ma 01.03.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Klopot z prezentami dla mojego meza jest taki, ze mamy malo miejsca, wiec wszelkie durnostojki odpadaja, a na dokladke wszystko, czego potrzebuje, po prostu kupujemy bez czekania na okazje.Panowie, co chcielibyscie dostac na 30, 40 czy 50tke?Panie, co dawalyscie swoim mezom z takich okazji?Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.03.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Coś naprawdę dobrego do jedzenia (albo picia...) Coś, czego się nie je (nie pije) na co dzień, Coś, co miało się w ustach raz Coś, co się pamięta z młodości, a już tego nie ma Coś takiego, co długo nie postoi... skoro macie mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 01.03.2004 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 ostatnio zmienil samochod, wiec nie kazde BMW mu zaimponuje, zreszta rzadko mam rownowartosc w portmonetce , Georg, ale milo, ze myslisz Aniu, masz racje, ze to musi byc cos niecodziennego. Na pewno menu na impreze urodzinowa bedzie urozmaicone i niepowszednie, ale mi chodzi o prezent-prezent. Cos jak srebrna papierosnica z grawerowana dedykacja. Problem w tym, ze istnieja tacy, ktorzy nie pala Prosze, myslcie dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibi.maz 01.03.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Proponuję zegarek dobrej firmy np /Vacheron Constantin/ lub wieczne pióro topowej marki np Montegrappa. Są limitowane serie piór , numerowane, np Papa Vaticano. Rzecz piękna, osobista, niepowtarzalna / mała/ wydatek coś okoł 4tys. zł. Przy okazji lokata kapitału. Temat znam bo ostatnio kupowałem żonie na urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 02.03.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 zibi, ktory proponuje zakup zegarka... dzieki za pomysl. zaraz bede ogladac te Vacheron Constantin, bo do tej pory nie mialam pojecia, ze istnieja. no i myslcie dalej, prosze. Moze jakies oryginalne drobiazgi na kieszen 18-20-letnich dzieci jubilata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 "Notatnik elekroniczny" zawsze chętnie do niego siegam, tyle ma różnych funkcji że trzeba troche "gimnastki" umysłowej, mnie troche pomaga i bawi. Pzdrv. i 100u lat w dobrym zdrowiu i humorze dla małżonka. Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 02.03.2004 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 dla mojego meza 100 to malo ale dzieki dziekuje rowniez za pomysl, niestety to juz 50te urodziny czyli niektore dobre pomysly juz zrealizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 02.03.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 dla mojego meza 100 to malo ale dzieki dziekuje rowniez za pomysl, niestety to juz 50te urodziny czyli niektore dobre pomysly juz zrealizowane Widzę że jesteś strasznie wybredna i sama nie wiesz czego chcesz. Moje propozycje to: -sztuczna szczęka z diamentowymi nakładkami bo w tym wieku... -a na kieszeń 18-20 latków może działka marihuany żeby stary się troche rozruszał -ew kupcie mu karton Viagry-jak ma żyć sto lat to napewno mu sie przyda Pozdrawiam i życze więcej życiowego optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 03.03.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 dla mojego meza 100 to malo ale dzieki dziekuje rowniez za pomysl, niestety to juz 50te urodziny czyli niektore dobre pomysly juz zrealizowane Jak już tak wszyyyystko ma i tym wszystkim jest już moooocno znudzony (łącznie z posiadającą już wszyyyystko małżonką), to zafunduj mu zdrową osiemnastkę - napewno się chłopina ucieszy. (Zakładam, ze będzie to dla niego nowość.) Ku... mać, ale ludzie mają problemy!!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 03.03.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Popieram Cię i twój pomysł-idealny na 50 urodziny.Szczerze mówiąc też o tym myślałem ale mając na uwadze mój byt na forum pominąłem go w moich propozycjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Może to z nieco innej beczki, ale mam pomysł wymagający trochę pracy Album zdjęć wybranych z 50 lat życia szczególnie istotnych dla jubilata, przełomowych, dowcipnych itd. z odpowiednimi zabawnymi komentarzami. To oczywiście pod warunkiem, że są zbiory zdjęć w archiwum rodzinnym, które można by wykorzystać. Sama chętnie taki album bym dostała.... Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 03.03.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Bądź oryginalna... czy to musi być prezent w sensie namacalnym? Nie może to być, na przykład wypad za miasto...?Scenariusz jest taki:1. Podjeżdżasz autkiem pod dom, 'trąbisz" na męża (oczywiście masz nową fryzurę i kieckę)2. Mąż zbiega wystraszony, Ty pakujesz go do auta, zawiązujesz oczy i nie mówiąc nic, jedziesz. W międzyczasie puszczasz mu CD z ulubioną muzyką.. 3. Dojechałaś w upatrzone miejsce...może to byc na przykład plaża, las tudzież inne ulubiony piękny zakątek.4. Wyciągasz z bagażnika kieliszki, szampana, może mały drobny prezencik, lub Twoj pierwszy w zyciu wiersz dla Niego?5. Resztę scenariusza dopisz sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 03.03.2004 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Linka, Luska i konstruktywni poprzednicy, dzieki! juz mam koncepcje )) nie zdradzam szczegolow, bo moj maz tez zaglada na Forum... Pozdrawiam serdecznie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 04.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ma, ale chociaż wyślij swój pomysł na priva - też mnie czeka podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 04.03.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Znakomity pomysł z tą marychą i ew. młodą laseczką.Ja na miją 40 - tkę dostałem niestety tylko niezłe pióro wieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 04.03.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Cyprinus - bo laseczki to się dostaje dopiero na 50-tkę Wszystko przed Tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Jedni dostają laseczki, a drudzy laseczką np. po grzbiecie - jak nie zasługują na prezenty. No właśnie - a co jak nie zasługują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.03.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Cyprinus - bo laseczki to się dostaje dopiero na 50-tkę Wszystko przed Tobą!!! Luśka, laseczki, laseczki, ale takie do podpierania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Przecież laseczka to ogólnie znany drugi filar, (pierwszy to latarnia) więc jasne że po 50_ce a nawet nieco później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.03.2004 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 rozumiem, ze ten link jest wam znany http://www.nagielaski.prv.pl/ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts