoczesny design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.03.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 nowoczesny design??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.03.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jaksie, po Twojej rekomendacji poleciałam oglądać ... Wow - lakierowana na biało sosna, design XXI wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 raczej tradycyjna klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 15.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ja mam jasne meble z fimy Klose - buk. moge pokazac ale na pva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staś100 16.03.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 renetex bardzo proszę o zdjęcia mogą być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 17.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 hmmm prześle , ale proszę podaj mnie tego mail , bo ja nie wiem jak znależć Twojego z forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jasne meble z Klose to tylko z kolekcji Multiform w takim kolorze: http://www.klose.pl/img/wybarwienie/buk_twardzielowy.jpg http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/7024/wizytowki/608/produkty/3_5286_MULTIFORM2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 17.03.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 meble w kolorze wenge są bardziej eleganckie , ale jasne mniej pracochłonne. Przynajmniej nie trzeba latać i wciąz wycierać kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staś100 17.03.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 meble w kolorze wenge są bardziej eleganckie , ale jasne mniej pracochłonne. Przynajmniej nie trzeba latać i wciąz wycierać kurzy. W jednym z pokoi mamy czarne meble i żona ma ich serdecznie dość-ciągle są brudne widać najdrobniejszy pył. Chce teraz meble jasne-są lepsze w utrzymaniu czystości. Boję się jednak czy przy białych ścianach i panelach o kolorze dąb meble jasne nie zleją się z otoczeniem. Ale samopoczucie i zadowolenie żony najważniejsze, więc raczej będą meble jasne. Dzięki renex za zdjęcia, bardzo fajny pokój, meble ładnie wyglądają, kompozycje z kwiatów piękne(to twoje dzieło?),firanka wpadła w oko żonie(możesz zdradzić gdzie ją kupiłaś),stół i krzesła idealnie pasują do mebli, czy są z tej samej serii co meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 18.03.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 dla staś 100 Całość mebli to Klose kolekcja Lanao, stół też ( polecam- ma super system do rozsuwania lekko , moi znajomi mając z innych firm i widząc ja sie rozsuwasz nas też byli zachwyceni ). Przyznam że zamawiałam te meble w ciemno nie widząc na żywo jak będą wygladały w jasnym kolorze ( w sklepach są wystawy tylko ciemne ) , dzwoniłam nawet do fabryki z prośba o chociaż zdjęcie i też byli zaskoczeni. Prawie nikt nie zamawia jasnych. Krzesła mam z Bydgoskiej Fabryki Mebli ( też polecam solidnie zrobione - 4 lata użytkowania i są jak nowe , nic sie nie rozeschło). Przyznam że Klose ma lepiej profilowane krzesła , ale niestety dużo droższe . Nie widać róznic kolorystycznych też o wybarwiniu buk. Jak widze teraz moda trochę przechodzi i już widać zainteresowanie jasnymi. KURZY WOGÓLE NIE WIDAĆ . Firanka. To mój własny pomysł co do uszycia . Jest z domieszką lnu i z haftem na dole. A kupiłam ja w moim miejscu zamieszkania. Wstawiłabym zdjęcie dla innych , ale nie wiem jak to sie robi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 24.03.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jak widze teraz moda trochę przechodzi i już widać zainteresowanie jasnymi. KURZY WOGÓLE NIE WIDAĆ . Hehe, jakoś nie widzę sytuacji, żeby ktoś wybrał ciemne meble, bo są modne. Czy decydującym argumentem nie powinno być to, że kolorystycznie pasują do wnętrza, innych sprzętów, ścian, podłóg etc.? Zgodzę się, że nie za bardzo kurzu, bo mam jasne meble w dwóch pokojach i kuchni, co niestety nie oznacza, że kurz na nich magicznie nie osiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 25.03.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ja będę mieć meble dąb naturalny. barek i witryna z firmy Zakor kolekcja windsor.http://www.zakor.pl/kolekcja/windsor/234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 05.07.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ponawiam pytanie - gdzie można znaleźć jasne meble - klon, dąb bielony itp? Ja szukam nowoczesnych w formie (ale nie awangardowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Szynaka, Matkowski, Belvia, Selva, Paged Tu znajdziesz sporo innych producentów, np.: http://www.sklep.meble.pl/p113884,zestaw-salon-1-campus.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 08.07.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Joliska, dziekuję - jednak wiekszość tych producentów znałam, meble.pl tez przegladałam wielokrotnie (znalazłam tam swietne krzesła iwony kosickiej - z drewna, także w jasnych wybarwieniach - moze komus się przyda:yes:) I ciągle nic. Albo jakieś okropne laminaty, albo forma udziwniona, albo ciemne. Pewnie przyjdzie mi złozyć gdzieś indywidualne zamówienie ( manufaktura drewna? ). Jednak wolałabym kupic gotowe i wcześniej zobaczyć je na żywo. A może jeszcze ktoś podesle coś ciekawego - meble jasne, z naturalnych surowców, bardzo proste i nowoczesne??!!! Edytowane 8 Lipca 2011 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Marto, producenci, których wymieniłam robią meble w naturalnej okleinie, nie w laminacie Lite drewno, w jasnym wybarwieniu i nowoczesnej formie - to raczej niewykonalne... No, chyba że sosna, a na to bym się nigdy nie zdecydowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 11.07.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Oj, sosna zdecydowanie nie! Klon, bielony dąb lub jesion. Myślę, że jednak jest to wykonalne, tylko mało popularne -np. wspomniana wcześniej Iwona Kosicka - miałam nadzieję, że może jeszcze coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts