bisia 30.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Chcę posadzić przed domem choinkę, która krótko mówiąc jest mała po wielu latach. Mała dla mnie to nie więcej niż 1m średnicy i wysokość nie więcej niż 3 metry. Powtarzam: po wielu latach.Jest coś takiego w naturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 30.03.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Szukasz "choinki" w tradycyjnej formie stożkowej czy iglaka o pokroju kolumny?Może świerk pospolity odm. Will's Zwerg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Picea pungens Glauca GlobosaAbies concolor Compacta, Archer's DwarfAbies nordmanniana "Golden Spreader"Picea glauca "Conica"Abies lasiocarpa CompactaAbies koreana 'Verdener Dom', Blue EmperorPicea orientalis 'Gracilis'Picea abies 'Tompa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisia 31.03.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Super, dzięki, nie wiedziałam, że aż tyle jest możliwości. Zaraz biegnę oglądać w necie obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.03.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 jest jeszcze więcej, ale nie chciało mi sie wypisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolan_za 20.12.2019 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 ja aktualnie szukam choinki do domu na Święta Bożego Narodzenia, ale chciała bym pózniej coś więcej z nią zrobić żeby nie trafiła na śmietnik. Czy jest w Łodzi jakaś firma która przyjmuje drzewka i je sadzi? Czy ktoś o czymś takim słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 21.12.2019 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 ja aktualnie szukam choinki do domu na Święta Bożego Narodzenia, ale chciała bym pózniej coś więcej z nią zrobić żeby nie trafiła na śmietnik. Czy jest w Łodzi jakaś firma która przyjmuje drzewka i je sadzi? Czy ktoś o czymś takim słyszał? Dwie minuty temu napisałaś, że kupiłaś w Manufakturze. Przygotowania do spamu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolan_za 29.12.2019 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Jak pisałam poprzedni post to faktycznie rozglądałam się za drzewkiem choinkowym do domu, ale jeszcze go wtedy nie miałam. ostatecznie kupiłam w Zgierzu z ogrodniczego sklepu, gdzie mieli bardzo duży wybór, ale święta święta i po świętach. Nie ma tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts