psosin 26.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ale poczekaj to nie jest ta twoja stara kuchnia tylko nowa? a ja myslałam jakby do starej dac białe fronty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Pewnie, że masz pięknie:) Nie widzę żadnych niedoróbek tudzież nieskończonych pomieszczeń. I bardzo proszę mi tu więcej nie narzekać, bo to grzech narzekać na takie wnetrza:mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ale poczekaj to nie jest ta twoja stara kuchnia tylko nowa? a ja myslałam jakby do starej dac białe fronty? To jest ta stara właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.07.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) tak?? no to jest extra! po co ci zmiana? lepeiej kase na wakacje wydac! az musiałam sie cofnac do tych zdjec kuchni, i mysle ze białę fronty dozo by tam zrobiły. Rozjasnia całosc naprawde. A moze i ta ciane z drewna przemalowac na biało? hmm? Edytowane 26 Lipca 2011 przez psosin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Potwierdzam:)Pięknie:) A metalowe tralki podobają mi się i już!!!! Beata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.07.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ja też się dziwię Nelcia, że takie zmiany zaplanowałaś . Kuchnia jest taka domowa i ciepła, takie wrażenie odnoszę. Drewno na biało - czemu nie i fronty też zawsze możesz podmalowac, nie musisz wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Dla jasności wytłumaczę, że: Moja obecna kuchnia, to z tych wizualek, na których jest w szarych frontach. A ta ostatnia wizualka, na której jest w białych frontach, jest nieco zmieniona. Np. Zmieniłam miejsce lodówki, piekarnika, mikrofali. No i dołożyłam część po lewej stronie, w sensie szafki narożnej i tych obok niej (idąc w lewo). Obecnie szafki kuchenne mam tylko na ścianie z dechami. Pomysł przemalowania dech męczy mnie od dawna. Jest to jak najbardziej do zrobienia Fronty? Hmmm, też można przemalować, ale troszkę mi tych szkoda, bo jak ładnie pada światło, są śliczne Dzięki za wszelkie uwagi i rady. Są bardzo pomocne waderka, psosin, bogumił (Beatko) yokasta, agawi, anjamen, wusia, markoto, Elena, Wandeczka, małgoś dzięki Edytowane 26 Lipca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Nela ale Cie nosi... Oj Aniu, żebyś ty wiedziała, jak to czasami życie utrudnia Edytowane 26 Lipca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Potwierdzam:) Pięknie:) A metalowe tralki podobają mi się i już!!!! Beata:) Beatko, one miały być o połowę cieńsze i w macie. Jak je zobaczyłam myślałam, że dostanę zawału Ale mam plan zmienić je na białe tralki drewniane, jak już schody zmienią swoje miejsce :oops::lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2011 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Cześć Nelka? Co znowu zmieniasz? Troche się pogubiłam ale wpadłam sobie odświeżyć pamięć w Twoim albumie i jakoś tak pomyślałam, ze sie odezwę. Za Twoimi remontami nie nadążam i to już od dawna ale powiem, że grzech byłoby taką kuchnię zmieniać Buźka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.07.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nelli, dobrze, że wrzuciłaś tą galerię, bo już zapomniałam, że tak ładnie u Ciebie nie wiem jakim cudem uchowała się przede mną ta szara łazienka, jest super A przez te zimowe pejzarze zatęskniłam za zimą, co w sumie dziwne, bo przecież lato w tym roku nie przygrzewa za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 wiolasz, nie wiem, jak to się skończy, bo jeszcze inne rozwiązania przyszły mi do głowy, ale na razie nie piszę Dzięki za komplementa Elenko, dzięki Dziewczyny, dzięki julince będę miała biały stoliczek, ten z tacą Bardzo się cieszę Dzięki julinko za pomoc, bardzo mnie zaskoczyłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Gratuluję stoliczka:)A z kuchnią nic nie kombinuj - szarość jest śliczna. Pobieliłabym tylko dechy na ścianie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Szarość mada tak, ale to o brak okna (światła) się rozchodzi A przy zmianie miejsca kuchni, cz też wszelkich przeróbkach obecnej kuchni, fronty też wymagałyby zmiany bo tych moich już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Czym pobielić dechy na ścianie, żeby ładnie wyszło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A ja się nie wypowiadam bo Nelli pewnie i tak zmieni pomysły za 10 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Czym pobielić dechy na ścianie, żeby ładnie wyszło??? Jak ma wyjść lekko to pastą, a jak mocniej to farbą Nelli, najlepiej zapytaj Betib-ona się na tym zna jak mało kto;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A ja się nie wypowiadam bo Nelli pewnie i tak zmieni pomysły za 10 minut :) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.07.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.07.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nelko, ja bym poszukała starej ramy okiennej, wstawiła zamiast szybek lusterka (kilka dziewczyn to na FM robiło, tylko ja sklerotyczka nie pamietam kto - kicikici? Lutajka?) a na górze króciutką zazdrostkę. I powiesiła to nad zlewem Wiesz, ja mam jakieś takie przeczucie, że się spotkamy prędzej czy później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts