hote 07.04.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Będę robił stawik w ogrodzie. Na razie rozważam opcje wybetonowania bądź folii (chyba to drugie lepsze). Na zboczu górki, którą sobie zostawiłem, chciałem posadzić różne roślinki (a jest bardzo strome) plus kamienie łupane. Zastanawiam się jednak, jak zabezpieczyć górkę przed erozją, chodzi mi głównie o osuwanie się ziemi (odleżała już jakiś roczek). Albo jakieś inne pomysły na jej zagospodarowanie... w sumie z góry chciałem puścić wodę... ale to już pewnie duża robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 gęsto obsadzić - korzenie będą trzymać ziemię. I prawidłowo obłożyć kamienieniem - czyli wkopywać głazy a nie układać na powierzchni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts