Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak?? no to jest extra! po co ci zmiana? lepeiej kase na wakacje wydac!;-)

az musiałam sie cofnac do tych zdjec kuchni, i mysle ze białę fronty dozo by tam zrobiły. Rozjasnia całosc naprawde. A moze i ta ciane z drewna przemalowac na biało? hmm?

Edytowane przez psosin

Dla jasności wytłumaczę, że:

Moja obecna kuchnia, to z tych wizualek, na których jest w szarych frontach. A ta ostatnia wizualka, na której jest w białych frontach, jest nieco zmieniona. Np. Zmieniłam miejsce lodówki, piekarnika, mikrofali. No i dołożyłam część po lewej stronie, w sensie szafki narożnej i tych obok niej (idąc w lewo). Obecnie szafki kuchenne mam tylko na ścianie z dechami.

Pomysł przemalowania dech męczy mnie od dawna. Jest to jak najbardziej do zrobienia :) Fronty? Hmmm, też można przemalować, ale troszkę mi tych szkoda, bo jak ładnie pada światło, są śliczne :)

Dzięki za wszelkie uwagi i rady. Są bardzo pomocne :)

waderka, psosin, bogumił (Beatko) yokasta, agawi, anjamen, wusia, markoto, Elena, Wandeczka, małgoś dzięki :)

Edytowane przez Nelli Sza

Potwierdzam:)

Pięknie:) A metalowe tralki podobają mi się i już!!!!

Beata:)

Beatko, one miały być o połowę cieńsze i w macie. Jak je zobaczyłam myślałam, że dostanę zawału :jawdrop:

Ale mam plan zmienić je na białe tralki drewniane, jak już schody zmienią swoje miejsce :oops::oops::rolleyes::p:lol:

:goodnight:

Cześć Nelka?

Co znowu zmieniasz? Troche się pogubiłam ale wpadłam sobie odświeżyć pamięć w Twoim albumie i jakoś tak pomyślałam, ze sie odezwę. Za Twoimi remontami nie nadążam i to już od dawna ;) ale powiem, że grzech byłoby taką kuchnię zmieniać :)

Buźka

Nelli, dobrze, że wrzuciłaś tą galerię, bo już zapomniałam, że tak ładnie u Ciebie :) nie wiem jakim cudem uchowała się przede mną ta szara łazienka, jest super :rolleyes:

A przez te zimowe pejzarze zatęskniłam za zimą, co w sumie dziwne, bo przecież lato w tym roku nie przygrzewa za bardzo ;)

wiolasz, nie wiem, jak to się skończy, bo jeszcze inne rozwiązania przyszły mi do głowy, ale na razie nie piszę :) Dzięki za komplementa :)

Elenko, dzięki :)

Dziewczyny, dzięki julince będę miała biały stoliczek, ten z tacą :) Bardzo się cieszę :)

Dzięki julinko za pomoc, bardzo mnie zaskoczyłaś :)

Nelko, ja bym poszukała starej ramy okiennej, wstawiła zamiast szybek lusterka (kilka dziewczyn to na FM robiło, tylko ja sklerotyczka nie pamietam kto - kicikici? Lutajka?) a na górze króciutką zazdrostkę. I powiesiła to nad zlewem :)

Wiesz, ja mam jakieś takie przeczucie, że się spotkamy prędzej czy później :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...