tola 15.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Frosch, prezent przytargałam, gratki http://www.amimperial.pl/pictures/0004000/0003936mini3.jpg co robicie kobitki? Takie ciężkie byli? dompodsosnami -nie! bry! ciężki prezent, bo razem z tym czymś z brązu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Froschka ja już wcześniej nieśmiało napomknęłam, ale nie zauważyłaś. Mam fajną fotkę, ale nie wiem, czy Ty bardzo obraźliwa nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ciężki prezent, bo razem z tym czymś z brązu ooooo.....lepkie rączki ma ta paniennka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ew-ka, napisz mi co o tych cudach myślisz, tylko szczerze! Byłam na Testosteronie, obśmiałam się jak norka. Wkurzało mnie tylko to, że kino rechotało i nie było słychać połowy tekstów a przeciez sama też chicholiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 dziewczyny dzieki za piekne gatki liczylam dzis na piekna noc , ale jak zaczne sie przebierac to Frosch na bank zasnie cooo mi tam... gatki wazniejsze obudze go jak wszystko poprzymierzam teraz ja ide sie kapac papa wszystkim moim ulubionym kolezankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Froschka ja już wcześniej nieśmiało napomknęłam, ale nie zauważyłaś. Mam fajną fotkę, ale nie wiem, czy Ty bardzo obraźliwa nie jesteś ja zauwazylam kochaniutka , ale ty nieregurarnie wchodzisz na RW i nie widzialas moich goracych prosb o te fotencje P.S. obrazam sie srednio 5x na dzien , ale inni sie juz do tego przyzwyczaili , wiec ty tez mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pozdrów Froscha od wszystkich ulubionych koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ew-ka, napisz mi co o tych cudach myślisz, tylko szczerze! Byłam na Testosteronie, obśmiałam się jak norka. Wkurzało mnie tylko to, że kino rechotało i nie było słychać połowy tekstów a przeciez sama też chicholiłam Tola ...jak ja mogę Ci obiektywnie coś powiedzieć przecież mnie sie podoba wszystko to co wymyślisz ..... jetseś dla mnie Guru i nie mam swojego zdania bo wsio mnie powala i ślinie sie na każdy Twój pomysł Tostestoron -moze w wekkend sie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pozdrów Froscha od wszystkich ulubionych koleżanek z przyjemnoscia dobranocka !!!! kulka , rano chce czuc sie obrazona na maxa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Froschka ja już wcześniej nieśmiało napomknęłam, ale nie zauważyłaś. Mam fajną fotkę, ale nie wiem, czy Ty bardzo obraźliwa nie jesteś ja zauwazylam kochaniutka , ale ty nieregurarnie wchodzisz na RW i nie widzialas moich goracych prosb o te fotencje P.S. obrazam sie srednio 5x na dzien , ale inni sie juz do tego przyzwyczaili , wiec ty tez mozesz potwierdzam ....Froszka była bardzo odważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pozdrów Froscha od wszystkich ulubionych koleżanek z przyjemnoscia dobranocka !!!! kulka , rano chce czuc sie obrazona na maxa !!! od wszystkich to od wszystkich ode mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ja zauwazylam kochaniutka , ale ty nieregurarnie wchodzisz na RW i nie widzialas moich goracych prosb o te fotencje P.S. obrazam sie srednio 5x na dzien , ale inni sie juz do tego przyzwyczaili , wiec ty tez mozesz W takim razie spełniam gorące proźby Oto mój zakup sprzed paru dni. http://images20.fotosik.pl/112/ce13e6ef7d9b2cbbmed.jpg W rewanżu możesz wkleić kulki do treningu pochwy Widziałam takie ostatnio w jednym sexshopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.03.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Chyba się jeszcze nie przysłużyłam w rekordzie wpisów. Co tu porabiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Kulka ja mam dużo produktówt tej firmy ...ale najbarzdiej pasuje mi ten do mycia kabin prysznicowych ( jest na bazie zielonych winogron ) i jak myję kabiny zawsze wspominam Froszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Koniecznie musze zakupić, żeby nie było, że myślę o Froschce tylko podczas szorowania toalety zawsze przy prysznicu tak bardziej elegancko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To ja się elegancko pożegnam, jutro jadę do stolicy...będę bliżej Was Dobranoc, do jutra, pięknej nocy i jeszcze piękniejszego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 w takim razie jak już wszyscy poszli spać to ja GASZĘ ŚWIATŁO Dobrej Nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.03.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 w takim razie jak już wszyscy wstali to ja ZAPALAM śWIATłO Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 w takim razie jak już wszyscy wstali to ja ZAPALAM śWIATłO Miłego dnia No nie ma wyjścia. Trzeba wstać . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dzien doberek czy ktos widzial slonce ? moje dzisiaj w kulki leci i bawi sie w chowanego kawa przyszla !!!! http://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/demi.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts