frosch 21.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Frosch dla Ciebie ode mnie http://i.wp.pl/a/f/jpeg/9555/slipy_kopia.jpeg danke kuleczko (mezowi podbierasz gatki z szafy? fstyc sie !!! ) mam nadzieje , ze kiedys bede miala okazje sie zrewanzowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 juzka uwielbiam pilnowac pp do kiedy siedzisz w Bytomiu? Jestem do niedzieli. ale jak sama wiesz, mogę się zjawić później bez problemu Kupiłam dzis juziowi pierwsze ubranko - milusiego pajacyka Aaaaaale impreza siet !!! nie zdaze sie z toba zobaczyc kochana pp nadrobimy to nastepnym razem pojdziemy na zakupy , ok ? wezmiemy moja Olke bedzie jazda OK OK OK OK OK A teraz idę spać Dobranoc!!! papa .............pochajaj malenstwo od ciotki Gryjty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 danke kuleczko (mezowi podbierasz gatki z szafy? fstyc sie !!! ) mam nadzieje , ze kiedys bede miala okazje sie zrewanzowac tak sobie myślę, że to dyskryminacja facetom dajemy babskie tyłki do oglądania, a co................. nam się nie należą zgrabne, męskie, pośladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froszka -rękawiczki do kompletu ....vłala http://img231.imageshack.us/img231/8508/bieltw4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 danke kuleczko (mezowi podbierasz gatki z szafy? fstyc sie !!! ) mam nadzieje , ze kiedys bede miala okazje sie zrewanzowac tak sobie myślę, że to dyskryminacja facetom dajemy babskie tyłki do oglądania, a co................. nam się nie należą zgrabne, męskie, pośladki a co !!!! tylko trudno takie w necie znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 danke kuleczko (mezowi podbierasz gatki z szafy? fstyc sie !!! ) mam nadzieje , ze kiedys bede miala okazje sie zrewanzowac tak sobie myślę, że to dyskryminacja facetom dajemy babskie tyłki do oglądania, a co................. nam się nie należą zgrabne, męskie, pośladki a co !!!! tylko trudno takie w necie znalezc Eeee tam, jak się dobrze poszuka ten mój fajny jest Ew-ka rękawiczki czaderskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 oo oo la la dziekuje ew-uniapieknie dziekuje kuleczka , damskie gatki maja tez pewna zalete .....moj frosch zaglada na Rw i wie skad i co zamowic froschce np na swieta dziewczyny widzialy i moga potwierdzic ( jak zobaczylam to cacko pod choinka , myslalam , ze to od rw-uowiczow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 danke kuleczko (mezowi podbierasz gatki z szafy? fstyc sie !!! ) mam nadzieje , ze kiedys bede miala okazje sie zrewanzowac tak sobie myślę, że to dyskryminacja facetom dajemy babskie tyłki do oglądania, a co................. nam się nie należą zgrabne, męskie, pośladki a co !!!! tylko trudno takie w necie znalezc Eeee tam, jak się dobrze poszuka ten mój fajny jest Ew-ka rękawiczki czaderskie noo, faaaaaaaaaaajny ten twoj wiesz po prostu gdzie szukac zostawiam gdyby ktos mial ochote http://www.ballonfahren.net/images/sekt.jpg pije sama , az fstyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 oo oo la la dziekuje ew-uniapieknie dziekuje kuleczka , damskie gatki maja tez pewna zalete .....moj frosch zaglada na Rw i wie skad i co zamowic froschce np na swieta dziewczyny widzialy i moga potwierdzic ( jak zobaczylam to cacko pod choinka , myslalam , ze to od rw-uowiczow ) No taaak Ja jednak wolałabym, żeby mój kulek na forum nie zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 oo oo la la dziekuje ew-uniapieknie dziekuje kuleczka , damskie gatki maja tez pewna zalete .....moj frosch zaglada na Rw i wie skad i co zamowic froschce np na swieta dziewczyny widzialy i moga potwierdzic ( jak zobaczylam to cacko pod choinka , myslalam , ze to od rw-uowiczow ) No taaak Ja jednak wolałabym, żeby mój kulek na forum nie zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 zostawiam gdyby ktos mial ochote http://www.ballonfahren.net/images/sekt.jpg pije sama , az fstyt No to już pijemy we dwie i fstydu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 zostawiam gdyby ktos mial ochote http://www.ballonfahren.net/images/sekt.jpg pije sama , az fstyt No to już pijemy we dwie i fstydu nie ma epiej we dwie ja do lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 oo oo la la dziekuje ew-uniapieknie dziekuje kuleczka , damskie gatki maja tez pewna zalete .....moj frosch zaglada na Rw i wie skad i co zamowic froschce np na swieta dziewczyny widzialy i moga potwierdzic ( jak zobaczylam to cacko pod choinka , myslalam , ze to od rw-uowiczow ) No taaak Ja jednak wolałabym, żeby mój kulek na forum nie zaglądał moj H. nie zagląda na RW ma alergię na internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 zostawiam gdyby ktos mial ochote http://www.ballonfahren.net/images/sekt.jpg pije sama , az fstyt No to już pijemy we dwie i fstydu nie ma to Wy sobie szampana pijcie - młode jesteście to Wam wolno - a ja sobie dalej herbatkę będę sączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 oo oo la la dziekuje ew-uniapieknie dziekuje kuleczka , damskie gatki maja tez pewna zalete .....moj frosch zaglada na Rw i wie skad i co zamowic froschce np na swieta dziewczyny widzialy i moga potwierdzic ( jak zobaczylam to cacko pod choinka , myslalam , ze to od rw-uowiczow ) No taaak Ja jednak wolałabym, żeby mój kulek na forum nie zaglądał moj H. nie zagląda na RW ma alergię na internet Pewnie ma alergię, bo mu bestia kradnie żonę Zgadłam? Moja połowa tylko motogratka i allegro, oczywiście motoryzacja Na żadne forum nie wchodzi.... przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 to Wy sobie szampana pijcie - młode jesteście to Wam wolno - a ja sobie dalej herbatkę będę sączyła Nie pitol Zaraz północ, się popielec kończy, to chlapniesz sobie Ps. stara się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 jaka stara ? nie kumam ( ale to normalne po dwoch lampkach szampona ) moj wchodzi na skype , gg, konto bankowe i czasem na rw ( jak zostawie je otwarte ) , zeby sprawdzic jakie gatki sie babkom podobaja ew-unia , nie pitol ...dzisiaj jest dispenza na geburtstag maxi , nie slyszalas w Radio Marysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 mykam , Frosch mi kiwa papa milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Pewnie ma alergię, bo mu bestia kradnie żonę Zgadłam? Moja połowa tylko motogratka i allegro, oczywiście motoryzacja Na żadne forum nie wchodzi.... przynajmniej na razie http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/i-m_so_happy.gif moj H. nazywa mojego laptopa kochankiem ...... woła mnie czasem z sypialni - choć już do łóżka ....możesz przyjść z kochankiem !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Pewnie ma alergię, bo mu bestia kradnie żonę Zgadłam? Moja połowa tylko motogratka i allegro, oczywiście motoryzacja Na żadne forum nie wchodzi.... przynajmniej na razie http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/i-m_so_happy.gif moj H. nazywa mojego laptopa kochankiem ...... woła mnie czasem z sypialni - choć już do łóżka ....możesz przyjść z kochankiem !!!!!! ja to normalnie ukradkiem łypię, czy już się wkurza, czy dopiero zacznie laptopa by w łóżku nie zdzierżył, przynajmniej na razie teraz śpi, to mam trochę luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts