zetton 14.03.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witajcie kochani. Mam mały problem z sąsiadem. Otóz mieszkamy naprzeciwko siebie. Na chwilę obecną w okolicy nikt inny nie mieszka. Wszystko było do tej pory ok odkąd sąsiad mój w swoim warsztacie zaczął produkować łódki, kajaki itp. W zimę jeszcze jak nie otwiera swojego garażu to tak dużego smrodu nie ma ale jak już przychodzi wiosna i lato to nie można tego znieść!Smórd jest okropny zwłaszcza jak w kierunku naszego domu wieje wiatr. Rozmawiałem z sąsiadem by wogóle zabrał to z tej działki i przeniósł produkcję poza miasto powiedział że tego nie zrobi bo wiecie wynajć halę itp. kosztuje a na własnym podwórku nie trzeba za wynajem hali płacić. Powiedzcie mi gdzie i do kogo się zwórcić by szybko załatwić ten temat bo myślę że coś takiego jest po prostu niedopuszczalne. NIe wiem Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego, wydział ochrony środowiska , straż pożarna? bardzo proszę o informację tylko od ludzi biegłych w temacie i nie pisanie przez ludzi po to by tylko pisać. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetton 19.03.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 czy nikt na tym forum nie umie mi pomóc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 19.03.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 84 posty i bezmyslny wybor podforum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.03.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zeton, zapytaj w dziale "wymiana doświadczeń ogólnie", bo tu o innych sprawach się zozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.05.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 dlaczego nie zgłosiliście tego tematu do moderacji, żeby przenieść? Zetton - jedyne co ci pozostaje to sprawdzenie, czy wolno w Twojej okolicy prowadzić działalność gospodarczą na działkach budowlanych. Jeśli nie, to zgłoś kolesia do NB. Straż pożarna będzie miała to w czterech literach, wydział ochrony środowiska nie sprawdza intensywności zapachu, ponieważ w polskim prawie brak norm zapachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 24.05.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Może sanepid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 24.05.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Elfir gdzieś ty temat z przed ponad roku wyciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.05.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 bo robię porządki i znalazłam ten wpis w aukcjach charytatywnych, więc go przeniosłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts