Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pomys? na prezent z okazji okr?g?ych urodzin m??a

ma

Recommended Posts

Klopot z prezentami dla mojego meza jest taki, ze mamy malo miejsca, wiec wszelkie durnostojki odpadaja, a na dokladke wszystko, czego potrzebuje, po prostu kupujemy bez czekania na okazje.

Panowie, co chcielibyscie dostac na 30, 40 czy 50tke?

Panie, co dawalyscie swoim mezom z takich okazji?

Pomocy!

ostatnio zmienil samochod, wiec nie kazde BMW mu zaimponuje, zreszta rzadko mam rownowartosc w portmonetce ;) , Georg, ale milo, ze myslisz :)

Aniu, masz racje, ze to musi byc cos niecodziennego. Na pewno menu na impreze urodzinowa bedzie urozmaicone i niepowszednie, ale mi chodzi o prezent-prezent. Cos jak srebrna papierosnica z grawerowana dedykacja. Problem w tym, ze istnieja tacy, ktorzy nie pala ;)

Prosze, myslcie dalej!

Gość zibi.maz
Proponuję zegarek dobrej firmy np /Vacheron Constantin/ lub wieczne pióro topowej marki np Montegrappa. Są limitowane serie piór , numerowane, np Papa Vaticano. Rzecz piękna, osobista, niepowtarzalna / mała/ wydatek coś okoł 4tys. zł. Przy okazji lokata kapitału. Temat znam bo ostatnio kupowałem żonie na urodziny.

zibi, ktory proponuje zakup zegarka... ;)

dzieki za pomysl. zaraz bede ogladac te Vacheron Constantin, bo do tej pory nie mialam pojecia, ze istnieja.

no i myslcie dalej, prosze. Moze jakies oryginalne drobiazgi na kieszen 18-20-letnich dzieci jubilata?

"Notatnik elekroniczny" zawsze chętnie do niego siegam, tyle ma różnych funkcji że trzeba troche "gimnastki" umysłowej, mnie troche pomaga i bawi. Pzdrv. i 100u lat w dobrym zdrowiu i humorze dla małżonka. Gall.

dla mojego meza 100 to malo ;) :lol: :wink: ale dzieki :lol:

dziekuje rowniez za pomysl, niestety to juz 50te urodziny czyli niektore dobre pomysly juz zrealizowane :oops:

Widzę że jesteś strasznie wybredna i sama nie wiesz czego chcesz.

Moje propozycje to:

-sztuczna szczęka z diamentowymi nakładkami bo w tym wieku... :lol:

-a na kieszeń 18-20 latków może działka marihuany żeby stary się troche rozruszał :lol:

-ew kupcie mu karton Viagry-jak ma żyć sto lat to napewno mu sie przyda

Pozdrawiam i życze więcej życiowego optymizmu :lol: :lol:

dla mojego meza 100 to malo ;) :lol: :wink: ale dzieki :lol:

dziekuje rowniez za pomysl, niestety to juz 50te urodziny czyli niektore dobre pomysly juz zrealizowane :oops:

Jak już tak wszyyyystko ma i tym wszystkim jest już moooocno znudzony (łącznie z posiadającą już wszyyyystko małżonką), to zafunduj mu zdrową osiemnastkę - napewno się chłopina ucieszy.

(Zakładam, ze będzie to dla niego nowość.)

Ku... mać, ale ludzie mają problemy!!!

Pzdr

Może to z nieco innej beczki, ale mam pomysł wymagający trochę pracy :lol: Album zdjęć wybranych z 50 lat życia szczególnie istotnych dla jubilata, przełomowych, dowcipnych itd. z odpowiednimi zabawnymi komentarzami. To oczywiście pod warunkiem, że są zbiory zdjęć w archiwum rodzinnym, które można by wykorzystać. Sama chętnie taki album bym dostała.... :lol: :lol: :lol:

Luśka

Bądź oryginalna... czy to musi być prezent w sensie namacalnym?

Nie może to być, na przykład wypad za miasto...?

Scenariusz jest taki:

1. Podjeżdżasz autkiem pod dom, 'trąbisz" na męża (oczywiście masz nową fryzurę i kieckę)

2. Mąż zbiega wystraszony, Ty pakujesz go do auta, zawiązujesz oczy i nie mówiąc nic, jedziesz. W międzyczasie puszczasz mu CD z ulubioną muzyką..

3. Dojechałaś w upatrzone miejsce...może to byc na przykład plaża, las tudzież inne ulubiony piękny zakątek.

4. Wyciągasz z bagażnika kieliszki, szampana, może mały drobny prezencik, lub Twoj pierwszy w zyciu wiersz dla Niego?

5. Resztę scenariusza dopisz sama:)

Cyprinus - bo laseczki to się dostaje dopiero na 50-tkę :lol: Wszystko przed Tobą!!!

Luśka, laseczki, laseczki, ale takie do podpierania się :D