tofee 20.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Może się mylę, ale do tej pory nie wyglądaliście na mocno "ściśnieniowanych" więc było sporo czasu na wymyślanie detali ... będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.06.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Może się mylę, ale do tej pory nie wyglądaliście na mocno "ściśnieniowanych" więc było sporo czasu na wymyślanie detali ... będzie dobrze. Zgadza się, sraczki nie mieliśmy, bo zawsze mówiliśmy że przeprowadzamy sie do prawie gotowego domu a nie na plac budowy. Choć z czasem życie w "rozkroku" zaczyna męczyć. Za bardzo. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Majki, ja też zawsze mówiłam, że do wykończonego domu chcę się wprowadzić, ale jak patrzę jak fachowcom robota mozolnie idzie to jestem gotowa na plac budowy się wprowadzić, byle ich już nie oglądać piękne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.06.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Majki, ja też zawsze mówiłam, że do wykończonego domu chcę się wprowadzić, ale jak patrzę jak fachowcom robota mozolnie idzie to jestem gotowa na plac budowy się wprowadzić, byle ich już nie oglądać piękne lustro To oczywiście racja. Dochodzi sie do takiego momentu, że każdy fachowiec kolejny to wróg ... Ja jeszcze czekam w domu na drzwi wewnętrzne i uzdatniacze wody. I to w sumie wszystko. Na zewnątrz brukarze, ale to juz na zewnątrz :) pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.06.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 najważniesze aby w domu nie kręcili się "fachowcy"... a z resztą da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.06.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 proponuję umieścić zdjęcia kuchni we wątku "Nasze kuchnie" w podforum Wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.06.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 proponuję umieścić zdjęcia kuchni we wątku "Nasze kuchnie" w podforum Wnętrza. Eeee.... tam są takie wypasione kuchnie, za wysokie progi A nasza taka prosta, bez wodotrysków, monotonna, mało lampek ... Jak ktoś szuka, to znajdzie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.06.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 majki - myslę, ze wywoła szał, jak prosta kuchnia efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.06.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 majki - myslę, ze wywoła szał, jak prosta kuchnia efilo Może i tak ... A z Efilo bym sie nie porównywał. To dwie różne kuchnie .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja okreśłiłabym to tak: u Efilo to ekstrawagancja a u Majkiego czysta prostota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.06.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 hej Majki! Ale postepy u Ciebie! Gratuluje odbioru, o kuchni juz pisalam ze wymiata Gwiazdki - pojecia nie mam, w moim dzienniku tez sa... moze stare watki dostaja? Klamki mamy takie same chyba (Kuchinox Bingo o ile dobrze pamietam?) Pozdrowka i bezbolesnej przeprowadzki zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.06.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 hej Majki! Ale postepy u Ciebie! Gratuluje odbioru, o kuchni juz pisalam ze wymiata Gwiazdki - pojecia nie mam, w moim dzienniku tez sa... moze stare watki dostaja? Klamki mamy takie same chyba (Kuchinox Bingo o ile dobrze pamietam?) Pozdrowka i bezbolesnej przeprowadzki zycze! Dokłądnie. Bingo ! Takie same klamki Dzięki ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hej majki, podgladam od zawsze;) ale nie smialam wczesniej....kuchnia bardzo mi sie podoba jak i reszta Twojego dmu...bardzo lubie takie klimaty jak u Ciebie.Chcialam sie zapytac o Twoje kontakty....bo googluje i googluje i nie moge znalezc zadnego info na ich temat...piekne sa:) ....a gwiazdki dostajesz od furumowiczow, ktorzy oceniaja Twoj dziennik...widocznie sie podoba, ze masz 5 gwiazdek;) Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.06.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja też uważam że twój dom jest piękny w swojej prostocie. Ps w jaki sposób daje się komuś gwiazdki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.06.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hej majki, podgladam od zawsze;) ale nie smialam wczesniej.... kuchnia bardzo mi sie podoba jak i reszta Twojego dmu...bardzo lubie takie klimaty jak u Ciebie. Chcialam sie zapytac o Twoje kontakty....bo googluje i googluje i nie moge znalezc zadnego info na ich temat...piekne sa:) ....a gwiazdki dostajesz od furumowiczow, ktorzy oceniaja Twoj dziennik...widocznie sie podoba, ze masz 5 gwiazdek;) Pozdrowienia, Maja Witam To trzeba było śmielej Cieszę się, że sie podoba Kontakty to seria Anya Schneidera, o np tu ze sklepu gdzie kupowaliśmy, chyba jutro nawet mają być http://www.ekopel.kei.pl/go/_category/?idc=7_17&order=2&page=1&producer_id=9&record_row=short&lang=pl pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.06.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja też uważam że twój dom jest piękny w swojej prostocie. Ps w jaki sposób daje się komuś gwiazdki ? Dziękuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 23.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dobra dusza Cię uświadamia że o ile dobrze wie toś dostał za Twoje trudy budowlano-dizainerskie PIĘĆ Gwiazdek! Znaczy się żeś Dobry jak nie przymierzając koniak gruzińki albo grecka METAXA. Specjalnie nie wspominam o francuskim z oczywistych względów. Jędruśki też pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 23.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Zajrzałam na chwilkę na forum i... oczywiście do Ciebie. Gratulacje. Wszyscy ściskamy całą Rodzinkę. Życzymy ciepełka domowego ogniska i tylko takich przeżyć, które wspomina się z rozrzewnieniem i uśmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Majki, dzieki Bogu znowu zaczynasz cos pisac i pokazywac.Piekny jest Twoj dom. Bardzo mi sie podoba.Trzy kolory na krzyz (w cudzyslowie). Czysta elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 widzisz Majki? Wasz domek ma stałe grono wielbicieli ja też za każdym razem jak do Ciebie zaglądam utwierdzam sie tylko w przekonaniu, że jednak proste rozwiązania są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts