kuleczka 17.03.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 u mnie w firmie jest kobieta ,która nie ma palcy u prawej dłoni (ma tylko malutki kikut kciuka )....kiedyś opowiedziała mi że mając 18 lat była w szkole gastronomicznej i na dużej maszynce elektr. mieliła mięso -chciała je trochę popchnąć czy ubić i wsadziła tam dłoń a maszyna wciągnęła jej rękę ..... ....na siłe wytargała ją stamtąd ,ale straciła wszystkie palce biedactwo -----aż mam dreszcze jak sobie to wyobrażę Ew-ka To straszne, co napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 u mnie w firmie jest kobieta ,która nie ma palcy u prawej dłoni (ma tylko malutki kikut kciuka )....kiedyś opowiedziała mi że mając 18 lat była w szkole gastronomicznej i na dużej maszynce elektr. mieliła mięso -chciała je trochę popchnąć czy ubić i wsadziła tam dłoń a maszyna wciągnęła jej rękę ..... ....na siłe wytargała ją stamtąd ,ale straciła wszystkie palce biedactwo -----aż mam dreszcze jak sobie to wyobrażę Ale straszne historie nam tu opowiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 To ja teraz zmienię temat i powiem coś optymistycznego. Kto był wczoraj na czacie ten wie, że miałam stresa. Ale dziś, moi drodzy jestem bardzo szczęsliwa!!!!!!!!! Maciej zdał egzamin!!!!!!!!!!!!!! Czyli mam w domu prawie specjalistę!!! (bo jeszcze jeden malutki egazmin i będzie w 100% specjalistą) HURRRRAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 u mnie w firmie jest kobieta ,która nie ma palcy u prawej dłoni (ma tylko malutki kikut kciuka )....kiedyś opowiedziała mi że mając 18 lat była w szkole gastronomicznej i na dużej maszynce elektr. mieliła mięso -chciała je trochę popchnąć czy ubić i wsadziła tam dłoń a maszyna wciągnęła jej rękę ..... ....na siłe wytargała ją stamtąd ,ale straciła wszystkie palce biedactwo -----aż mam dreszcze jak sobie to wyobrażę Ew-ka To straszne, co napisałaś. Sa juz maszyny ktore przechodza probe Hotdoga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Sa juz maszyny ktore przechodza probe Hotdoga . A co to za próba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 http://www.sawstop.com/graphics/hot_dog_white.jpghttp://www.sawstop.com/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 A mógłbyś słownie, bo mi się nie uruchamiają filmy a nie chcę sobie nic ekstra instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.03.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jak poczuje cialo czlowieka to w ulamek sekundy sie zatrzymuje , moze zadrapac skorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jak poczuje cialo czlowieka to w ulamek sekundy sie zatrzymuje , moze zadrapac skorke. A jak to się dzieje, ze poczuje, że to ciało człowieka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jeju, ale horrory opowiadacie Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jak poczuje cialo czlowieka to w ulamek sekundy sie zatrzymuje , moze zadrapac skorke. A jak to się dzieje, ze poczuje, że to ciało człowieka ? Tez sie nad tym zastanawiam i nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Nie sądzę, żeby maszynka do mielenia odróżniała, czy mieli ciało człowieka, czy prosiaka... A tak naprawdę kwestia może być w jakimś sprytnym wyłączniku pod nogą albo coś w tym guście. Nie wierzę w żadną inteligentną automatykę w tym względzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Może jakiś czujnk temperatury zamontowali i machina wyczuwa. Jak się zbliża świeżutkie, cieplutkie mięsko to wyłącza napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Może jakiś czujnk temperatury zamontowali i machina wyczuwa. Jak się zbliża świeżutkie, cieplutkie mięsko to wyłącza napęd. Niemożliwe: 1. Cięte drewno bywa cieplejsze niż 36,6 2. Założyliby ten czujnik, tak, żeby nie skaleczyło ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.03.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 WITAJCIE WIECZOROWĄ PORĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ale kierunek jest dobry , znam tylu stolarzy bez palcow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 WITAJCIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ale kierunek jest dobry , znam tylu stolarzy bez palcow ... Wszystko kwestia przepisów BHP. Podejrzewam, ze takie mundre urządzenia też wymagają trzymania się jakichś przepisów, tak więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Dajmy se spokój z tym obcinaniem paluchów, pogadajmy o dziewczynach Cześć MIkopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.03.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Dajmy se spokój z tym obcinaniem paluchów, pogadajmy o dziewczynach Cześć MIkopiko No właśnie bardzo podobał mi się temat fryzur! wiosna idzie , potrzebne zmiany cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts