Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Majkiego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może się mylę, ale do tej pory nie wyglądaliście na mocno "ściśnieniowanych" więc było sporo czasu na wymyślanie detali ... będzie dobrze.

Zgadza się, sraczki nie mieliśmy, bo zawsze mówiliśmy że przeprowadzamy sie do prawie gotowego domu a nie na plac budowy.

Choć z czasem życie w "rozkroku" zaczyna męczyć. Za bardzo.

pozdrawiam, majki

Majki, ja też zawsze mówiłam, że do wykończonego domu chcę się wprowadzić, ale jak patrzę jak fachowcom robota mozolnie idzie to jestem gotowa na plac budowy się wprowadzić, byle ich już nie oglądać :rolleyes:

piękne lustro :cool:

To oczywiście racja. Dochodzi sie do takiego momentu, że każdy fachowiec kolejny to wróg ...

Ja jeszcze czekam w domu na drzwi wewnętrzne i uzdatniacze wody. I to w sumie wszystko. Na zewnątrz brukarze, ale to juz na zewnątrz :) :) :)

pozdrawiam, majki

proponuję umieścić zdjęcia kuchni we wątku "Nasze kuchnie" w podforum Wnętrza.

Eeee.... tam są takie wypasione kuchnie, za wysokie progi ;)

A nasza taka prosta, bez wodotrysków, monotonna, mało lampek ...

Jak ktoś szuka, to znajdzie ;)

pozdrawiam, majki

hej Majki! Ale postepy u Ciebie! Gratuluje odbioru, o kuchni juz pisalam ze wymiata :)

Gwiazdki - pojecia nie mam, w moim dzienniku tez sa... moze stare watki dostaja? ;)

Klamki mamy takie same chyba (Kuchinox Bingo o ile dobrze pamietam?)

Pozdrowka i bezbolesnej przeprowadzki zycze!

Dokłądnie. Bingo ! ;) Takie same klamki :)

Dzięki ...

pozdrawiam, majki

Hej majki, podgladam od zawsze;) ale nie smialam wczesniej....

kuchnia bardzo mi sie podoba jak i reszta Twojego dmu...bardzo lubie takie klimaty jak u Ciebie.

Chcialam sie zapytac o Twoje kontakty....bo googluje i googluje i nie moge znalezc zadnego info na ich temat...piekne sa:)

....a gwiazdki dostajesz od furumowiczow, ktorzy oceniaja Twoj dziennik...widocznie sie podoba, ze masz 5 gwiazdek;)

Pozdrowienia,

Maja

Hej majki, podgladam od zawsze;) ale nie smialam wczesniej....

kuchnia bardzo mi sie podoba jak i reszta Twojego dmu...bardzo lubie takie klimaty jak u Ciebie.

Chcialam sie zapytac o Twoje kontakty....bo googluje i googluje i nie moge znalezc zadnego info na ich temat...piekne sa:)

....a gwiazdki dostajesz od furumowiczow, ktorzy oceniaja Twoj dziennik...widocznie sie podoba, ze masz 5 gwiazdek;)

Pozdrowienia,

Maja

Witam :)

To trzeba było śmielej :)

Cieszę się, że sie podoba :)

Kontakty to seria Anya Schneidera, o np tu ze sklepu gdzie kupowaliśmy, chyba jutro nawet mają być :)

http://www.ekopel.kei.pl/go/_category/?idc=7_17&order=2&page=1&producer_id=9&record_row=short&lang=pl

pozdrawiam, majki

Dobra dusza Cię uświadamia że o ile dobrze wie toś dostał za Twoje trudy budowlano-dizainerskie PIĘĆ Gwiazdek! Znaczy się żeś Dobry jak nie przymierzając koniak gruzińki albo grecka METAXA. Specjalnie nie wspominam o francuskim z oczywistych względów.

Jędruśki też pod wrażeniem ;)