india83 03.07.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Piekny projekt domku... bardzo mi się podoba. juz się nie mogę doczekać kiedy zaczniesz wykańczanie zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 a co sie dzieje, coś poważnego rere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 rere, to zdrowia życzę Mam nadzieję, że to nic poważnego... india, kupując działkę założyliśmy sobie plan pięcioletni do zamieszkania, więc obiektywnie patrząc i licząc do wykończeniówki zostały jakieś 3 lata Zakładając mój optymizm mam nadzieję, że nawet 2, ale tego nie obiecam Mam nadzieję, że dotrwam i mój entuzjazm nie osłabnie Witam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki dziewczynki Znowu mam zapalenie nerek, zaliczyłam szpital, a teraz się szpikuję antybiotykiem. Już jest dobrze, ale w PL czeka mnie wycieczka do specjalisty. anna, jeśli wszystko u mnie dobrze pójdzie to zamieszkamy w tym samym czasie w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 anna, jeśli wszystko u mnie dobrze pójdzie to zamieszkamy w tym samym czasie w nowym domu O to super, nie będę sama na finishu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Tak tylko u Ciebie mury pną się do góry, a ja dalej drogi nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 rere to zacznij od mebli i dodatków a i ściany jakoś pójdą bliżej nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Haha, ale pod Malma niewiele wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 rere to zacznij od mebli i dodatków a i ściany jakoś pójdą bliżej nieba Myślisz reni? Moje jakoś stanęły i ruszyć nie chcą Ale wszystko dlatego, że w parterówkach ten dach jest taaaaaaaaaaki wielki... Gdyby to była wykończeniówka, to jakoś małymi kroczkami robilibyśmy wszystko po kolei. A tak jakąś kosmiczną kwotę trzeba nazbierać na raz, żeby tę chałupę przykryć... Potem znowu kolejny kosmos, OKNA. A potem, mam nadzieję, z górki (w sensie fiansowym, bo kwoty za poszczególne prace i etapy mniejsze będą...) rere, Ty drogi nie masz, ale jak ruszysz z kopyta, to szybciutko mnie dogonisz A kupowanie to też jakiś substytut. Czujesz, że DOM tworzysz w momencie, kiedy murować nie możesz. Mnie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Haha, ale pod Malma niewiele wlezie. Mi tylko lustro weszło i trzy próbne płytki do łazienek. Resztę najpierw w gabinecie składowałam, a teraz już pod schodami, bo tyyyyyyyle się tego robić zaczęło... A jeszcze co nieco w UK leży i na zwiezienie czeka. Jedna lampa w tygodniu dojdzie, jedną mąż w piątek przywiezie... Ło matko. Chyba będę musiała jakiś garaż wynająć, albo swoją sypialnię oddać na magazynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 anna a ja tak znowu z ciekawości jaka cyfra stoi pierwsza w cenie za twój dach , bo mój mnie sie wydawał drogi ale jak przypomnę sobie twoje lotnisko to chyba majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No przy Twoim szale zakupowym to taki garaż by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 reni, z przydu 8 niestety rere, szał właśnie wczoraj postanowiłam opanować, bo jak widać wyżej, jest co zbierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 jak na tak nowoczesną bryłę budynku masz dość tradycyjny układ ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 anna a to z robocizną i więźbą czy sama dachówka, bo jak za wszystko to powiem szczerze myślałam że więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 reni, wszystko. Więźba, dachówka, wszystko co pod dachówką, rynny (bez rur spustowych) i robocizna. Tylko weź pod uwagę, że Ty w innym rejonie mieszkasz. Zdecydowanie droższym I druga sprawa, że ja naprawdę fajne ceny mam Elfir, ogród tradycyjny, ale bryła też nie jest jakoś bardzo nowoczesna. Litera T po prostu. Do nowoczesnej w moim mniemaniu (widuję takie na tym forum na przykład) daleko jej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 reni i u Ciebie dachówka cenę nabiła, bo te gładkie są duuuuuuużo droższe... Ja gdybym zdecydowała się na Domino Creatona na przykład to nie wiem czy bym się w 110 tysiącach zmieściła... A z ciekawości, jaką masz powierzchnię dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 rejon ma takie znaczenie? u mnie 5 było z przodu za wszystko bez okien dachowych i rynien a mam mały dwuspadowy dach i nie całe 220m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 rejon ma takie znaczenie? u mnie 5 było z przodu za wszystko bez okien dachowych i rynien a mam mały dwuspadowy dach i nie całe 220m2 Jak pisałam post wyżej, dachówka Ci cenę nabiła. U mnie 365 m2. Pamiętasz, ile za dachówkę płaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 cena za sztukę była wysoka bo 7 zł, a za dachówkę jakieś 21 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts