monikaa13 14.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) http://www.kolorowychsnow.pl/uploaded/product/mini4_115_2.jpg Czy pasuje do nowoczesnego wnętrza, na korytarz? Czy raczej jest zbyt mało oryginalna i zwykła lub brzydka poprostu?Chodzi o białą. http://www.kolorowychsnow.pl/pl/Products/115/KOMODA-COSMIC-5/Show/ Może macie propozycje szafek, komódek, które pasowałyby do nowoczesnego wnętrza, a które byłyby dość ciekawe i oryginalne, żeby przyciągały wzrok. Edytowane 14 Marca 2011 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.03.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Barxdzo subiektyny temat Mnie się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.03.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mnie się podoba - na pewno pasuje do nowoczesnych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.03.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 mnie sie podoba, do nowoczesnych wnętrz ok, ale wtedy dodatki muszą byc w tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1719506824 14.03.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Bardzo mi się podoba ta komoda. Wiem, że Ty chcesz białą, ale ta zieleń też fajna.Kolor odważny, ale ciekawie wyglądałby jako akcent do głębokiej szarości na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.03.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dzięki za opinie. Taki kolor odpada. Fajny jest, żywy i ciekawy ale ja mam białą kuchnię otwartą na salon i korytarz, a w niej grafitowe ściany i żółte kafelki więc zielony nijak tu pasuje. Dlatego pomyślałam nad białym. Jeszcze jeden plus tej komody...nogi wenge Ponieważ jakimś niezrozumiałym cudem zrobiłam szafę wnekową w hallu wenge, to te nogi by może do niej pasowały? Poproszę o kolejne opinie. Tej i tak nie kupię ale dałabym do zrobienia na wzór. Dlatego pytam o nią ale też szukam innych, fajnych i oryginalnych komód czy szafek na korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wolałabym już powieszaną całkowicie, bo oczami wyobraźni widzę te "koty" zbierające się za podpórką i ekwilibrystykę miotłą, by je usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.03.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wolałabym już powieszaną całkowicie, bo oczami wyobraźni widzę te "koty" zbierające się za podpórką i ekwilibrystykę miotłą, by je usunąć O to się w ogóle nie boję i tak prawie codziennie odkurzam. Miotły raczej nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 zółta by ci pasowała! mi też się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 15.03.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 też mi się podoba, i biała i zielona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 zółta by ci pasowała! mi też się podoba! A gdzie ja żółtą dostanę??? No chyba, że...i tak dam do zrobienia więc mogę i żółtą zrobić ale nie wiem czy to nie za dużo żołtego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A co sądzicie o takim pomyśle? http://www.urzadzamy.pl/s/photos/thumbnails/18885/Jak_odnowi_komod_Instrukcja_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ta jest świetna, ale pod warunkiem, że będzie pasowała stylistycznie do reszty wnętrza... Przyznam, że gubię się w Twoim urządzaniu Jest szansa, ze zaktualizujesz dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ta jest świetna, ale pod warunkiem, że będzie pasowała stylistycznie do reszty wnętrza... Przyznam, że gubię się w Twoim urządzaniu Jest szansa, ze zaktualizujesz dziennik? Joliska nie mam dziennika mieszkania. Mój dziennik założyłam kiedyś tam, kiedy planowaliśmy budowę. Mieliśmy już wszystko przygotowane aż tu nagle, bach...nie dostaliśmy pozwolenia. Kupiliśmy zatem mieszkanie i powoli je urządzam. Nie wiem czy chcę zakładać dziennik, chyba nie ma po co. Moje mieszkanie na pewno nie będzie jakieś super i nie będzie nadawało się do pism wnętrzarskich Pytam tu o różne rzeczy i dziękuję Wam za porady. W kuchni stanęło na tych żółtych płytkach. O kuchni mam wątek - link w sygnaturze. Do urządzenia został mi przede wszystkim przedpokój i salon i tak powoli zbieram pomysły. Ze względów finansowych nie mogę tego wszystkiego robić na raz. Ta jest świetna, ale pod warunkiem, że będzie pasowała stylistycznie do reszty wnętrza... Do jakiego wnętrza ona pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 O widzisz, info o zamianie budowy na kupno mi umknęło i dlatego pytałam o dziennik (zmyliła mnie Twoja sygnatura). Do jakiego wnętrza pasuje beżowo-czarna komoda w stylu new-vintage? Do nowoczesnego, ale bez szaleństw kolorystycznych - niech gra pierwsze skrzypce... Widziałabym ją w towarzystwie białych ścian, lustra w srebrnej ramie - coś z klimatów Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ja właśnie chciałabym nowoczesne wnętrze ale nie minimalistyczne, nie super nowoczesne - bo też mnie na takie nie stać. Korytarz planowałam jasno szary. Podłogę mam ciemną grafitową. Szafę w zabudowie w nieszczęsnym kolorze wenge Kiedyś doradzono mi w róg korytarza dać białą komodę. Dlatego teraz jej szukam. W korytarzu chciałabym jeszcze dać ramki ze zdjęciami i ew. jakiś napis. To ten róg. Teraz tam stoi tymczasowy stolik. Nad komodę planuję ramki. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/JCq8QSKcQ5OxTSNMfB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 W takim otoczeniu ta komoda nie zagra Jakoś bardziej neokolonialnie mi to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A jaka zagra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A możesz zrobić zdjęcie w świetle dziennym? Tu są mocno przekłamane kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/nzsipWJWP7Nl6OZhbB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/HENHxnv8in5ynbtaIB.jpg Tego kącika akurat nie mam. Co do kolorów to drzwi są wenge ale taki jasny, szafa ciemny wenge, drzwi wejściowe całkiem inne ale ich nie bierzemy pod uwagę jeśli chodzi o kolor (takie już były i na razie zostaną). Podłoga grafitowa ze wstawkami białymi (ale nie są całkiem białe, raczej brudno białe). Ściany są nie pomalowane. I dla przypomnienia kuchnia:http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/m8cWrRe5BW64eFmsKB.jpg Edytowane 15 Marca 2011 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts